Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

"Πριν από ένα μήνα έδινες μάχες..." - Θρήνος για την Ντόρα Μπακογιάννη

Ανείπωτη θλίψη!

8 Φεβρουαρίου 2023 16:41
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο βουλευτής Χανίων της Νέας Δημοκρατίας, Μανούσος Βολουδάκης πέθανε σε ηλικία 57 ετών και ο θάνατός του σκόρπισε θλίψη ιδιαίτερα στην τοπική κοινωνία. Η Ντόρα Μπακογιάννη έστειλε το δικό της «αντίο» μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα στην οικογένειά του. Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψη της βουλευτού για την Σία Κοσιώνη.

Αναλυτικά, η Ντόρα Μπακογιάννη:

«Βαθιά συντετριμμένη, από τον απροσδόκητο χαμό του Μανούσου Βολουδάκη. Είχαμε όλοι πιστέψει ότι η τελευταία θεραπεία θα είχε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Ο συνάδελφος και φίλος Μανούσος Βολουδάκης υπήρξε επί πολλά χρόνια εξαιρετικός εκπρόσωπος του λαού των Χανίων.

Μέχρι και πριν ένα μήνα έδινε μάχες στη βουλή για τα συμφέροντα των Χανιωτών.

Αφήνει πίσω του ένα δυσαναπλήρωτο κενό, για την οικογένειά του, την οικογένεια της ΝΔ αλλά και ολόκληρο το λαό των Χανίων.

Τα θερμότερα συλλυπητήριά μου στην σύζυγό του Σέβη, στα τρία του παιδιά, και σε όλη την οικογένειά του».

Η ανάρτηση της Ντόρας Μπακογιάννη

'Πριν από ένα μήνα έδινες μάχες...' - Θρήνος για την Ντόρα Μπακογιάννη

«Φωτιά» οι αποκαλύψεις του Κώστα Μπακογιάννη: «Η μητέρα μου και η Σία Κοσιώνη είναι...»

Καλεσμένος στο πλατό της Ελένης Μενεγάκη είχε βρεθεί πριν μερικές μέρες ο Κώστας Μπακογιάννης. Ο δήμαρχος Αθηναίων μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τη σχέση της Ντόρας με τη σύζυγό του, Σία Κοσιώνη.

«Η Σία είναι συγκλονιστική. Η μητέρα μου και η σύζυγός μου είναι δύο ισχυρές και δυναμικές προσωπικότητες που ταίριαξαν και έδεσαν πάρα πολύ γρήγορα. Έχουν τη δική τους χημεία. Έχουν αδυναμία η μία στην άλλη. Με την ευκαιρία, αυτό είναι το μεγαλύτερο ψέμα που κυκλοφορεί για την οικογένεια της Σίας Κοσιώνη.

Είμαστε ένα σπίτι με πάρα πολύ μεγάλη αγάπη. Η γιαγιά μου η συγχωρεμένη έλεγε ότι από την πολύ αγάπη δεν έπαθε κανείς τίποτα. Αγάπη την οποία τη μοιραζόμαστε. Δηλαδή, αγκαλιά και φιλί είναι στάνταρ», είπε ο Κώστας Μπακογιάννης.

Ο Κώστας Μπακογιάννης είπε στη συνέχεια: «Στα παιδιά μας λέμε “σ’ αγαπώ και είμαι περήφανος για σένα, καληνύχτα” και αγκαλιά, έτσι τελειώνει η μέρα. Και είναι πολύ σημαντικό για εμάς να τελειώνει η μέρα έτσι».

Δείτε αναλυτικά στο βίντεο όσα αποκάλυψε

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share