Δευτέρα, 15 Αυγούστου 2022

Στάθης Παναγιωτόπουλος: «Έχει υλικό με πάνω από 50 γυναίκες! Ήθελε να κάνουμε όλα τα ακραία που έβλεπε στις πορνοταινίες» - Νέες αποκαλύψεις που «καίνε» (Video)

«Έβλεπα ότι και αυτός δεν απολάμβανε την ίδια την πράξη αλλά του άρεσε περισσότερο αυτό, να τραβά βίντεο»

17 Δεκεμβρίου 2021 09:21
Στάθης Παναγιωτόπουλος: «Έχει υλικό με πάνω από 50 γυναίκες! Ήθελε να κάνουμε όλα τα ακραία που έβλεπε στις πορνοταινίες» - Νέες αποκαλύψεις που «καίνε» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Νέες αποκαλύψεις για τον πρώην σύντροφό της, έκανε η γυναίκα που τον κατήγγειλε για revenge porn. Η 30χρονη, μιλώντας στον ΑΝΤ1, υποστήριξε ότι ο Παναγιωτόπουλος είχε στον υπολογιστή του υλικό σεξουαλικού περιεχομένου με περισσότερες από 50 γυναίκες! Παράλληλα, άγνωστες πτυχές από την προσωπική ζωή του Στάθη Παναγιωτόπουλου έρχονται στο φως, καθώς χρησιμοποιούσε ο ίδιος συνεχώς ερωτικά υπονοούμενα αναφερόμενος στις γυναίκες

«Είδα ότι πέρα από αυτό το βίντεο και σε μια άλλη σελίδα είχε λογαριασμό, είχε δικό του κανάλι και ανέβαζε. Είχε 10 βίντεο, δεν ξέρω πόσες φωτογραφίες από διάφορες γυναίκες και τρία δικά μου βίντεο και 300 φωτογραφίες περίπου. Ένα κανάλι που το είχε για περίπου 8 χρόνια. Δεν φαίνονταν σε όλες τα πρόσωπα καλά, τα έκοβε. Κάποιες ήταν νεαρές και γενικά είχε μια ροπή στις νεαρές. Η προηγούμενη σχέση του από εμένα ήταν 23 και μάλιστα μου έλεγε επειδή εγώ ήμουν 24… "α, είσαι μεγάλη". Είχε ένα θέμα.

Γι’ αυτό χώρισα μαζί του γιατί δεν μπορούσα να κάνω αυτά που ζητούσε. Ήταν πιεστικός, ήθελε να κάνουμε όλα τα ακραία που έβλεπε στις πορνοταινίες. Και ειδικά το τελευταίο εξάμηνο ήταν πιεστικός και μετά από ένα σημείο δεν άντεχα, δεν μπορούσα. Μου είχε πει για κάποιους φίλους του ή άλλες κοπέλες, κάποιες πρώην, και μάλιστα μου έστελνε και φωτογραφίες γυμνές από άλλες κοπέλες για να του πω ποια μ’ αρέσει και είχε κάποιους που έλεγε ότι ενδιαφέρονται για εμένα και ότι με είδαν… να κάνουμε κάτι όλοι μαζί».

Παράλληλα, αποκάλυψε ότι είχε επικοινωνήσει με μία εξ αυτών… «Μόνο με μια κοπέλα είχα επικοινωνήσει και μου είπε "ναι, εγώ είμαι στο βίντεο" και πια αυτή η κοπέλα είναι στο εξωτερικό, είναι παντρεμένη και δεν θέλω να το ψάξω. Της είχα στείλει πριν από δύο χρόνια μήνυμα από τα social και σε μια άλλη είχα στείλει και προφανώς είναι εκείνη αλλά το αρνήθηκε. Δεν ήθελε. Ελπίζω τώρα όσες το δούνε να μιλήσουν γιατί είναι πάρα πολλές οι πρώην του Στάθη… γιατί ξέρω ότι στον υπολογιστή του είχε άπειρο υλικό πάνω από 50 γυναίκες».

Σε άλλο σημείο των λεγόμενών της, η πρώην σύντροφος του Παναγιωτόπουλου τονίζει: «Έβλεπα ότι και αυτός δεν απολάμβανε την ίδια την πράξη αλλά του άρεσε περισσότερο αυτό, να τραβά βίντεο. Μετά από ένα σημείο δεν ήθελα και του έλεγα… "τι τα θες τόσα;". Και μια φορά του είχα πει και αστειευόμενη "ελπίζω να μην με δω σε κανένα site" και μου είπε "όχι μην είσαι χαζή, θα το γράψω έτσι" και μου είπε έναν άλλο τίτλο, με κορόιδευε μέσα στα μούτρα μου. Τα περισσότερα ήταν με κινητό και κάποια ήταν και με μια βιντεοκάμερα που είχε. Στη Θεσσαλονίκη στο σπίτι του συνήθως με κάμερα ήταν. Και στο νησί και στην Αθήνα και γενικά όπου βρισκόμασταν τραβούσε με το κινητό».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share