Δευτέρα, 29 Μαΐου 2023

Λέων Πατίτσας: Ολική αλλαγή στην εμφάνιση του συζύγου της Μαριέττας Χρουσαλά (photo)

Δείτε τον σε σπάνια έξοδο με τα παιδιά του

13 Ιανουαρίου 2023 13:37
Λέων Πατίτσας: Ολική αλλαγή στην εμφάνιση του συζύγου της Μαριέττας Χρουσαλά (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz είναι η Μαριέττα Χρουσαλά με τον Λέοντα Πατίτσα. Δείτε πώς είναι σήμερα ο εφοπλιστής σύζυγός της.

Στο κέντρο της Αθήνας βρέθηκαν πριν από λίγες ημέρες η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέων Πατίτσας μαζί με τα τρία τους παιδιά.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την οικογένεια στο κέντρο, να κάνει βόλτα μαζί με τα δυο τους τα σκυλάκια. Με την ευκαιρία, αυτός είναι ο μικρότερος γιος του ζευγαριού.

Λέων Πατίτσας σήμερα

Μαριέττα Χρουσαλά – Λέων Πατίτσας: Η γνωριμία του ζευγαριού, ο γάμος και τα τρία παιδιά

Υπενθυμίζουμε πως το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 5 Ιουνίου του 2010 και έχει αποκτήσει τρία παιδιά, τη Μάργκω, τον Σπύρο και τον Κωνσταντίνο.

«Γνωριστήκαμε σε ένα πάρτι. Ήμασταν και οι δυο ακάλεστοι. Είχαμε κοινές παρέες και γνωριστήκαμε. Γενικά, μου άρεσε ο τρόπος που με προσέγγισε. Επειδή έλειπε πολύ καιρό στο εξωτερικό, δεν ήξερε ποια είμαι καθόλου. Ούτε ότι δούλευα στην τηλεόραση, ούτε πως είχα πάρει τον τίτλο της Σταρ Ελλάς. Τίποτα. Και αυτό με κέρδισε.

Πατίτσας Λέων παιδί

Στην Ελλάδα όποιος σε φλέρταρε μπορεί να το ήξερε. Και έχανε τη μαγεία του. Κάνουμε πολλά πράγματα μαζί. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα κάνω κάτι ξεχωριστά από τον Λέοντα», είχε δηλώσει το πρώην μοντέλο κι επιχειρηματίας σε παλαιότερη συνέντευξή της, αναφερόμενη στο Λέοντα Πατίτσα.

«Βόμβα» από Μαριέττα Χρουσαλά: «Οι συμπεθέρες τα...» - Η αποκάλυψη για τη μητέρα του Λέοντα Πατίτσα

Για τις σχέσεις που διατηρούν η πεθερά της με την μητέρα της και αν υπάρχει η συνηθισμένη κόντρα μεταξύ συμπεθέρων μίλησε η Μαριέττα Χρουσαλά, σύζυγος του Λέοντα Πατίτσα. Με την ευκαιρία, δείτε την περιουσία που έχει αποκτήσει το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια.

Σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό DownTown, η Μαριέττα δήλωσε: «Καμία σχέση. Οι συμπεθέρες τα πάνε καλά μεταξύ τους. Δεν έχει σημειωθεί ποτέ καμία κρίση, καμία παρεξήγηση.

Μαριέττα Χρουσαλά Λέων Πατίτσας

Ανταλλάσσουν συνταγές και γενικά κάνουν πολλά πράγματα μαζί. Έχει τύχει να φάμε όλοι μαζί, έχει τύχει να βρεθούν και οι δυο τους μόνες τους».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share