Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Στη φόρα όλη η αλήθεια για τη σχέση τους: Η ανάρτηση της Αντελίνας Βαρθακούρη για τον Γιάννη Πάριο που τελειώνει τα ψέματα (photo)

Έφερε στο φως την πραγματικότητα

7 Ιανουαρίου 2023 19:56
Στη φόρα όλη η αλήθεια για τη σχέση τους: Η ανάρτηση της Αντελίνας Βαρθακούρη για τον Γιάννη Πάριο που τελειώνει τα ψέματα (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz είναι η Αντελίνα και ο Χάρης Βαρθακούρης. Το διάσημο ζευγάρι με την αμεσότητα και το χιούμορ που τους διακατέχει, έχει κερδίσει τους τηλεθεατές.

Μπορεί το ζευγάρι να είχε επιλέξει να εκθέσει στην προσωπική του ζωή στην τηλεόραση μέσα από την ταξιδιωτική εκπομπή που πραγματοποίησαν μαζί, ωστόσο ποτέ δεν μιλούσαν για τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας, με αποτέλεσμα να μην είναι γνωστές οι σχέσεις που έχει η παρουσιάστρια με τον πεθερό της, τον Γιάννη Πάριο. Με την ευκαιρία, δείτε πώς μοίρασε την περιουσία του ο γνωστός τραγουδιστής.

Η ίδια, ωστόσο, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, το Σάββατο 7/1, μία φωτογραφία με από το παρελθόν, κατά την οποία εκείνη είναι ακόμα μελαχρινή και βρίσκεται στην αγκαλιά του. Μάλιστα, την συνόδευσε με ένα κείμενο γεμάτο ευχές για την ονομαστική του εορτή και έτσι γέμισε με μηνύματα από κόσμο που ήθελε επίσης να ευχηθεί στον σπουδαίο καλλιτέχνη.

Η αλήθεια για την Αντελίνα Βαρθακούρη και τον Γιάννη Πάριο

Οι δυο τους ποζάρουν χαμογελαστοί στον φακό και φαίνεται πως τα πηγαίνουν πολύ καλά μεταξύ τους, ιδιαίτερα από τη στιγμή που εκείνος κατανοεί πως ο γιος του είναι χαρούμενος με την γυναίκα που έχει στο πλευρό του και όλα όσα του προσφέρει.

«Χρόνια πολλά στον πεθερό μου! Πατέρα να είσαι πάντα υγιής, δυνατός, φωτεινός και ευτυχισμένος. Να μας ταξιδεύεις, να μας μαθαίνεις και να μας εμπνέεις», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της.

Η αλήθεια για την Αντελίνα Βαρθακούρη και τον Γιάννη Πάριο

«Μαχαιριά» από τον Χάρη Βαρθακούρη στον Γιάννη Πάριο: «Δεν πάω να ακούσω τον πατέρα μου, γιατί...»

Μια δήλωση που έκανε ο Χάρης Βαρθακούρης στον αέρα στο Σου Κου ήταν αρκετή για να προκαλέσει σάλο και αντιδράσεις. Ο τραγουδιστής ανέφερε ότι δεν πάει να ακούσει τον πατέρα του. Γιάννη Πάριο γιατί φοβάται ότι θα ακούσει λάθη, όπως για παράδειγμα στην ορχήστρα.

Με την ευκαιρία αυτή είναι η τρυφερή ιστορία που αποκάλυψε για τον γιο του ο Γιάννης Πάριος.

Έπειτα από αντιδράσεις που υπήρξαν στα social media, ο Χάρης Βαρθακούρης δεν άντεξε και ξέσπασε κάνοντας μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook:

«Παιδιά με συγχωρείτε, αλλά υπάρχει κόσμος που είναι πανηλίθιος και δεν αντέχω να το αγνοήσω αυτό τώρα.

Είπα σήμερα στην εκπομπή, με αφορμή κάτι που είπε ο Κωστας Αρζόγλου για το γιο του, ότι δεν πάει να τον δει στο θέατρο, ότι τον καταλαβαίνω….

Χάρη Βαρθακούρης Γιάννης Πάριος

Εξήγησα πως ούτε κι εγώ πάω να ακούσω τον πατέρα μου γιατί στέκομαι μόνο στα λάθη. Τι εννοώ με αυτό;

Μπορεί να γίνει ένα λάθος στην ορχήστρα, μπορεί να του ξεφύγει μια κατάληξη, οτιδήποτε. Κι αυτό με εμποδίζει να τον απολαύσω ή να διασκεδάσω. Έχω την έγνοια του δηλαδή!! Τον νοιάζομαι πιο πολύ από όλους εκεί μέσα!!!!! Και ακούω λάθη ΑΝ κι ΕΦΟΣΟΝ γίνουν!

Είπα κατά τον ίδιο τρόπο ότι δεν με βλέπω ούτε στην τηλεόραση (ούτε ακούω τα τραγούδια μου)… ΔΙΟΤΙ, ΠΑΛΙ, ΕΝΤΟΠΙΖΩ ΛΑΘΗ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ή ΔΕΝ ΑΚΟΥΝΕ.

Και σε ένα γκρουπ «θαυμαστών» του πατέρα μου σπεύδουν να με ξεφτιλίσουν!!

Εμένα που αφενός είμαι αίμα του και που δεν έχει υπάρξει φορά που δεν έχω πει παντού ότι ο πατέρας μου ΓΙΑ ΜΕΝΑ είναι ο καλύτερος Έλληνας τραγουδιστής στην ιστορία!!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share