Κυριακή, 05 Μαΐου 2024

Αναστασία Καρανικολάου: Ποια ειναι η 25χρονη Θεσσαλονικιά που φίλησε στο στόμα η Κάιλι Τζένερ - Η συμμετοχή σε ριάλιτι και η ξέφρενη ζωή (photos)

«Για πάντα και αργότερα»

27 Φεβρουαρίου 2023 10:30
Αναστασία Καρανικολάου: Ποια ειναι η 25χρονη Θεσσαλονικιά που φίλησε στο στόμα η Κάιλι Τζένερ - Η συμμετοχή σε ριάλιτι και η ξέφρενη ζωή (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Κάιλι Τζένερ χώρισε από τον Travis Scott και πέρασε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου μαζί με την Ελληνίδα κολλητή της Αναστασία Καρανικολάου ή αλλιώς Στέισι.

Οι δυο σέξι γυναίκες είναι στενές φίλες από την παιδική τους ηλικία και συχνά μας χαρίζουν κοινά στιγμιότυπα μέσα από τα social media. Μάλιστα, για την γιορτή των Ερωτευμένων η Kylie και η Stassie αντάλλαξαν ένα καυτό φιλί στο στόμα!

Στη λεζάντα της ανάρτησης, η Kylie Jenner έγραψε: «Ο παντοτινός μου Βαλεντίνος», με τη Στέισι Καρανικολάου να της απαντάει: «Για πάντα και αργότερα».

Ποια ειναι η 25χρονη Θεσσαλονικιά Αναστασία Καρανικολάου που φίλησε στο στόμα η Κάιλι Τζένερ

Ποια ειναι η 25χρονη Θεσσαλονικιά Αναστασία Καρανικολάου που φίλησε στο στόμα η Κάιλι Τζένερ

Το όνομα της είναι Αναστασία Καρανικολάου, είναι 25 ετών, κατάγεται από την Θεσσαλονίκη και τα τελευταία 11 χρόνια… είναι η καλύτερη φίλη της Kylie Jenner!

Η Anastasia Karanikolaou ή αλλιώς Stassie γεννήθηκε στις 9 Ιουνίου του 1997 στην California, από Έλληνες γονείς και ζει μόνιμα εκεί. Η 25χρονη Ελληνίδα καλλονή έχει συμμετάσχει σε αρκετά επεισόδια του reality «Keeping Up With The Kardashians» τα τελευταία χρόνια απολαμβάνει με την Kylie Jenner χλιδάτες διακοπές και ξέφρενη ζωή στα πιο glamorous μέρη!

Ψώνια, κοσμικά events, έξοδοι, βράδια στο σπίτι… τα πάντα μαζί. Δεν είναι, άλλωστε, λίγες οι φορές που ο φακός τις έχει απαθανατίσει από κοινού σε βόλτες και σε επίσημες εκδηλώσεις. Η Stassie Karanikolaou είναι πάντα στο πλευρό της Kylie Jenner, η οποία έχει προδοθεί αρκετές φορές από δήθεν φίλες της.

Σε κάθε της εμφάνιση τραβά το ενδιαφέρον με τις καμπύλες και την πληθωρικότητά της, ενώ τα ενσταντανέ της στα μέσα δικτύωσης αναστατώνουν τον αντρικό πληθυσμό. Η Αναστασία Καρανικολάου κάνει κολλητή παρέα και με το διάσημο μοντέλο Hailey Bieber.

Μάλιστα πριν τέσσερα περίπου χρόνια, ο πατέρας της 25χρονης καλλονής είχε μιλήσει αποκλειστικά στην εκπομπή «Μαζί σου» με την Τατιάνα Στεφανίδου.

«Η Αναστασία και η Kylie είναι πάρα πολύ καλές φίλες. Γνωρίστηκαν όταν ήταν 12 χρονών μέσω κοινών φίλων και έγιναν αχώριστες… Η Αναστασία πήγαινε για sleep over στην Kylie. Γνωρίστηκαν σε ένα event, στην περιοχή που μένει η Jenner. Όταν η Αναστασία τελείωσε το σχολείο έμεινε στο σπίτι της.

Κάποια στιγμή όμως πήγε κάποιος δικός της άνθρωπος και είχε και παιδί μαζί του, αισθάνθηκε ότι είναι τρίτη και έφυγε. Πήγε να μείνει μόνη της… Βλέπονται συχνά, παρόλο που μπορεί να μην εμφανίζονται συνέχεια μαζί στα social media… Δεν της αρέσει της Αναστασίας να μιλάει για την σχέση της με την Kylie, αλλά και ούτε για την οικογένεια Kardashian» είχε αποκαλύψει ο κ. Καρανικολάου

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share