Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

«Όταν ήμουν άστεγος ο Πέτρος Φιλιππίδης μου έβαλε...» - Αποκαλύψεις "φωτιά" για τον Δημήτρη Κατσιμάνη (Video)

«Είναι τραγικό, δεν μπορώ να το πιστέψω»

18 Ιανουαρίου 2023 16:15
«Όταν ήμουν άστεγος ο Πέτρος Φιλιππίδης μου έβαλε...» - Αποκαλύψεις
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για την συμπαράσταση που έλαβε στο πρόσφατο παρελθόν από τον συνάδελφο του, Πέτρο Φιλιππίδη, μίλησε ο Δημήτρης Κατσιμάνης στην κάμερα του Πρωινού, το πρωί της Τετάρτης, στον ΑΝΤ1. Παράλληλα, σε μία αποκάλυψη "φωτιά" προχώρησε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος για τους Φιλιππίδη και Μπέζο.

Ο Δημήτρης Κατσιμάνης εξομολογήθηκε πως «ζω τις τελευταίες δεκαετίες μια περιπέτεια αρκετά σκληρή. Δηλαδή η ίδια μου η αδελφή μού έκανε δικαστήρια, κέρδισε, ήρθε με την αστυνομία στο σπίτι μου και με πέταξαν στο δρόμο σηκωτό. Έκανα και μια απεργία πείνας το καλοκαίρι του 2001».

«Όταν ήμουν άστεγος, έχοντας παίξει ήδη μαζί σε σίριαλ, βρήκα τον Πέτρο Φιλιππίδη στο θέατρο που έπαιζε και χωρίς να του πω εγώ τίποτα μου έβαλε ένα ποσό μέσα στην τσέπη. Αρνήθηκα και σηκώθηκε και έφυγε σχεδόν τρέχοντας. Ήταν τότε γύρω στις 50.000 δράχμές

Η κίνηση, η αγάπη, η συμπαράσταση, «εγώ είμαι εδώ, Δημήτρη μου» ήταν μια κατάθεση ψυχής από τον Πέτρο. Περνάει τώρα και αυτός μια φοβερή περιπέτεια και εγώ έπαθα σοκ. Ήταν άψογος, ήταν αγαπητός, ήταν αδελφικός φίλος».

«Θα ήθελα να του πω κουράγιο, συγγνώμη είμαι συγκινημένος. Γνωρίζω και τις εκλεκτές, αγαπητές συναδέλφους που τον κατηγορούν για αυτές τις αξιόποινες και απαράδεκτες πράξεις. Έχω συνεργαστεί σχεδον με όλες σε σίριαλ αλλά νιώθω την ανάγκη να το πω. Εγώ τον νιώθω τον Πέτρο Φιλιππίδη. Εν μία νυκτί τινάχτηκε στον αέρα όπως εγώ.

Είναι τραγικό, δεν μπορώ να το πιστέψω. Αδυνατώ, δεν θέλω να το πιστέψω από τον Πέτρο αυτό. Δηλαδή εγώ θα ξεχάσω την υλική και προπάντων ηθική και ψυχολογική συμπαράσταση του Πέτρου Φιλιππίδη επειδή θα βγει καταδικαστική απόφαση; Μπορώ να κάνω αυτή την ατιμία; Να ζω μια ζωή με ενοχές;

Τον αγαπάω γιατί είμαι συναισθηματικός και δεν θέλω να είμαι αγνώμων και αμνήμων» πρόσθεσε, ακόμα, ο Δημήτρης Κατσιμάνης στο μαγκαζίνο του Γιώργου Λιάγκα στον ΑΝΤ1.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share