Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Άστραψε και βρόντηξε ο Ανδρέας Μικρούτσικος: «Ο Αντώνης Κανάκης είναι ηλίθιος...»

Τι συνέβη;

30 Ιανουαρίου 2023 08:52
Άστραψε και βρόντηξε ο Ανδρέας Μικρούτσικος: «Ο Αντώνης Κανάκης είναι ηλίθιος...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος αναφέρθηκε στον Αντώνη Κανάκη και την υπόλοιπη παρέα των Ράδιο Αρβύλα, καθώς ο Στάθης Παναγιωτόπουλος εξακολουθεί να απασχολεί τις τηλεοπτικές εκπομπές, μιας και οι αποκαλύψεις και οι καταγγελίες από γυναίκες εναντίον του, βγαίνουν η μία μετά την άλλη. Μάλιστα δε δίστασε να τον χαρακτηρίσει ηλίθιο!

Ο παρουσιαστής μάλιστα θέλησε να χρησιμοποιήσει μια φράση που είχε ειπωθεί στην περίπτωση Λιγνάδη για τη Λίνα Μενδώνη.

«Ο Κανάκης τότε είχε πει πως αν η κυρία Μενδώνη γνώριζε για τον Λιγνάδη, ήταν συνένοχος, αν δεν γνώριζε ήταν ηλίθια.

Ανδρέας Μικρούτσικος και Αντώνης Κανάκης

Ακριβώς αυτά τα λόγια τα χρησιμοποιώ και εδώ: Αν ο Κανάκης γνώριζε είναι συνένοχος, αν δεν γνώριζε είναι ηλίθιος. Είναι δικά του λόγια, δεν είναι δική μου κακία», είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

"Καταπέλτης" ο Αντώνης Κανάκης: "Έχει τελειώσει αυτό το πράγμα..." - Τι λέει πρώτη φορά για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο

Ο Αντώνης Κανάκης μίλησε στο “Ενώπιος Ενωπίω” για όσα ήρθαν στο φως για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο. Με την ευκαιρία, δείτε το νέο καρφί του παρουσιαστή για τον Δημήτρη Οικονόμου.

Ερωτηθείς για το αν η χειρότερη τηλεοπτική στιγμή του ήταν η υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου, απάντησε αρχικά πως «Αυτό δεν ήταν τόσο τηλεοπτική».

Και πρόσθεσε: «Δεν ήταν τόσο το τηλεοπτικό κομμάτι. Ήταν το ανθρώπινο. Μας πλήγωσε σε ανθρώπινο επίπεδο τόσο πολύ, αλλά έχει τελειώσει αυτό το πράγμα».

Όσον αφορά την κριτική που δέχτηκε, είπε: «Θεωρώ και ελπίζω να μην παρεξηγηθεί κανείς, είναι ακραία ανόητο να παραλληλίζεις και να συγκρίνεις, τα αντανακλαστικά την πολιτική ευθιξία, την ευαισθησία και τους κανόνες που διέπουν την πολιτική ζωή του τόπου, με τους κανόνες που διέπουν μια σατιρική εκπομπή, είναι λαϊκισμός απόλυτος και μου έκανε τρομακτική εντύπωση, ίσως για πρώτη φορά, το πόσο συγκροτημένα και πόσο συντονισμένα έκανε η κυβέρνηση αυτή την επίθεση σε μια σατιρική εκπομπή. Είναι πραγματικά εντυπωσιακό».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share