Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Να 'ταν κι άλλος ο Κανάκης: Με αυτόν τον άντρα τον «έσβησε» από το χάρτη η Κλέλια Ρένεση! (photo)

Δεν το ήξερε κανείς!

13 Φεβρουαρίου 2023 10:34
Να 'ταν κι άλλος ο Κανάκης: Με αυτόν τον άντρα τον «έσβησε» από το χάρτη η Κλέλια Ρένεση! (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μπορεί σήμερα η Κλέλια Ρένεση να είναι μανούλα και να μεγαλώνει μια υπέροχη κόρη, ωστόσο κατά καιρούς στο παρελθόν έχει βρεθεί στο πλευρό γοητευτικών ανδρών.

Ένας από αυτούς ήταν ο Αντώνης Κανάκης, που μαζί με την Κλέλια Ρένεση είχαν το δικό τους «φλογερό» ειδύλλιο, το οποίο φρόντισαν να αφήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Δείτε επίσης: Άγρια κόντρα εδώ και 3 χρόνια: «Σφαγή» ανάμεσα σε Σία Κοσιώνη και Αντώνη Κανάκη - «Αλήθεια βγήκες και μας είπες ότι...»

Να 'ταν κι άλλος ο Κανάκης: Με αυτόν τον άντρα τον «έσβησε» από το χάρτη η Κλέλια Ρένεση! (photo)

Ωστόσο, μετά τον χωρισμό τους, η ηθοποιός βρήκε παρηγοριά στην αγκαλιά ενός άλλου συνεργάτη της.

Οι δυο τους έζησαν έναν θυελλώδη έρωτα ωστόσο χώρισαν πολύ ξαφνικά χωρίς να γίνουν γνωστά τα πώς και τα γιατί.

Φημολογείτο ότι ο λόγος που… το διέλυσαν ήταν η απόσταση.

Ο ηθοποιός που έκλεψε την καρδιά της Κλέλιας Ρένεση

Ο λόγος για τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη. Μπορεί το ειδύλλιό τους να μην κράτησε πάρα πολύ, ωστόσο οι δυο τους μετά τον χωρισμό παρέμειναν καλοί φίλοι.

Να 'ταν κι άλλος ο Κανάκης: Με αυτόν τον άντρα τον «έσβησε» από το χάρτη η Κλέλια Ρένεση! (photo)

«Θέλω να ξέρετε ότι...» - Συγκινεί ο Αντώνης Κανάκης

Το «Ράδιο Αρβύλα» έφτασε στο τέλος του για την φετινή σεζόν, με την εκπομπή να ρίχνει σήμερα (14/4) την αυλαία στον ΑΝΤ1, με τον Αντώνη Κανάκη και τους συνεργάτες του να ευχαριστούν το κοινό.

Η εκπομπή, μάλιστα, σήμερα είχε γενέθλια και συμπλήρωσε 14 χρόνια τηλεοπτικής πορείας, μιας και το πρώτο Ράδιο Αρβύλα προβλήθηκε στις 14 Απριλίου το 2008.

Η τούρτα και τα συγκινητικά λόγια του Κανάκη

Η παρέα του Αντώνη Κανάκη έσβησε κεράκια μαζί με όλη την ομάδα, με τον παρουσιαστή, που προχώρησε πρόσφατα σε ένα «ξέσπασμα», να λέει χαρακτηριστικά συγκινημένος: «Έχουμε γενέθλια. 15 τηλεοπτικές σεζόν από το 2008. Θα πρέπει κατ’ αρχήν να ευχαριστήσουμε τον ΑΝΤ1, που φιλοξένησε το Ράδιο Αρβύλα και το Βινύλιο και τους αφανείς ήρωες. Αχ αυτήν τη σεζόν πηγαίναμε από το ένα στο άλλο, από τον πόλεμο στην πανδημία, από εκεί στους βιασμούς και στις δολοφονίες. Είναι ένα τοξικό περιβάλλον.

Το είπα και την προηγούμενη φορά δεν φαντάζεστε πόσο στενοχωριόμαστε κάθε φορά που τελειώνει η εκπομπή… Φέτος όμως έχει γίνει ο κόσμος μας, ο πλανήτης μας κι η κοινωνία μας τόσο τοξικά με τόσο δηλητήριο, που νιώθουμε μια ανακούφιση γιατί η ψυχολογία μας και το στομάχι μας θέλουν να φύγουμε από τον πλανήτη. Ελπίζουμε να αλλάξει αυτό. Θέλουμε τέλος να ευχαριστήσουμε εσάς και τις οικογένειές μας γιατί η αγάπη κι η εκτίμηση που έχετε για το Ράδιο Αρβύλα, φέτος ήταν πιο σημαντική, ουσιαστική και σχεδόν μας γιάτρεψε. Θέλω να ξέρετε ότι σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share