Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Μεγαλείο ψυχής από το Γιάννη Πάριο: Η συγκινητική κίνηση για τους δύο αδικοχαμένους πιλότους του Phantom στην Ανδραβίδα (Video)

Η χειρονομία του τραγουδιστή που καταχειροκροτήθηκε

10 Φεβρουαρίου 2023 10:20
Μεγαλείο ψυχής από το Γιάννη Πάριο: Η συγκινητική κίνηση για τους δύο αδικοχαμένους πιλότους του Phantom στην Ανδραβίδα (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συναυλία στο Κολλέγιο Αθηνών έδωσε το βράδυ της Πέμπτης (9/2) ο Γιάννης Πάριος δείχνοντας το μεγαλείο ψυχής του και κάνοντας μια συγκινητική κίνηση για τους δύο αδικοχαμένους πιλότους του Phantom στην Ανδραβίδα.

Η συναυλία, είχε προγραμματιστεί για την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου, ωστόσο, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, αναβλήθηκε και μεταφέρθηκε για απόψε το βράδυ. Με την ευκαιρία, αυτά ήταν τα τελευταία λόγια του Στάθη Τσιτλακίδη πριν τη μοιραία πτήση.

Μάλιστα, ιδιαίτερα ανατριχιαστική ήταν η στιγμή όπου ο τραγουδιστής αφιέρωσε το τραγούδι του «δώσε μου λιγάκι ουρανό» στους δύο πιλότους του μοιραίου Phantom που συνετρίβη ανοιχτά της Ανδραβίδας, κατά τη διάρκεια άσκησης.

Δείτε το βίντεο

«Βοήθησαν να βλέπουμε πιο γαλανό τον ουρανό μας» τόνισε ο Γιάννης Πάριος.

«Βόμβα» από Αντελίνα Βαρθακούρη: «Η σχέση μου με τον Γιάννη Πάριο δεν ήταν εύκολη όταν...»

Η σύζυγος του Χάρη Βαρθακούρη, Αντελίνα, έκανε το ντεμπούτο της στην μικρή οθόνη μέσα από την συχνότητα του ΑΡΤ. Για το τηλεοπτικό της ξεκίνημα, την άποψη που έχει γι' αυτό ο σύζυγός της αλλά και την σχέση της με τον πεθερό της, Γιάννη Πάριο είχε μιλήσει σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή Αποκαλυπτικά.

Με την ευκαιρία, δείτε πώς ευχήθηκε στον Γιάννη Πάριο για τη γιορτή του.

Από μικρή ήθελε να ασχοληθεί με τον χώρο της τηλεόρασης και για τον λόγο αυτό στα 18 φοίτησε στην σχολή δημοσιογραφίας του ΑΝΤ1. Η Αντελίνα Βαρθακούρη δεν διστάζει να εξομολογηθεί on camera πως ο σύζυγός της δεν ήταν σύμφωνος στην αρχή παρόλα αυτά τη συμβούλευσε να το δοκιμάσει για να… ”φάει” τα μούτρα της!

Πάριος αντελίνα βαρθακούρης

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην σχέση που έχει με τον Γιάννη Πάριο: «Ο πεθερός μου είναι σχολή για μένα, έχουμε μια πολύ ιδιαίτερη σχέση Δεν ήταν εύκολη η σχέση μας αρχικά. Όταν έγινα μαμά κατάλαβα τη ψύχωση με τα παιδιά του. Φοβόμουν να του πω ότι θα ασχοληθώ με την τηλεόραση, ντρεπόμουν».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share