Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος "δίκασε" τον Νίκο Μουτσινά: «Δεν έχω δει χειρότερες...» (Video)

«Έδωσε τη δυνατότητα στην Καρολίνα να είναι χειριστική»

31 Ιανουαρίου 2023 13:37
Ο Ανδρέας Μικρούτσικος
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Καρολίνα Καλύβα βρέθηκε χθες καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά και μίλησε για την εμπειρία της στο Survivor All Star. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος, βλέποντας το απόσπασμα μέσα από το Super Κατερίνα σχολίασε με ιδιαίτερα καυστικό λόγο τη συνέντευξη της παίκτριας στον παρουσιαστή και ηθοποιό. Επίσης, ο Ανδρέας Μικρούτσικος αναφέρθηκε στον Αντώνη Κανάκη και την υπόλοιπη παρέα των Ράδιο Αρβύλα, καθώς ο Στάθης Παναγιωτόπουλος εξακολουθεί να απασχολεί τις τηλεοπτικές εκπομπές, μιας και οι αποκαλύψεις και οι καταγγελίες από γυναίκες εναντίον του, βγαίνουν η μία μετά την άλλη.

«Η Καρολίνα είναι μία από τα ίδια. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ο Νίκος Μουτσινάς, ο οποίος ξέρει πολύ καλά τη βαθιά μου εκτίμηση. Εγώ ήμουν που τον είχα προτείνει στον αείμνηστο Κοντομηνά. Είχα πει για τον Νίκο ότι ήταν κάτι ξεχωριστό. Έλειπα καιρό, γύρισα, τον παρακολούθησα και του έχω στείλει και μήνυμα ότι “είσαι ανεξάρτητος γιατί είναι μοναδικό αυτό που κάνεις και μου αρέσει πολύ”.

Δεν σας κρύβω ότι πασχίζω να μη χάσω εκπομπή. Δεν έχω δει γενικά, όχι μόνο στο Καλό Μεσημεράκι, χειρότερες συνεντεύξεις. Έδωσε τη δυνατότητα στην Καρολίνα να είναι χειριστική. Ήταν μια κάκιστη συνέντευξη. Αγαπημένε μου Νίκο, κόψε τις συνεντεύξεις» τόνισε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Πάγωσαν» όλοι με την Κατερίνα Καινούργιου και τον Ανδρέα Μικρούτσικο στο πλατό: «Λέω εγώ κάτι και εσύ μου απαντάς...»

Αρκετές εντάσεις, σπόντες και διαφωνίες είδαμε να σημειώνονται στην σημερινή (16/12) εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, όπως για παράδειγμα μεταξύ της ίδιας και του Γρηγόρη Γκουντάρα.

Ωστόσο, σε αμηχανία ήρθε ξανά και λίγο αργότερα η παρουσιάστρια, μια αφορμή μιας αναφορά που έκανε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στη Ρούλα Κορομηλά. Συγκεκριμένα, όταν η Κατερίνα Καινούργιου αναφέρθηκε στο χριστουγεννιάτικο επεισόδιο του J2US στο οποίο θα παραβρεθεί, ο Ανδρέας Μικρούτσικος την προσκάλεσε να πάνε μαζί στο «Σπίτι με το Mega» ωστόσο αυτό την έφερε σε δύσκολη θέση.

Ο αμήχανος διάλογος Μικρούτσικου - Καινούργιου

Α.Μ: Θα σε πάρω να πάμε στη Ρούλα.

Κ.Κ: Εγώ θα πάω στον Νίκο… και γενικότερα στηρίζω τους ανθρώπους που με στηρίζουν που κάνουν τις επιτυχίες.

Α.Μ: Ωραία… τα παίρνετε όλα στα σοβαρά ε;

Κ.Κ: Εκείνο που λέω στα σοβαρά είναι ότι το συγκεκριμένο show είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει στην ελληνική τηλεόραση, άσχετα αν ο Νίκος είναι φίλος μου ή όχι.

Α.Μ: Λέω κάτι και μου απαντάς λογικά λες και το ‘πα κι εγώ σοβαρά.

Κ.Κ: Δεν έχω θέμα αλλά δεν θα πήγαινα όποιος κι αν ήταν απέναντι από τον Νίκο… και ηθικά. Αρχικά δεν θα με καλούσε. Ούτε κι εμένα θα μου άρεσε ο Νίκος να βγει στην απέναντι εκπομπή. Και τον βλέπω κι είναι στον Λιάγκα τελικά! (γέλια)

Η σχέση της Κατερίνας Καινούργιου και του Νίκου Κοκλώνη είναι αρκετά δυνατή και όμορφη, ειδικά αν σκεφτεί κανείς πως μαζί έχουν... παρακολουθήσει σύντροφο της πρώτης.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share