Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Βόμβα» για τη Σοφία Αλιμπέρτη: Ο «μυστικός» γάμος στην Αμερική που ουδείς γνώριζε!

Τι αποκάλυψε;

27 Ιανουαρίου 2023 22:27
«Βόμβα» για τη Σοφία Αλιμπέρτη: Ο «μυστικός» γάμος στην Αμερική που ουδείς γνώριζε!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Σοφία Αλιμπέρτη είχε βρεθεί προ ετών στην εκπομπή "Μες την καλή χαρά", απαντώντας στις φήμες που την ήθελαν να έχει κάνει μυστικό γάμο στην Αμερική.

Παντρεύτηκε τελικά ή όχι η Σοφία Αλιμπέρτη; Η γνωστή παρουσιάστρια είχε απαντήσει με χιούμορ στις φήμες δείχνοντας με τον τρόπο της πως οι φήμες περί γάμου δεν είναι αληθινές. Σημειώνεται πώς εκείνη την εποχή ήταν ζευγάρι με τον Μάνο Κουτσοφιό.

Η Σοφία Αλιμπέρτη είπε στην εκπομπή: «Ναι καλά είμαι στην Αμερική εγώ, ο γιος μου στην Αμερική όλοι εκεί είμαστε. Ο γάμος μου ήταν τέλειος παιδιά όλα μια χαρά τέλεια!!! Μονόπετρο δεν φοράω δεν θέλω να προκαλώ. Ότι και να πούμε εμείς έχει αποφασίσει μια μερίδα ανθρώπων ότι εγώ έχω παντρευτεί τέλος! Μου λένε στο δρόμο, να ζήσετε και εγώ τους απαντώ ευχαριστώ. Που να εξηγώ…»

Τα δημοσιεύματα ήθελαν την Σοφία Αλιμπέρτη και τον αγαπημένο της Μάνο Κουτσοφιό να ετοιμάζονταν τότε να παντρευτούν κρυφά στην Αμερική.

Δείτε το βίντεο

Διαθήκη από...χρυσάφι: Αυτή την περιουσία αφήνει στα παιδιά της η Σοφία Αλιμπέρτη

Η Σοφία Αλιμπέρτη έχει αφήσει εντελώς τη ζωή, που είχε υπό τα φώτα της δημοσιότητας ως ηθοποιός και παρουσιάστρια, βρίσκοντας την ησυχία της στην Πάρο, με την ίδια να αποφεύγει την έκθεση και να κάνει μια άλλη ζωή. Επειδή όμως θέλει να τα έχει όλα κανονισμένα, σύμφωνα με το περιοδικό «Yes» έχει κάνει ήδη τη διαθήκη της.

Η ίδια, παράλληλα, δε λησμονεί ποτέ να περνά στιγμές με τα παιδιά της, έχοντας δύο αγόρια από το γάμο με τον Γιάννη Πάριο. Πριν από λίγες μέρες, μάλιστα, πήρε μια πολύ σημαντική απόφαση, η οποία αφορά τις ζωές και το μέλλον τους.

Συγκεκριμένα, όπως ενδεχομένως θα θυμάστε, η Αλιμπέρτη είχε βρεθεί στην Αθήνα πριν από λίγο καιρό για μια έκθεση του Μιχαήλ-Άγγελου Βαρθακούρη, σε μια εκδήλωση όπου ήταν παρούσα όλη η οικογένεια. Στο πλαίσιο της επίσκεψής στην πρωτεύουσα, μάλιστα, σύμφωνα με το «Yes Magazine», αποφάσισε να επισπεύσει τις διαδικασίες με γνωστό συμβολαιογράφο.

διαθήκη σοφίας αλιμπέρτη

Ο λόγος αφορά τη διαθήκη, που θα αφήσει για τα παιδιά της, έχοντας να διαχειριστεί μια σημαντική περιουσία. Η Αλιμπέρτη έχει στην κατοχή της ένα πολυτελές σπίτι στα Νότια προάστια κι ένα στην Πάρο, ένα καφέ στην Νάουσα Πάρου και ορισμένες βίλες στο νησί, που μόλις πέρασαν στην ιδιοκτησία της.

Ως προς το τι αποφάσισε η Αλιμπέρτη; Η περιουσία της θα μοιραστεί στα δύο της παιδιά, τον Νίκο και τον Μιχαήλ-Άγγελο, δια του δύο. Το τι θα πάρει ο καθένας δεν είναι σαφές, αλλά σίγουρα θα φροντίσει η άλλοτε παρουσιάστρια να μην αδικηθούν.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share