Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

"Αιχμηρή" η Μαρινέλλα: "Ήταν για 8 μήνες και μαρτύρησα..." - Η αποκάλυψη για την Χαρούλα Αλεξίου

"Δεν είμαι ηθοποιός για να πω ότι..."

28 Νοεμβρίου 2022 16:57
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στη συμμετοχή της Χαρούλας Αλεξίου στο Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη αναφέρθηκε η Μαρινέλλα σε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες. Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψη της τραγουδίστριας για τον Τόλη Βοσκόπουλο.

«Ήταν για 8 μήνες και μαρτύρησα, με την καλή έννοια. Σηκωνόμουν 6 το πρωί, έπρεπε να ήμουν στο γύρισμα στις 7:30 και γύριζα σπίτι πάλι στις 7:30. Ήταν ωραίο αυτό το πράγμα; Δεν είμαι ηθοποιός για να πω ότι αυτή είναι η δουλειά μου. Κι όμως, καθόμουν εκεί φαντάρος, γιατί αν δεν είσαι φαντάρος στη δουλειά σου, δεν κάνεις τίποτε» ανέφερε για το πέρασμά της από την τηλεοπτική σειρά.

Για την ερμηνεία της Χαρούλας Αλεξίου φέτος στη δραματική σειρά του Mega είπε: «Δυστυχώς δεν πρόλαβα να δω κανένα επεισόδιο αλλά θα τα δω μαζεμένα. Έχω μάθει και είμαι πολύ χαρούμενη για τη Χαρούλα, είναι σπουδαία».

Και στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Θα πω ότι σταμάτησε μία σπουδαία τραγουδίστρια να τραγουδάει αλλά νομίζω ότι γεννήθηκε μία σπουδαία ηθοποιός».

Σωτήρης Μπασιάκος: Αυτός είναι ο άγνωστος δεύτερος σύζυγος της Χαρούλας Αλεξίου (photo)

Η σπουδαία Ελληνίδα ερμηνεύτρια Χάρις Αλεξίου, το 1992 ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας για δεύτερη φορά με τον τότε μάνατζερ της, Σωτήρη Μπασιάκο.

Η Χάρις Αλεξίου βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του ελληνικού τραγουδιού από τη δεκαετία του 1970. Έχει συνεργαστεί με όλους σχεδόν τους μεγάλους τραγουδιστές, μουσικοσυνθέτες και στιχουργούς, παλαιότερους και νεότερους, είτε δισκογραφικά είτε σε μουσικές σκηνές, πίστες και συναυλίες.

Την πρώτη φορά που ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας ήταν με τον παραγωγό Αχιλλέα Θεοφίλου, ενώ η δεύτερη φορά ήταν το 1992.

Σωτήρης Μπασιάκος: Αυτός είναι ο άγνωστος δεύτερος σύζυγος της Χαρούλας Αλεξίου (photo)

Η Χάρις Αλεξίου παντρεύτηκε τον Σωτήρη Μπασιάκο την 1η Μαρτίου 1992, στην εκκλησία της Αγίας Ειρήνης στον κέντρο της Αθήνας, στην Αιόλου. Εκεί, είχε συγκεντρωθεί πλήθος θαυμαστών για να τη δουν από κοντά, ενώ ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν ο Ανδρέας Βουτσινάς, ο Μάνος Ελευθερίου και η Δήμητρα Λιάνη.

Η Χάρις Αλεξίου έλαμπε μέσα στο ολόλευκο νυφικό της, ενώ φορούσε βέλο στα μαλλιά της.

Στιγμιότυπα από τον γάμο της από το δελτίο ειδήσεων του MEGA:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share