Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

«Βόμβα» από τη Μαρινέλλα: «Το βλέπω να έρχεται με την εγγονή μου...»

Τι αποκάλυψε;

19 Φεβρουαρίου 2023 15:53
«Βόμβα» από τη Μαρινέλλα: «Το βλέπω να έρχεται με την εγγονή μου...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητα προσπαθεί να κρατάει η σπουδαία Μαρινέλλα την οικογένεια της. Σε μια σπάνια εξομολόγησή της η τραγουδίστρια έριξε «βόμβα» και μίλησε για την εγγονή της.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της καριέρας της μάλιστα, προσπάθησε να προβάλλει όσο το δυνατόν περισσότερο την καριέρα της και όσο το δυνατόν λιγότερο τα προσωπικά της.

Την ίδια στάση κρατάει και η μοναχοκόρη της Τζωρτζίνα, η οποία ήταν πάντα χαμηλών τόνων και ουδέποτε θέλησε να τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας με οποιονδήποτε τρόπο, αν και στεκόταν πάντα διακριτικά στο πλευρό της μητέρας της και τη στήριζε με κάθε τρόπο.

εγγονή Μαρινέλλας

Εκτός, όμως, από την κόρη της, η μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού τρέφει ιδιαίτερη αδυναμία στα δύο εγγόνια της, τον 18χρονο Δημήτρη, αλλά και για την 13χρονη Μελίνα.

Μάλιστα, όπως έχει αποκαλύψει η Μαρινέλλα για την εγγονή της, σε παλιότερη συνέντευξή της, «γεννημένη ηθοποιός. Με την κόρη μου το γλίτωσα, έγινε σκηνοθέτις. Με την εγγονή το βλέπω να ’ρχεται…».

Τα δύο εγγόνια είναι καρπός του έρωτα της Τζωρτζίνας με τον σύζυγό της Τίμο Δασκαλόπουλο και παρά το χαμηλό προφίλ που κρατάει το ζευγάρι, πριν από λίγες μέρες, εθεάθη με τον γιο του Δημήτρη στις πρώτες θέσεις των καθισμάτων του Ηρωδείου, όπου η Μαρινέλλα έδωσε συναυλία μαζί με τον Μάριο Φραγκούλη.

Τζωρτίνα Σερπιέρη: Με αυτόν τον γνωστό τραγουδιστή είχε σχέση η κόρη της Μαρινέλλας πριν παντρευτεί (photos)

Η κόρη της Μαρινέλλας, Τζωρτίνα Σερπιέρη μεγάλωσε μαζί με τον Τόλη Βοσκόπουλο και είχαν δημιουργήσει μια όμορφη σχέση. Η ίδια ήταν καρπός του έρωτα της γνωστής τραγουδίστριας με τον Φρέντυ Σερπιέρη.

Αν και δεν ακολούθησε το βήματα της μητέρας της στο τραγούδι, η νεαρή πολύ πριν παντρευτεί τον Τίμο Δασκαλόπουλο και φτιάξουν μια όμορφη οικογένεια, είχε σχέση με έναν πολύ γνωστό τραγουδιστή εκείνη την εποχή.

Η Τζωρτίνα Σερπιέρη κρατάει ένα πολύ χαμηλό προφίλ αποφεύγοντας τα media. Είναι παντρεμένη και έχει δύο παιδιά τον 18χρονο Δημήτρη και την 13χρονη Μελίνα. όπως έχει δηλώσει η Μαρινέλλα σε συνέντευξη της στην «Κ» η εγγονή της έχει καλλιτεχνική φλέβα. «Γεννημένη ηθοποιός. Με την κόρη μου το γλίτωσα, έγινε σκηνοθέτις. Με την εγγονή το βλέπω να ’ρχεται...».

Τζωρτίνα Σερπιέρη Μαρινέλλα

Αυτό που δε γνώριζε σχεδόν κανείς είναι πως πριν αποφασίσουν να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου με τους τωρινούς τους συζύγους, η Τζωρτίνα Σερπιέρη ήταν ζευγάρι με τον Δημήτρη Κόκοτα!

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, ο Δημήτρης Κόκοτας σήμερα έχει το δικό του cafe – bar στο Νέο Ηράκλειο. Ο γνωστός τραγουδιστής παραχωρεί ελάχιστες συνεντεύξεις, ενώ οι δημόσιες εμφανίσεις του είναι σπάνιες.

δημήτρης κόκοτας σύζυγος

Συνεχώς στο πλευρό του είναι η σύζυγός του Κατερίνα, αλλά και η κόρη τους, Ριάνα. Σημειώνεται πως το ζευγάρι γνωρίστηκε σε ένα νυχτερινό κέντρο και το 2011.

Η αποκάλυψη για τον πατέρα της

Η Μαρινέλλα είχε δηλώσει σε συνέντευξη της πως «Τον Φρέντυ Σερπιέρη τον είχα ερωτευτεί πολύ. Ήμασταν τέσσερα χρόνια μαζί. Μετά τη γέννηση της κόρης μας, εκείνος ήθελε να παντρευτούμε. Του είπα, όμως, ότι δεν χρειάζεται, καλύτερα να μείνουμε φίλοι. Φυσικά την αναγνώρισε, της έδωσε το όνομα του, έγιναν όλα όπως έπρεπε. Τον αγαπάω πολύ, είναι εξαιρετικός άνθρωπος κι αυτός και η γυναίκα του, η Σαμπίνα, ο γιος τους επίσης, που είναι πραγματικός αδελφός της κόρης μου».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share