Ο Γιώργος Παπαδάκης «κάρφωσε» στεγνά τον Πορτοσάλτε για τους πλειστηριασμούς: «Αν έχεις βολεμένη την τσέπη σου…» (Video)

Ο Γιώργος Παπαδάκης δεν άφησε ασχολίαστη την τοποθέτηση του δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ, Αρη Πορτοσάλτε, ο οποίος είπε ότι «είμαι υπέρ των πλειστηριασμών». Παράλληλα, διαβάστε εδώ όλα όσα αποκάλυψε για τον Γιώργο Παπαδάκη η Μαρία Αναστασοπούλου.
Ο παρουσιαστής του «Καλημέρα Ελλάδα» σχολίασε με δηκτικό τρόπο την τοποθέτηση του συναδέλφου του, χωρίς να τον κατονομάσει, λέγοντας ότι όσοι είναι βολεμένοι αγνοούν τον φτωχό πολίτη που χρωστά και του παίρνουν το σπίτι.
«Εμένα με ενδιαφέρει αυτοί που κάνουν τις ανακοινώσεις να είναι κοντά στην κοινωνία. Εχω την εντύπωση πως δεν είναι κοντά στην κοινωνία. Οπως ακούω συναδέλφους για παράδειγμα που λένε “είμαι υπέρ των πλειστηριασμών”. Αμα έχεις βολεμένη την τσέπη και βέβαια λες “είμαι υπέρ των πλειστηριασμών” και λες “δεν πα’ να κόψει τον λαιμό του ο φτωχός”» είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Παπαδάκης.
Η Μαρία Αναστασοπούλου εξέφρασε την απορία για το αν «υπάρχει άνθρωπος που να τάσσεται υπέρ των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας», με τον Γιώργο Παπαδάκη να απαντά «βεβαίως, συνάδελφός μας».
«Ο Γιώργος Παπαδάκης είναι…» – Ατάκα «φωτιά» Ανθής Βούλγαρη για τον παρουσιαστή
H Ανθή Βούλγαρη παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα του Super Κατερίνα, το πρωί της Δευτέρας 13/2 στο κανάλι του ALPHA και έριξε μία ατάκα «φωτιά» για τον Γιώργο Παπαδάκη. Παράλληλα, η κόντρα της Μπάγιας Αντωνοπούλου με τον Γιώργο Παπαδάκη δεν πρόκειται να ξεχαστεί, με την ίδια να αναφέρεται εμμέσως στη σχέση τους μέσα από το «Πάμε Δανάη».
Μάλιστα, η ίδια μίλησε και για τον συνεργάτη της, Ιορδάνη Χασαπόπουλο, εξηγώντας πως είναι πραγματικά οι σχέσεις τους εντός και εκτός αέρα, ενώ εξέφρασε και την επιθυμία της να συνεχίσει να βρίσκεται στον αέρα και τις επόμενες χρονιές με τον ίδιο άντρα στο πλευρό της. Βέβαια, δημιουργήθηκε μεγάλη αμηχανία όταν ρωτήθηκε για τον παλιό συνεργάτη της.
Το ξεκαθάρισμα της Ανθής Βούλγαρη για τον Γιώργο Παπαδάκη
«Με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο τα πάμε υπέροχα. Είναι ο φίλος μου, το έτερόν μου ήμισυ το τηλεοπτικό. Πρέπει να κρατιέται μια ισορροπία όπως γίνεται και στα ζευγάρια. Όταν τσαντίζεται ο Ιορδάνης πρέπει να είμαι πιο ήρεμη εγώ, και όταν τσαντίζομαι εγώ είναι πιο ήρεμος εκείνος. Η εκπομπή από την επόμενη Δευτέρα θα πάρει παράταση μια ώρα, θα είναι μέχρι τις 9 γιατί έχουμε μπει ήδη σε μια εκλογική τροχιά. Γι’ αυτό το λόγο θα έχουμε μια ώρα παραπάνω» είπε αρχικά.
Και συμπλήρωσε για το ενδεχόμενο να γυρίσει στην ψυχαγωγία: «Γιατί να μην επιστρέψω στην ψυχαγωγία; Το έχω πει πάρα πολλές φορές ότι όταν είσαι δημοσιογράφος ή παρουσιαστής, είσαι σε όλα. Σε κάποιους ταιριάζει περισσότερο η ενημέρωση και σε άλλους η ψυχαγωγία. Έτσι όπως έχει γίνει τον τελευταίο καιρό, και η ψυχαγωγία κάνει ενημέρωση. Πρέπει να φύγουν αυτές οι ταμπέλες κάποια στιγμή».
Όσο για το μέλλον της συνεργασίας της με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο, απάντησε: «Θα θέλαμε να συνεχίσουμε και του χρόνου… Ο ανταγωνισμός μου αρέσει, δε με φοβίζει. Καλώς υπάρχει γιατί μας βοηθάει να γινόμαστε καλύτεροι…»
Σε ερώτηση για τον Γιώργο Παπαδάκη, είπε λοιπόν: «Ο Γιώργος Παπαδάκης είναι τώρα πάρα πολύ καλά με τη Μαρία Αναστασοπούλου. Επειδή είμαι πάρα πολύ καλά με τον Ιορδάνη, θα ήθελα να… γεράσω μαζί του. Θα ήθελα να κάνω κάτι που να έχει να κάνει περισσότερο με έρευνα στο μέλλον».






0 ΣΧΟΛΙΑ