Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Μάνος Κουτσοφιός: Ο επεισοδιακός χωρισμός με τη Σοφία Αλιμπέρτη και η ζωή στην Πάρο (photos)

Το ζευγάρι ήταν μαζί για τρία χρόνια

14 Ιουλίου 2022 10:31
Μάνος Κουτσοφιός: Ο επεισοδιακός χωρισμός με τη Σοφία Αλιμπέρτη και η ζωή στην Πάρο (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Όταν η Σοφία Αλιμπέρτη γνώρισε το Μάνο Κουτσοφιό, η ζωή και των δύο άλλαξε από τον "ξαφνικό έρωτα" που ένιωσαν ο ένας για τον άλλον.

Δείτε επίσης: Σούσουρο με τη Σοφία Αλιμπέρτη: Η εγκατάλειψη από τον πατέρα της - «Δεν ενδιαφέρθηκε ποτέ για τα παιδιά του» (Video)

Αλιμπέρτη Κουτσοφιός ψώνια

Οι δυο τους δεν άργησαν να πάρουν την απόφαση να συζήσουν και στη συνέχεια να εγκατασταθούν τους καλοκαιρινούς μήνες στην Πάρο, με σκοπό να δραστηριοποιηθούν επαγγελματικά στο όμορφο κυκλαδίτικο νησί. Η ζωή τους άρχισε να παίρνει άλλη τροπή από εκείνη που και οι δύο είχαν συνηθίσει. Σταδιακά, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του περιοδικού Ciao απομακρύνθηκαν από την Αθήνα οπού επέστρεφαν μονό για λίγο το χειμώνα και δημιούργησαν νέα δεδομένα, με επίκεντρο την Πάρο και τις κοινές τους επιχειρήσεις.

Κάποια στιγμή υπήρξαν και φήμες που τους ήθελαν να έχουν παντρευτεί κρυφά στην Αμερική, κάτι που όμως δεν ανταποκρινόταν στην πραγματικότητα. Παρόλα αυτά, ζούσαν μαζί, σαν παντρεμένοι και όλοι πίστευαν ότι η Σοφία Αλιμπέρτη επιτέλους "άραξε"... Μέχρι που όλα ανετράπησαν και μάλιστα με τον πλέον δύσκολο τρόπο. Το ζευγάρι, σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα, όχι μόνο χώρισε, αλλά οι δυο τους δεν έχουν απολύτως καμία σχέση μεταξύ τους, με τη Σοφία Αλιμπέρτη να αλλάζει και πάλι τη ζωή της.

Αλιμπέρτη Κουτσοφιός μηχανή

Ο οριστικός χωρισμός ήλθε πολύ επεισοδιακά, με τεράστιους καβγάδες και εντάσεις, που δεν άφηναν απολύτως κανένα περιθώριο επανασύνδεσης. Η Σοφία Αλιμπέρτη αποχώρησε από το καφε-μπαρ το οποίο είχαν ανοίξει στην Παροικία μαζί με τον τότε σύντροφο της. Οι δύο τους αποφεύγουν να βρίσκονται σε κοινό περιβάλλον, κάτι όχι και τόσο εύκολο σε ένα μικρό νησί όπως η Πάρος, όμως οι κοινοί τους γνωστοί το σέβονται και κάνουν ότι μπορούν για να τους διευκολύνουν.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share