Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Μεγάλες βλέψεις από τη Μαριέττα Χρουσαλά: Τόσα χρήματα κοστίζουν τα σανδάλια που πουλάει

Εδώ και χρόνια έχει τη δική της εταιρεία

30 Ιανουαρίου 2023 13:05
Μεγάλες βλέψεις από τη Μαριέττα Χρουσαλά: Τόσα χρήματα κοστίζουν τα σανδάλια που πουλάει
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Εμπνευσμένη από την αρχαιοελληνική ιστορία η Μαριέττα Χρουσαλά έχει δημιουργήσει τα τελευταία χρόνια τη δική της σειρά με σανδάλια. Όμως, πόσα χρήματα κοστίζουν;

Η... φαντασία της πρώην Σταρ Ελλάς έχει έντονο το στοιχείο της Αρχαίας Ελλάδας, το οποίο όπως φαίνεται έχει καταφέρει να εντυπωσιάσει τους πελάτες της. Με την ευκαιρία, δείτε τι αποκάλυψε η Μαριέττα Χρουσαλά για το θάνατο του πατέρα της.

Η ίδια επέλεξε να διακοσμήσει τα ιδιαίτερα πέδιλα με φούντες που θυμίζουν τσαρούχι, ενώ δεν παρέλειψε να δώσει στα σχέδια της ακόμη και ονόματα από πρόσωπα της ελληνικής μυθολογίας, όπως για παράδειγμα «Εκάτη», τη χθόνια θεότητα.

σανδάλια Μαριέττας Χρουσαλά

Τα τσαρούχια δια χειρός Μαριέττας Χρουσαλά, όπως αναφέρει η Freddo, κοστίζουν 165 ευρώ και έχουν κάνει θραύση, ενώ πολλά σχέδια είναι ήδη sold out.

Πιάστηκε στα...πράσα η Μαριέττα Χρουσαλά: Ο κούκλος νεαρός που βρέθηκε στο πλευρό της (photo)

Η Μαριέττα Χρουσαλά αρκετά χαρούμενη συχνά δημοσιεύει φωτογραφίες στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media και σύστησε για πρώτη φορά στους διαδικτυακούς της φίλους τον αδερφό της, Θανάση!

Το 2003 η Μαριέττα Χρουσαλά, που πραγματοποίησε ολική αλλαγή στην εμφάνισή της, στέφθηκε Σταρ Ελλάς και την ίδια χρονιά εκπροσώπησε την Ελλάδα στον παγκόσμιο διαγωνισμό Μις Υφήλιος, όπου τερμάτισε 15η. Αν και από το 2002 εργαζόταν εθελοντικά για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2004, λόγω της στέψης της ως Σταρ Ελλάς ήταν μια από τις διασημότητες που συμμετείχαν στην λαμπαδηδρομία της ολυμπιακής φλόγας, η οποία τελείωσε στην Αθήνα.

Τη σεζόν 2005-2006 ήταν συμπαρουσιάστρια του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο τηλεπαιχνίδι «Πολύ την Κυριακή» που προβλήθηκε από το MEGA. Από το 2006 μέχρι το 2009 ήταν παρουσιάστρια της ψυχαγωγικής πρωινής εκπομπής του ALTER, «Η Ελλάδα Παίζει». Το 2011 συμμετείχε ως διαγωνιζόμενη στην ελληνική εκδοχή του σόου του ΑΝΤ1, «Dancing With The Stars» όπου έλαβε την 11η θέση.

Οι δυο τους ποζάρουν αγκαλιασμένοι με το πιο όμορφο χαμόγελό τους!

Δείτε την ανάρτησή της παρακάτω:

αδερφός Μαριέττας Χρουσαλά

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share