Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Στα πρώτα χρόνια που ήμασταν μαζί...» - Έβγαλε στην φόρα την αλήθεια για το γάμο με τον Βασιλειάδη η Εριέττα Κούρκουλου

Η εξομολόγηση της ηθοποιού

2 Δεκεμβρίου 2022 10:50
«Στα πρώτα χρόνια που ήμασταν μαζί...» - Έβγαλε στην φόρα την αλήθεια για το γάμο με τον Βασιλειάδη η Εριέττα Κούρκουλου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Εριέττα Κούρκουλου έχει δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια με το σύζυγό της, Βύρωνα Βασιλειάδη, και το παιδί τους, με την ίδια να αναφέρεται στο γάμο τους.

Η ηθοποιός, που πριν από μήνες έφερε στον κόσμο το παιδί τους, ενώ πρόσφατα επιτέθηκε σε γνωστό ζευγάρι της showbiz, μίλησε με ιδιαίτερα λόγια για τον άνδρα της ζωής της.

Η εξομολόγηση για το σύζυγό της

Όταν γνώρισες τον σύντροφό σου ήσουν ολόκληρη η Εριέττα ή έλειπαν κάποια κομμάτια που εκείνος ήρθε και τα συμπλήρωσε;

Δεν νομίζω ότι ήμουν ολόκληρη η Εριέττα όταν γνώρισα τον άντρα μου, αλλά σίγουρα ολοκληρώθηκα μέσα στα πρώτα χρόνια που ήμασταν μαζί. Δεν πιστεύω ότι μπορεί κανένας πέρα από τον εαυτό μας να μας ολοκληρώσει. Μπορεί όμως να συμβάλει σε αυτή την ολοκλήρωση, όπως έκανε και ο Βύρωνας στη δική μου περίπτωση.

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι όταν έχουμε έναν άνθρωπο υποστηρικτικό, τον οποίο δεν τον φοβίζει η δική μας εξέλιξη (όπως ισχύει σε πολλές περιπτώσεις), αυτό λειτουργεί σαν ώθηση στο να καταλάβουμε ποιοι είμαστε και τι θέλουμε από τη ζωή. Τότε και μόνο τότε, όντας δύο ολοκληρωμένοι άνθρωποι που αποφασίζουν να πορευτούν μαζί (από επιλογή και όχι από ανασφάλεια), μπορούμε να έχουμε μια σχέση που είναι υγιής και λειτουργεί υπό ίσους όρους.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share