Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Ταράχτηκα που τον είδα...»: Σοκαρισμένη η Κάτια Δανδουλάκη με το γιο του Νίκου Κούρκουλου!

Τι εξομολογήθηκε;

19 Φεβρουαρίου 2023 16:22
«Ταράχτηκα που τον είδα...»: Σοκαρισμένη η Κάτια Δανδουλάκη με το γιο του Νίκου Κούρκουλου!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Κάτια Δανδουλάκη σοκαρίστηκε με το γιο του Νίκου Κούρκουλου, Φίλιππο, όταν τον είδε για πρώτη φορά, δηλώνοντας πως ταράχτηκε με την ομοιότητα που έχει με τον πατέρα του.

Πιο συγκεκριμένα, το παρών στη θέαση μιας παράστασης της έδωσε η Μαριάννα Λάτση μαζί με τον γιο του Νίκου Κούρκουλου, Φίλιππο προκειμένου να βραβεύσουν την ηθοποιό για την σημαντική καλλιτεχνική της διαδρομή. Με την ευκαιρία, δείτε τι αποκάλυψε ο Άλκης Κούρκουλος για τη σχέση με τον πατέρα του.

Μάλιστα, η Κάτια Δανδουλάκη δεν έκρυψε την βαθιά της συγκίνηση για την ομοιότητα του νεαρού αγοριού με τον αείμνηστο πατέρα του. «Όταν άκουσα ότι είστε πραγματικά εδώ, ήταν έκπληξη και μια βαθιά συγκίνηση γιατί για μένα ο Νίκος ήταν στην αρχή ένα ίνδαλμα και μετά έγινε μια οικογένεια.

Μαριάννα Λάτση με Φίλιππο Κούρκουλο και Κάτια Δανδουλάκη

Με τίμησε και τον τίμησα και γω με την αγάπη μου. Είχαμε πολύ μεγάλη οικογενειακή φιλία και μου φαίνεται πραγματικά Μου φαίνεται πραγματικά απίστευτο που, μετά από τόσα χρόνια που περάσαμε, είναι η τιμή και η συγκίνηση είναι λίγα» τόνισε, αρχικά, η πρωταγωνίστρια.

«Την Μαριάννα την νιώθω σαν οικογένεια και τώρα που έβλεπα τον Φίλιππο νόμιζα ότι έβλεπα τον Νίκο. Του μοιάζεις τόσο πολύ, αγάπη μου! Του μοιάζεις τόσο πολύ! Ταράχτηκα δηλαδή που τον είδα… Δεν τον είχα δει από μωρό τον Φίλιππο» συμπλήρωσε η Κάτια Δανδουλάκη. «Είσαι ίδιος νομίζω και πραγματικά αυτό με συγκίνησε πολύ».

Κόλαφος η Εριέττα Κούρκουλου για τους γονείς της: «Αυτοί ήταν πρώτα οι δυο τους και μετά τα παιδιά...»

Για τον πατέρα της, Νίκο Κούρκουλο είχε μιλήσει η Εριέττα Κούρκουλου στον Σάκη Ρουβά και στο αφιέρωμα για τον αείμνηστο ηθοποιό, που προβλήθηκε πριν μερικά χρόνια στην εκπομπή «Idols». Η κόρη της Μαριάννας Λάτση αποκάλυψε πως ήταν πρώτα οι δυο τους σαν ομάδα και μετά τα παιδιά.

Μέσα σε όλα, αναφέρθηκε με λόγια συγκινητικά στην τελευταία περίοδο της ζωής του Νίκου Κούρκουλου, που πάλεψε με τον καρκίνο και «το πήγε μέχρι τέλους, πολύ γενναία». Με την ευκαιρία, δείτε τι αποκάλυψε για την εξωσωματική.

Η Εριέττα Κούρκουλου έχει δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια με το σύζυγό της, Βύρωνα Βασιλειάδη, και το παιδί τους, με την ίδια να αναφέρεται στο γάμο τους. Η ηθοποιός, που πριν από μήνες έφερε στον κόσμο το παιδί τους, ενώ πρόσφατα επιτέθηκε σε γνωστό ζευγάρι της showbiz, μίλησε με ιδιαίτερα λόγια για τον άνδρα της ζωής της.

Σε μία από τις σπάνιες εμφανίσεις της η κόρη του αξέχαστου ηθοποιού αναφέρθηκε στον παραμυθένιο έρωτα του πατέρα της με τη μητέρα της, Μαριάννα Λάτση, ενώ διηγήθηκε και ιστορίες μαζί του που τις έμειναν χαραγμένες για μία ζωή.

Νίκος και Εριέττα Κούρκουλου

Εριέττα Κούρκουλου: «Αυτός ο έρωτας μας έχει δυσκολέψει τη ζωή»

«Αυτός ο έρωτας μας έχει δυσκολέψει τη ζωή. ‘Ήταν από αυτούς που ακούς στα παραμύθια. Την κοίταζε και έλιωνε. Αυτό ήταν ξεκάθαρο. Μας το τόνιζε και συνέχεια ειδικά όταν τσακώνονταν για εμάς τι στενοχωριόταν πάρα πολύ.

Ήταν ο άνθρωπός του. Ήταν ξεκάθαρο πως ήταν εκείνη, οι δυο τους και μετά εμείς. Στα περισσότερα ζευγάρια είναι τα παιδιά σου και μετά έχεις μία γυναίκα, έναν άνδρα αυτοί ήταν πρώτα οι δυο τους ομάδα και μετά τα παιδιά».

Ο έρωτάς του για τη Μαριάννα Λάτση ήταν αγνός και θυελλώδης όμως ήξερε πως πολλοί κακοπροαίρετοι θα έλεγαν ότι την ήθελε με απώτερο σκοπό το οικονομικό όφελος. Αυτό ομολόγησε η Ελένη Γλύκατζη Αρβελέρ με την οποία ήταν καλοί φίλοι.

Η Εριέττα Κούρκουλου είπε πως «δεν πιστεύω πως σκεφτόταν το οικονομικό κομμάτι. Θεωρώ ότι ερωτεύτηκε έναν άνθρωπο που έτυχε να είναι πολύ άνετος οικονομικά. Τον αγάπησε πολύ αυτόν τον άνθρωπο και τον πήγε εκεί η ζωή. Είχε τόσο δυνατή προσωπικότητα που δεν υπήρχε περίπτωση εξωτερικός παράγοντας να τον επηρεάσει.

Έμεινε αυτός που ήταν πραγματικά. Αυτό που ζύγισε ήταν η σχέση του με τη μητέρα μου και η σχέση του με εμάς. Πέρα από αυτό ήταν ο Κούρκουλος που ήταν πάντα. Πήγαινε στο θέατρο από το πρωί ως το βράδυ. Η ζωή του ήταν εκεί. Δεν άλλαξε η ζωή του σε μεγάλο βαθμό αν εξαιρέσεις ότι κοιμόταν σε ένα μεγάλο σπίτι με μία γυναίκα που είχε πολλά λεφτά».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share