Πέμπτη, 02 Φεβρουαρίου 2023

Δεν το περίμενε κανείς από την Έλλη Στάη: Αποκάλυψε ποιος την έδιωξε από τον Alpha το 2015

Αφοπλιστικά ειλικρινής η δημοσιογράφος

25 Ιανουαρίου 2023 12:29
Δεν το περίμενε κανείς από την Έλλη Στάη: Αποκάλυψε ποιος την έδιωξε από τον Alpha το 2015
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αποκαλύψεις γύρω από την επαγγελματική της πορεία και το ποιος κρύβεται πίσω από τη λήξη συνεργασίας της με τον Alpha το 2015, έκανε η Έλλη Στάη. Με την ευκαιρία, αυτή είναι η ολόγυμνη φωτογράφιση που έκανε η δημοσιογράφος.

Τα επίμαχα αποσπάσματα από την συνέντευξη στο Πρώτο Θέμα:

-Πόσο σας έχουν βλάψει αυτές οι διακυμάνσεις στη σχέση σας με την εκάστοτε κεντρική εξουσία;

«Δεν ήταν μια και δυο οι φορές που με έκοψαν από δουλειές με άνωθεν εντολή, με έβαλαν στο "ψυγείο" όπως είναι π.χ. η τακτική στην ΕΡΤ κ.λ.π.

Είναι ένα παιχνίδι που πλέον το έχω μάθει πολύ καλά. Αλλά αυτό που με κάνει να νιώθω απόλυτα ικανοποιημένη είναι ότι καμία πολιτική ηγεσία δεν έχει επικαλεστεί επαγγελματικά δυσάρεστα πράγματα για εμένα ώστε να γίνει πολύ εύκολο για έναν σταθμό να με απομακρύνει.

Όχι ότι δεν το έχουν κάνει, απλώς είναι δύσκολο να το πετύχουν. Μην ξεχνάμε, βέβαια, και τις ευθύνες των εκάστοτε μιντιαρχών».

 Έλλη Στάη alpha

-Μπορείτε να αναφέρετε κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό;

«Η τελευταία φορά που με εμπόδισαν, και σας το λέω όπως μου μεταφέρθηκε, ήταν όταν συνεργαζόμουν με τον Alpha το 2015.

Μου είπαν λοιπόν ότι για εμένα είχε πολύ μεγάλη αντίρρηση ο Πάνος Καμμένος διότι τον είχαν ενοχλήσει – αν και πιστεύω πως δεν είχε ενοχληθεί μόνο αυτός αλλά μάλλον ολόκληρη η τότε κυβέρνηση Τσίπρα – κάποια από τα σχόλια που έκανα τότε στον συγκεκριμένο σταθμό.

Είχαν ενοχληθεί ιδιαίτερα από τις απόψεις μου για το δημοψήφισμα. Με τον Alpha είχαμε πει ότι θα ανανεώσουμε τη συνεργασία μας μετά το δημοψήφισμα, για να συνεχίσω το σχολιασμό στο δελτίο ειδήσεων. Οπότε η μη ανανέωση αυτής της συνεργασίας για το λόγο που μου ανέφεραν ήταν και το μήνυμα που απευθυνόταν σε μένα.

Αλλά και προηγουμένως, το τελευταίο διάστημα που ήμουν στην ΕΡΤ, πριν πέσει το «μαύρο» το 2013, το υπόγειο του Μαξίμου επί Αντώνη Σαμαρά είχε τεράστιο πρόβλημα μαζί μου. Προσπαθούσαν να με διώξουν, αλλά ήταν πολύ δύσκολο διότι κάναμε πολύ καλή δουλειά στην ΕΡΤ».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share