Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

"Κατακεραύνωση" από την Αντώνη Κανάκη - "Είναι να κλαις με το που έχει κατρακυλήσει..."

Νέα επίθεση του παρουσιαστή στον Δημήτρη Οικονόμου

24 Ιανουαρίου 2023 23:13
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε νέα επίθεση προχώρησε το απόγευμα της Τρίτης (24/1) ο Αντώνης Κανάκης κατά του Δημήτρη Οικονόμου μέσω του Ράδιο Αρβύλα.

Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ πριν από λίγες μέρες απάντησε στις δηλώσεις του παρουσιαστή του ANT1 μέσω twitter.

Το απόγευμα της Τρίτης, ο Αντώνης Κανάκης επανήλθε και σχολίασε την έντονη διαφωνία που είχαν στον αέρα του ΣΚΑΪ, ο Θάνος Πλεύρης και ο Δημήτρης Τζανακόπουλος αλλά και τη στάση του παρουσιαστή, Δημήτρη Οικονόμου.

Τα αιχμηρά σχόλια του Αντώνη Κανάκη για τον Δημήτρη Οικονόμου

«Έχουμε έναν ακόμα καυγά, ένα ακόμα μακελειό στις ενημερωτικές εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης. Θα μου πείτε γίνονται καυγάδες στις ενημερωτικές εκπομπές; Ε που και που συμβαίνει αυτό. Τι έχει αυτός ο καυγάς; Σε αυτόν τον καυγά έχει ειπωθεί το καλύτερο ανέκδοτο που έχει ακουστεί σε εκπομπή. Έχουμε πει ανέκδοτα, αλλά όλα αυτά είναι γατάκια μπροστά στο ανέκδοτο που θα ακούσετε» είπε αρχικά ο Αντώνης Κανάκης κι αμέσως μετά προβλήθηκε το βίντεο.

«Γελάμε, αλλά είναι να κλαις με το που έχει κατρακυλήσει ένα κομμάτι της δημοσιογραφίας σε αυτή την χώρα. Τα χάνεις και με την κατρακύλα και το θράσος. Είναι φοβερό… Τα ανεξάρτητα κανάλια» ανέφερε ο Αντώνης Κανάκης για τον επίμαχο καυγά.

Μάλιστα, ο παρουσιαστής πριν μερικές μέρες αναφέρθηκε με επίσης αιχμηρό τρόπο στον δημοσιογράφο αλλά και τον Άκη Παυλόπουλο, με αφορμή την απομάκρυνση της Ντόρας Κουτροκόη από το κανάλι του ΣΚΑΪ αλλά και το γεγονός πως οι συγκεκριμένοι συνεργάτες της δεν επικοινώνησαν ποτέ μαζί της μετά από την ανακοίνωση και την φυγή της.

Σε αυτό το γεγονός, λοιπόν, θέλησε να αναφερθεί ο Αντώνης Κανάκης την Πέμπτη 19/1 μέσω των Ράδιο Αρβύλα στο κανάλι του ΑΝΤ1, παρόλο που έχει περάσει καιρός, αποκαλύπτοντας για την τελευταία ημέρα της συναδέλφου του στο στούντιο και "αδειάζοντας" τους δύο συμπαρουσιαστές της (δείτε εδώ ακριβώς τι είπε).

Οικονόμου και Κουτροκόη ξανά μαζί: Η κοινή εμφάνιση και η "απάντηση" στον Αντώνη Κανάκη

Πριν λίγους μήνες, η Ντόρα Κουτροκόη αποχώρησε ξαφνικά από την εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΪ, με τη δημοσιογράφο να τονίζει πως οι συμπαρουσιαστές της Δημήτρης Οικονόμου και Άκης Παυλόπουλος δεν της φέρθηκαν έντιμα.

Όλα αυτά φαίνεται πως ανήκουν στο παρελθόν, καθώς όπως έδειξε η εκπομπή «Super Κατερίνα», η Ντόρα Κουτροκόη και ο Δημήτρης Οικονόμου διασκέδασαν μαζί σε ναξιώτικο γλέντι.

Οι δύο δημοσιογράφοι χόρεψαν με κέφι, με την Ντόρα Κουτροκόη να αγκαλιάζει θερμά τον πρώην συμπαρουσιαστή της.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share