Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

«Πετσόκομα» Βάνας Μπάρμπα από την Έλενα Ακρίτα: «Είναι μία μέτρια, αδιάφορη...» (Video)

Η επική απάντηση της ηθοποιού

26 Ιανουαρίου 2023 09:17
«Πετσόκομα» Βάνας Μπάρμπα από την Έλενα Ακρίτα: «Είναι μία μέτρια, αδιάφορη...» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αντίθετη με το γεγονός ότι η Βάνα Μπάρμπα επισκέφθηκε το Μέγαρο Μαξίμου και συνομίλησε για τα προβλήματα στον χώρο του Πολιτισμού με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, εμφανίστηκε στο podcast της η Έλενα Ακρίτα. Ενώ, σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση προχώρησε η Βάνα Μπάρμπα μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής "Πάμε Δανάη" και τον δημοσιογράφο Άρη Καβατζίκη.

«Μια είδηση που έπαιξε πολύ αυτές τις μέρες είναι η επίσκεψη που έκανε η Βάνα Μπάρμπα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο πρωθυπουργικό γραφείο. Αυτό που νομίζω ότι ενόχλησε ή στεναχώρησε πολύ μερικούς ανθρώπους ήταν η δήλωσή της που λέει ότι έλυσαν πολλά προβλήματα της πατρίδας μας.

Μπράβο ρε, ποιοι είστε ρε; Τι μάγκες είστε; Τα λύσαμε λέει τα προβλήματα της πατρίδας. Δεν είναι στα καλά τους. Μην ανησυχείτε, να κοιμάστε ήσυχοι. Ό,τι υπήρχε εκεί στο πόδι, πέντε λεπτά πριν βγει η φωτογραφία τα λύσανε», είπε χαρακτηριστικά η Έλενα Ακρίτα και συνέχισε:

«Η Βάνα Μπάρμπα είπαν ότι μίλησαν για θέματα πολιτισμού. Εγώ λοιπόν έχω μια μεγάλη ένσταση, αυτή είναι ότι ανατρέχοντας στο βιογραφικό της Βάνας Μπάρμπα δεν βλέπω τις περγαμινές εκείνες που την καθιστούν κατάλληλη να συζητήσει, ή να λύσει τα θέματα πολιτισμού. Είναι μια ηθοποιός με μία μέτρια, αδιάφορη καριέρα, πολύ όμορφη και μέχρι εκεί».

Η Βάνα Μπάρμπα, απάντησε αποκλειστικά μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα», στην Έλενα Ακρίτα και δήλωσε ότι παρά το γεγονός ότι κάποιες φορές λέει κάποιες κακιούλες, εκείνη τη θαυμάζει για το οξύ πνεύμα της.

«Είναι ένα αξιοσέβαστο άτομο, μία γυναίκα που θαυμάζω χρόνια και ακόμα κι αν καμία φορά μπορεί να πει καμία κακία, τη θαυμάζω ακόμα περισσότερο, γιατί δεν παύει να είναι ένας άνθρωπος με πολύ οξύ πνεύμα. Της μεταφέρω τον θαυμασμό μου και τον σεβασμό μου», είπε χαρακτηριστικά.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share