Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Θυμάστε την "Λολότα Μπάρα" από το Κωνσταντίνου και Ελένης; Πως είναι σήμερα το μωράκι του "Χλέμπουρα";

Γυναικάρα!

9 Φεβρουαρίου 2023 11:48
Θυμάστε την
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το επεισόδιο με τη Δις Λολότα και τον Χλέμπουρα από το Κωνσταντίνου και Ελένης μας έχει μείνει αξέχαστο

Το Κωνσταντίνου & Ελένης ήταν, είναι και, απ, ο,τι φαίνεται, θα είναι μία από τις καλύτερες (κωμικές) σειρές που έχουν περάσει ποτέ από την Ελληνική τηλεόραση. Οι ατάκες που έχουμε ακούσει στα επεισόδια που έχουν περάσει από τη μικρή μας οθόνη είναι τέτοιες που μας έχουν μοιράσει στιγμές άφθονου γέλιου. Οι χαρακτήρες της, από την άλλη, έχουν μπει ξεκάθαρα στο hall of fame, αφού και μόνο τα ονόματα που αποφάσισε να τους δώσει ο Χάρης Ρώμας κι η Άννα Χατζησοφιά να πάρεις δεν μπορείς να συγκρατήσεις το γέλιο σου.

Σε ένα από τα πλέον ξεκαρδιστικά επεισόδια της σειράς, είδαμε τον Κωνσταντίνο και την Ελένη να γνωρίζουν τον Χλέμπουρα και τη Δις Λολότα, το ζευγάρι που φιλοδοξεί να πάρει την οικία των προγόνων του Κατακουζηνού. Έχοντας στο χέρι την ισχυριζόμενη ως τελευταία διαθήκη του θείου του και με την Ελληνική γλώσσα να δέχεται απανωτά χτυπήματα, είδαμε κάποιους τουλάχιστον απολαυστικούς διαλόγους στη σειρά.

Η δις Λολότα Μπάρα που δούλευε στο Μνιτς και που φυσικά και ήξερε να μιλάει κυριλάτα, αποφάσισε να βάλει στο εκτελεστικό απόσπασμα τα Ελληνικά και μαζί να μας δώσει μερικές από τις πιο αστείες τηλεοπτικές στιγμές.

Τον ρόλο αυτόν έκανε η αγαπημένη ηθοποιός Ασπασία Τζιτζικάκη, η οποία σήμερα παραμένει μια κούκλα! Δείτε πως είναι σήμερα στο Athensmagazine.gr:

Θυμάστε την 'Λολότα Μπάρα' από το Κωνσταντίνου και Ελένης; Πως είναι σήμερα το μωράκι του 'Χλέμπουρα';

Θυμάστε την 'Λολότα Μπάρα' από το Κωνσταντίνου και Ελένης; Πως είναι σήμερα το μωράκι του 'Χλέμπουρα';

Θυμάστε την 'Λολότα Μπάρα' από το Κωνσταντίνου και Ελένης; Πως είναι σήμερα το μωράκι του 'Χλέμπουρα';

Θυμάστε τον «Χλέμπουρα» από το «Κωνσταντίνου και Ελένης»; Τον εντοπίσαμε επιτέλους και μάλιστα στην τηλεόραση!

Θυμάστε τον «Βρασίδα Χλέμπουρα» από το «Κωνσταντίνου και Ελένης»; Εμείς τον… εντοπίσαμε επιτέλους, μετά από χρόνια που δεν είχε εμφανιστεί πουθενά, και μάλιστα στην τηλεόραση.

Συγκεκριμένα, βρήκαμε μια… ενσάρκωσή του σε στυλ στο GNTM, με το Twitter να έχει κάνει πάλι το θαύμα του και να χαρίζει γέλιο, σχολιάζοντας τον τρόπο, με τον οποίο είχε ντυθεί ένας παίκτης.

Το πρόσωπο «θύμα» του Twitter ήταν ο διαγωνιζόμενος που πέρασε μπροστά από την κριτική επιτροπή. Αν και ήταν σχεδόν σίγουρος για την είσοδό του στο παιχνίδι, οι κριτές είχαν άλλη άποψη.

Ο Δημήτρης έκανε τις πόζες του, περπάτησε ανάμεσα από τα φώτα της «πασαρέλας» του πλατό αλλά κέρδισε περισσότερο τελικά τους χρήστες των social media παρά τους κριτές. Ο Δημήτρης φαίνεται ότι έχει έρθει από... αλλού και συγκεκριμένα από την γνωστή ελληνική σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης», που παράλληλα θρηνεί τον χαμό πρωταγωνιστή της.

Κωνσταντίνου και Ελένης Χλέμπουρας GNTM

Η αλήθεια είναι ότι τα σχόλια ήταν πολλά και...χαριτωμένα. Η παρομοίωση φυσικά ήταν με τον χαρακτήρα Βρασίδα Χλέμπουρα, τον μοναδικό και αξεπέραστο quest ηθοποιό της σειράς με τα χαρακτηριστικά... κίτρινα γυαλιά. Βέβαια, υπάρχουν και εκείνοι που υποστηρίζουν ότι είναι ο «σωσίας» του Snik. Εσύ τι λες; Δες τα tweets στη gallery και αποφάσισε μόνη σου.

Με την ευκαιρία, θυμηθείτε και το επεισόδιο:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share