Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

«Γονάτισε» η Μαριέττα Χρουσαλά: «Ήμουν 20 ετών, όταν πέθανε ο πατέρας μου - Το έμαθα στα...»

Τι εξομολογήθηκε για πρώτη φορά;

27 Ιανουαρίου 2023 17:54
«Γονάτισε» η Μαριέττα Χρουσαλά: «Ήμουν 20 ετών, όταν πέθανε ο πατέρας μου - Το έμαθα στα...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια συνέντευξη παραχώρησε η Μαριέττα Χρουσαλά στον Άρη Καβατζίκη για την εκπομπή “Πάμε Δανάη”, στην οποία μίλησε κυριολεκτικά για τα πάντα, αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες για το θάνατο του πατέρα της. Με την ευκαιρία, οργιάζουν οι φήμες για νευρική ανορεξία μετά τη φωτογραφία που δημοσίευσε.

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων για την απόφασή της να πάρει μέρος στα καλλιστεία, τη σχέση με τα παιδιά της αλλά και τον παράδοξο τρόπο που γνωρίστηκε με τον σύζυγό της Λέοντα Πατίτσα.

Η αποκάλυψη της Μαριέττας Χρουσαλά για το θάνατο του πατέρα της

"Ο μπαμπάς μου ήθελε πάρα πολύ να πάω στα καλλιστεία. Όταν αρρώστησε και καταλάβαμε ότι τα πράγματα είναι δύσκολα, ο αδερφός μου με παρότρυνε να του κάνουμε το χατίρι και έστειλε την αίτηση στα καλλιστεία. Το έκανε για να κάνουμε το χατίρι στον μπαμπά μου, να χαρεί. Πρόλαβε τα καλλιστεία. Έφυγε ανήμερα των Miss Universe στον Παναμά. Η παραγωγή δε μου είπε κάτι, ήμουν 20 ετών… Το έμαθα όταν επέστρεψα στην Ελλάδα" είπε η Μαριέττα Χρουσαλά.

Ο γάμος και τα παιδιά της Μαριέττας Χρουσαλά

Για τα παιδιά της, η Μαριέττα Χρουσαλά αποκάλυψε: "Η κόρη μου είναι 10 ετών, ο γιος μου θα γίνω 8 σε λίγους μήνες και ο μικρούλης θα γίνει πέντε σε λίγες εβδομάδες. Θέλω να πιστεύω ότι με την κόρη μου είμαστε φίλες και ότι θα το διατηρήσω αυτό. Μιλάμε… Μου λέει τα θέματά της, με τις φίλες της, να διαλέξουμε μαζί ρούχα για τα πάρτι.. Ο γιος μου ο μεσαίος είναι πιο πολύ με τους φίλους του, να έχει μια μπάλα και να βαράει όλη μέρα. Ο μικρούλης είναι πιο μωράκι ακόμα, πιο αγκαλίτσας".

Ενώ για τον σύζυγο της Λέοντα Πατίτσα, είπε: «Μοιάζουμε τόσο πολύ και σαν χαρακτήρες και σαν προσωπικότητες οπότε, ξεδιπλωνόμαστε και παρέα όλα αυτά τα χρόνια. Ήμασταν αρκετά μικροί όταν γνωριστήκαμε και αυτό βοήθησε στο να μεγαλώσουμε και να ωριμάσουμε μαζί. Γνωριστήκαμε σε ένα πάρτι που πήγαμε και οι δυο ακάλεστοι…»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share