Τετάρτη, 01 Φεβρουαρίου 2023

Ανατροπή από τον Θοδωρή Αθερίδη: «Από το Γιώργο Κιμούλη έχω πάρει...» - Οι επίμαχες δηλώσεις για τον Παύλο Χαϊκάλη

Τι δήλωσε;

17 Νοεμβρίου 2022 20:25
Ανατροπή από τον Θοδωρή Αθερίδη: «Από το Γιώργο Κιμούλη έχω πάρει...» - Οι επίμαχες δηλώσεις για τον Παύλο Χαϊκάλη
(ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ/EUROKINISSI)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Θοδωρής Αθερίδης μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τη σχέση του με τη Σμαράγδα Καρύδη, την εφηβεία του, ενώ αναφέρθηκε και στις καταγγελίες στο χώρο του θεάτρου και συγκεκριμένα στην επιστροφή του Γιώργου Κιμούλη στο θέατρο, αλλά και τον Παύλο Χαϊκάλη. Με την ευκαιρία, δείτε γιατί...στόλισε τον ηθοποιό η Σμαράγδα Καρύδη.

«Είμαστε τόσα χρόνια με τη Σμαράγδα, έχουμε μεγαλώσει μαζί κιόλας. Ταιριάζουμε σε αυτά που μας αρέσουν σε αυτά που συζητάμε, ο τρόπος που γελάμε οπότε η καραντίνα δεν μας επηρέασε αρνητικά. Στα ζευγάρια το τελευταίο πράγμα που πρέπει να φύγει είναι ο θαυμασμός του ενός για τον άλλο», είπε ο γνωστός ηθοποιός για τη σχέση του με τη Σμαράγδα Καρύδη.

Στη συνέχεια εξομολογήθηκε ότι «Δεν είχα ωραία εφηβεία. Από 15 χρονών άρχισαν οι κρίσεις πανικού, έμεινα στην ίδια τάξη, με έδιωξαν από το σχολείο, είχα πανικούς, ψυχολογικά προβλήματα και στα ερωτικά μου ήμουν τόσο μπερδεμένος. Τη δεύτερη εφηβεία μου την πέρασα μαζί με τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη από τα 25 μέχρι τα 35, μέσα από τους Αγαμους Θύταις χαλαρώσαμε και απολαύσαμε τη ζωή».

Όσον αφορά την επιστροφή του Γιώργου Κιμούλη στο θέατρο, ο Θοδωρής Αθερίδης ανέφερε - μεταξύ άλλων - ότι έχει πάρει μόνο αγάπη από εκείνον, ενώ αναφέρθηκε και στον Παύλο Χαϊκάλη, λέγοντας ότι δεν έχει καταλάβει τι ακριβώς έχει κάνει ο γνωστός ηθοποιός.

«Αν κατηγορηθεί κάποιος και κριθεί ένοχος, θα σεβαστώ το δικαστήριο. Καλά κάνει ο Γιώργος Κιμούλης και επιστρέφει στο θέατρο, γιατί πρέπει να ζήσει. Μόνο αγάπη έχω πάρει από αυτόν τον άνθρωπο. Έχει παίξει στην ταινία μου χωρίς καμία αμοιβή. Σε μια διαδρομή χρόνων θα υπάρξουν και κακές στιγμές, αλλά θα μπορούσα να στρέψω τα βέλη μου ενάντια σε έναν άνθρωπο που εμένα με αγαπάει;», αναρωτήθηκε για τον Γιώργο Κιμούλη, ενώ για τον Παύλο Χαϊκάλη είπε:

«Δεν έχω καταλάβει τι έκανε κατ’ αρχάς. Αισθάνθηκα ότι δεν έκανε τίποτα. Δεν έχω καταλάβει γιατί τραβάει αυτά που τραβάει. Τις άλλες επειδή είναι ανοιχτές δικαστικές υποθέσεις ας τις αφήσουμε».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share