Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Την «τρέμει» η Μαριέττα Χρουσαλά: Αυτή είναι η σικάτη μητέρα του Λέοντα Πατίτσα (photo)

Ποια η σχέση πεθεράς - νύφης;

3 Φεβρουαρίου 2023 11:15
Την «τρέμει» η Μαριέττα Χρουσαλά: Αυτή είναι η σικάτη μητέρα του Λέοντα Πατίτσα (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Μαριέττα Χρουσαλά έχει δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια στο πλευρό του Λέοντα Πατίτσα, αποκτώντας τρία παιδάκια. Αν και το ζευγάρι δεν θέλει να προκαλεί με την προσωπική του ζωή, αν εξαιρέσει κανείς το πάρτι στο θωρηκτό Αβέρωφ, εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τη μητέρα του εφοπλιστή.

Το 2014 η Μαριέττα Χρουσαλά είχε μιλήσει στο περιοδικό ΟΚ! για τον γάμο της, τη σχέση της με τον Λέοντα Πατίτσα αλλά και την πεθερά της Μαριγώ! Σε αυτή την αποκαλυπτική συνέντευξη είχε δηλώσει:

«Βρισκόμαστε σίγουρα μια φορά την εβδομάδα για να βλέπει τη μικρή. Δεν μιλάμε καθημερινά στο τηλέφωνο, αλλά έτσι κι αλλιώς ούτε με τη μητέρα μου μιλάω κάθε μέρα. Έχουμε όμως επικοινωνία. Το σημαντικό είναι ότι βλέπει πως είμαστε ευτυχισμένοι με τον γιο της, έχουμε το παιδάκι μας, είμαστε πάρα πολύ καλά. Δεν νομίζω ότι μια μητέρα θέλει κάτι άλλο για τον γιο της ή την κόρη της».

Παράλληλα είχε εξομολογηθεί ότι αποκαλεί την πεθερά της: «Κυρία Μαριγώ».

Μαριέττα Χρουσαλά μητέρα Λέοντα Πατίτσα

Μαριγώ Λαιμού: Ποια είναι η μητέρα του Λέοντα Πατίτσα;

Η Μαριγώ Λαιμού-Πατίτσα είναι μία σικάτη κυρία της high society που λατρεύει την οικογένειά της. Με τον αείμνηστο σύζυγό της, Σπύρο Πατίτσα απέκτησαν δύο γιους τον Φιλήμωνα και τον Λέοντα.

Η Μαριγώ Λαιμού-Πατίτσα από τη στιγμή που ο μικρότερος γιος της επέλεξε για γυναίκα της ζωής του την όμορφη παρουσιάστρια Μαριέττα Χρουσαλά, οι δύο γυναίκες δημιούργησαν μία υπέροχη σχέση νύφης και πεθεράς.

Μαριγώ Λαιμού Πατίτσα

Μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που ο φωτογραφικός φακός τις έχει “τσακώσει” να κάνουν μαζί shopping therapy ή να δίνουν το “παρών” σε λαμπερά καλέσματα.

Σκάνδαλο με τη Μαριέττα Χρουσαλά: Η φωτογραφία με μαγιό, οι φήμες για ανορεξία και τα κακοπροαίρετα σχόλια

Η φωτογραφία της Μαριέττας Χρουσαλά με μαγιό προκάλεσε κακοπροαίρετα σχόλια, με αποτέλεσμα να ξεσπάσουν φήμες για ανορεξία. Με την ευκαιρία, αυτό είναι το πραγματικό όνομα του συζύγου της, Λέοντα Πατίτσα.

Η φωτογραφία της Μαριέττας Χρουσαλά με μαγιό

Με αφορμή μια φωτογραφία της με μαγιό που πόσταρε στον λογαριασμό της η Σταρ Ελλάς 2003, σηκώθηκε… κύμα αρνητικών σχολίων εναντίον της. Αυτό έγινε κυρίως από γυναίκες, μέσω των οποίων τη συμβούλεψαν δημοσίως να προσέχει τον εαυτό της.

Αυτό, διότι -όπως τόνισαν- τη βλέπουν ανησυχητικά και επικίνδυνα αδυνατισμένη! Ορισμένα από τα σχόλια ήταν άκρως επικριτικά. Ήταν ακόμη και προσβλητικά για την πρώην παρουσιάστρια και σύζυγο του εφοπλιστή Λέοντα Πατίτσα.

Μαριέττα Χρουσαλά νευρική ανορεξία

Η Μαριέττα Χρουσαλά εδώ και μερικά χρόνια έχει βάλει τη δημιουργική υπογραφή της σε δική της σειρά με γυναικεία σανδάλια.

Τα κακοπροαίρετα σχόλια κατά της Μαριέττας Χρουσαλά

«Δώστε της, καλέ, καμιά τυρόπιτα να φάει» σχολίασε ειρωνικά κάποιος κάτω από το post, στο οποίο η Μαριέττα Χρουσαλά αγναντεύει το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας, καθώς βρίσκεται σε διακοπές με σκάφος κάνοντας, όπως κάθε καλοκαίρι, tour στα ελληνικά νησιά. «Ανορεξία έχεις;» τη ρώτησε με αναίδεια follower της, ενώ μια άλλη, πιο ευγενική, τη συμβούλεψε: «Κοίτα τον εαυτό σου, γιατί πράγματι, κοριτσάκι μου, μοιάζεις σαν να μπήκες στο τριπάκι της νευρικής ανορεξίας. Φιλικά σ’ το γράφω».

Μαριέττα χρουσαλά κακοπροαίρετα σχόλια για ανορεξία

Γενικά τα περισσότερα σχόλια ήταν σε ύφος απαξιωτικό, τόσο πολύ που θα μπορούσε να μιλήσει κάποιος ακόμη και για bullying. «Κοίτα να βάλεις κανένα κιλό», «Είναι αποκρουστικό το θέαμα, sorry κιόλας… Πετσί και κόκαλο και στήθος 12χρονης!», «Κρίμα τόση ομορφιά να χάνεται, καλό θα ήταν να τρως λίγο», «Φάε, κούκλα μου, μην αρρωστήσεις». Κι αυτά είναι μόνο λίγα από τα δεκάδες comments κάτω από την εικόνα της στο Instagram, τα οποία η Μαριέττα Χρουσαλά δεν έχει σβήσει, ούτε όμως έχει απαντήσει.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share