Παρασκευή, 10 Μαΐου 2024

Άνοιξε τα «χαρτιά» του ο Κώστας Μπακογιάννης για την οικογένειά του: «Έτσι τελειώνει η μέρα μας...»

Όσα αποκάλυψε για τη γνωριμία του με τη Σία Κοσιώνη και τη συμβίωσή τους

3 Φεβρουαρίου 2023 23:56
Άνοιξε τα «χαρτιά» του ο Κώστας Μπακογιάννης για την οικογένειά του: «Έτσι τελειώνει η μέρα μας...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε πριν λίγο καιρό καλεσμένος ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης.

Ο Κώστας Μπακογιάννης αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην σύζυγό του Σία Κοσιώνη λέγοντας, «Η Σία είναι συγκλονιστική ως μητέρα» και στη συνέχεια μίλησε για τη σχέση της συζύγου του με την μητέρα του Ντόρα Μπακογιάννη και την πρώτη τους γνωριμία.

«Νομίζω ότι η μητέρα μου είχε περισσότερο άγχος την πρώτη φορά που συνάντησε τη Σία επίσημα ως σχέση μου. Είναι και οι δυο πολύ ισχυρές και δυναμικές προσωπικότητες που ταίριαξαν και έδεσαν πάρα πολύ γρήγορα. Έχουν τη δική τους χημεία. Νομίζω έχουν αδυναμία η μια στην άλλη» είπε ο Κώστας Μπακογιάννης.

Όσο για την καθημερινότητα με τα παιδιά στο σπίτι τους, ο Κώστας Μπακογιάννης ανέφερε, «Δε συντονιζόμαστε πάντα όλοι μέσα στο σπίτι. Δε νομίζω ότι υπάρχει σπίτι που να συντονίζονται όλοι, αυτά γίνονται μόνο στο Hollywood. Η αλήθεια είναι ότι, είμαστε ένα σπίτι με πάρα πολλή αγάπη. Η γιαγιά μου έλεγε ότι, από την πολλή αγάπη δεν έπαθε κανείς τίποτα. Αυτή την αγάπη τη μοιραζόμαστε.

Το αγκαλιά και φιλί είναι στάνταρ από το πρωί μέχρι το βράδυ… Μας αρέσει να συζητάμε τα πράγματα. Στο τέλος της ημέρας λέμε στα παιδιά μας, “σ’ αγαπώ και είμαι περήφανος για σένα”΄. Έτσι τελειώνει η μέρα μας…».

Κραυγή αγωνίας από τη Σία Κοσιώνη: «Το παιδί μου θα μεγάλωνε χωρίς μητέρα...»

Η Σία Κοσιώνη είναι μεν μια σύγχρονη γυναίκα και μητέρα, αλλά πάντοτε προσέχει σαν κόρη οφθαλμού το γιο της, Δήμο, που έχει αποκτήσει με τον Κώστα Μπακογιάννη και μας έχει δείξει και το... τι δουλειά θα ήθελε να κάνει.

Αυτό φάνηκε προ ετών, όταν η παρουσιάστρια παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Vogue» και μοιράστηκε τις σκέψεις της και τα συναισθήματά της από το μέτωπο του κορωνοϊού.

Η εξομολόγηση για τη μεγαλύτερη ανησυχία της

«Παρακολουθώ τα γεγονότα με την ίδια ακριβώς αγωνία με την οποία τα παρακολουθούμε όλοι μας… Επίσης δεν έχω επιλογή τι να κρατήσω και τι να αφήσω. Δεν μπορώ απλώς να πω "δεν αντέχω άλλο" και να κλείσω την τηλεόραση. Είμαι υποχρεωμένη να γνωρίζω τα πάντα, την κάθε λεπτομέρεια και, συνεπώς, να εισπράττω όλο το αρνητικό τους φορτίο.

Επιπλέον, πρέπει, άσχετα με το πώς νιώθω, να τα μεταδώσω με έναν τρόπο που ούτε θα πανικοβάλει ούτε θα προκαλεί εφησυχασμό. Το να σκέφτομαι την κάθε μου λέξη στον αέρα το έχω ξαναζήσει, ειδικά στην περίοδο της οικονομικής κρίσης. Τότε όμως είχε να κάνει με το αν θα έχουμε λεφτά να ζήσουμε. Τώρα έχει να κάνει με το αν θα ζήσουμε, σκέτο. Η αλήθεια είναι πως ναι, ένιωσα κάποιες στιγμές να λυγίζω. Θυμάμαι χαρακτηριστικά τις συνεντεύξεις μου με Έλληνες γιατρούς στην Βόρεια Ιταλία, οι οποίοι περιέγραφαν στιγμές και καταστάσεις που υπερβαίνουν τον άνθρωπο. Είναι συγκλονιστικό αν το σκεφτείς, να καλείται να αποφασίζει κάποιος για το ποιος θα ζήσει και ποιος όχι. Αυτή δεν είναι ανθρώπινη δουλειά. Είναι δουλειά του Θεού ή της φύσης, για όσους δεν πιστεύουν» τόνισε η anchorwoman του ΣΚΑΪ.

Παράλληλα, εξομολογήθηκε πως φοβάται μην κολλήσει και μεταδώσει τον ιό στα αγαπημένα της πρόσωπα. «Δεν σου κρύβω ότι δεν το έχω χωνέψει. Κάθε πρωί που ξυπνάω, σκέφτομαι πως δεν μπορεί να είναι αλήθεια. Κάθε, μα κάθε πρωί κάνω την ίδια σύντομη συζήτηση με τον εαυτό μου: Είναι αλήθεια ή το ονειρεύτηκα; Είναι αλήθεια. Σήκω και πάλεψε το. Φοβάμαι μη κολλήσω και γίνω μία από αυτούς τους, έστω και λίγους νέους ανθρώπους που μπορεί να πεθάνουν από τον ιό. Έχω πιάσει τον εαυτό μου να σκέφτομαι ότι δεν με νοιάζει για μένα, αλλά δεν πρέπει να επιτρέψω να μεγαλώσει το παιδί μου χωρίς μητέρα από μία απροσεξία μου. Φοβάμαι μη κολλήσω τους δικούς μου και φύγουν από ένα δικό μου λάθος. Φοβάμαι ακόμη ότι, αν κολλήσω, θα χρειαστεί να λείψω για καιρό από τη δουλειά μου, τώρα που με έχει τόσο ανάγκη».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share