Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Ο όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω..." - Πέρασε στην αντεπίθεση ο Δημήτρης Οικονόμου - Η απάντηση στον Αντώνη Κανάκη

"Στο σπίτι του κρεμασμένου..."

21 Ιανουαρίου 2023 00:01
«Ο όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μέσω twitter ο Δημήτρης Οικονόμου απαντά στον Αντώνη Κανάκη για τα σχόλια στον αέρα της εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα» και την Ντόρα Κουτροκόη.

Υπενθυμίζεται, πως η γνωστή δημοσιογράφος απομακρύνθηκε από τον ΣΚΑΪ με τον Αντώνη Κανάκη να σχολιάζει στον τηλεοπτικό αέρα…


«Γλίτωσε όμως κι αυτή. Κοιτάξτε τα φίδια, κυρίως το φίδι εκεί που ξεκινά και κολάντρισμα μία μέρα πριν την διώξουν» ανέφερε αρχικά ο Αντώνης Κανάκης και στην συνέχεια προβλήθηκε σχετικό απόσπασμα από την τελευταία ημέρα της Ντόρας Κουτροκόη στον ΣΚΑΪ κι όσα της ανέφερε ο Δημήτρης Οικονόμου για το αν πιστεύει στο μάτι.

«Είσαι σίγουρη ότι δεν είσαι ματιασμένη αυτήν την εποχή; Για να δούμε. Και την επόμενη ημέρα… Κάτι ήξερες τσακαλάκο ε; Αχ ωραία συναδελφική αλληλεγγύη» είπε ήταν τα σχόλια του Αντώνη Κανάκη στο «Ράδιο Αρβύλα» που προβλήθηκε στις 19/1 – Δες ΕΔΩ όσα είπε ο Αντώνης Κανάκης.

Η απάντηση του Δημήτρη Οικονόμου

Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ λίγες ώρες μετά τις δηλώσεις του Αντώνη Κανάκη απάντησε στον παρουσιαστή με ένα tweet.

«Ο όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω, Ράδιο Αρβύλα, κατά κόσμον #Κανακης που πιάστηκε με τον Στάθη στην πλάτη κι έκανε τον ανήξερο ο μπαγασάκος, ασχολείται με τους συνεργάτες των άλλων. Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί φίλε», έγραψε ο Δημήτρης Οικονόμου στο twitter.

Άφωνοι οι Ράδιο Αρβύλα - Η ατάκα του Αντώνη Κανάκη που τους "κοκάλωσε"

Μία ατάκα ήταν αρκετή για να ανάψει νέες "φωτιές" στους Ράδιο Αρβύλα. Πιο συγκεκριμένα, το βράδυ της Παρασκευής (20/1), ο Αντώνης Κανάκης μέσα από το Βινύλιο, είπε μία φράση που έκανε τους πάντες να παγώσουν. Υπενθυμίζεται, ότι τις προάλλες ο παρουσιαστής πέταξε "μπηχτές" στον Δημήτρη Οικονόμου.

Το αποψινό επεισόδιο ήταν αφιερωμένο στο ΠΑΣΟΚ και στον Ανδρέα Παπανδρέου και ο ίδιος θέλησε να μοιραστεί με τους συνεργάτες του αλλά και το τηλεοπτικό κοινό μια ιστορική στιγμή κατά τα λεγόμενά του, του Θεόδωρου Πάγκαλου.

Άναυδοι με την ατάκα του Αντώνη Κανάκη στον ΑΝΤ1 και το Βινύλιο

«Θέλω να σταθώ σε δύο προσωπικότητες. Ο πρώτος είναι ο Θεόδωρος Πάγκαλος, με τον οποίο έχουμε και εμείς ως Ράδιο Αρβύλα ανταλλάξει εσώρουχα. Δεν ξέρω αν το θυμάστε αυτό το πράγμα. Πραγματικά, απαντήστε μου σε αυτή την ερώτηση και συγγνώμη που θα το επαναλάβω αλλά είναι ιστορία αυτή τώρα. Μην κάνουμε υποκρισίες και καθωσπρεπισμούς ανούσιους. Είναι ιστορία!

Ποιος πολιτικός, μεγάλο στέλεχος, υπουργός έχει πει παγκοσμίως σε δημοσιογράφο... «δεν γαμ…αι πρωί πρωί» στην ερώτηση που πήγε να του κάνει; Ποιος; Πείτε μου έναν», σημείωσε χαρακτηριστικά αφήνοντας άφωνους τους υπολοίπους στο πλατό μιας και ανέφερε κανονικότατα τη φράση στον αέρα.

«Και βέβαια ο επόμενος είναι ο «αι στα διάλα» Γιαννόπουλος, ο καταπληκτικός αυτός άνθρωπος. Τον οποίο πραγματικά, και το εννοώ αυτό που λέω, τον έχω μέσα στην καρδιά μου. Ποιος έχει βγει σε ομιλίες και έχει στείλει από δω και από εκεί χειρονομίες;», πρόσθεσε με χαμόγελο και εν συνεχεία κατέληξε: «Πάρτε να έχετε! Μοίραζε μούντζες».

Άφωνοι οι Ράδιο Αρβύλα - Η ατάκα του Αντώνη Κανάκη που τους

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share