Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Αποκάλυψη "φωτιά" Μιχάλη Δημητρακόπουλου για Φιλιππίδη και Μπέζο: «Μπορώ να πω ότι...» (Video)

«Τον ρώτησε γιατί είπε μυστήριο...»

16 Ιανουαρίου 2023 09:52
Αποκάλυψη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος φιλοξενήθηκε το πρωί της Δευτέρας 16/1 στο Happy Day με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, στην πρώτη του συνέντευξη μετά την εισαγγελική πρόταση για ενοχή του Πέτρου Φιλιππίδη για τις δύο απόπειρες, και την αθώωσή του για την κατηγορία του βιασμού.

Ο συνήγορος υπεράσπισης του κατηγορούμενου ηθοποιού ρωτήθηκε και για τα όσα είπε ο πελάτης του εντός της δικαστικής αίθουσας και αφορούν στον Γιάννη Μπέζο κι αν γνώριζε ότι θα επικαλεστεί το συγκεκριμένο πρόσωπο.

«Όχι, δεν ήταν εν γνώσει μου ότι θα επικαλεστεί τον Γιάννη Μπέζο, ο Πέτρος Φιλιππίδης. Ειλικρινά. Μπορώ να πω ότι με αιφνιδίασε και τώρα μπορώ να το πω. Ο Γιάννης Μπέζος, αφότου αποφυλακίστηκε ο κ. Φιλιππίδης είχε τηλεφωνικές επικοινωνίες σε ανθρώπινο επίπεδο. Με αιφνιδίασε και μένα.

Τον ρώτησε γιατί είπε μυστήριο τον Μπέζο και μου απάντησε “γιατί είναι μυστήριος”. Διευκρινίζουμε ότι με το “λερωμένη τη φωλιά τους” δεν εννοούσε τον Γιάννη Μπέζο. “Ήθελα να δείξω ότι είναι μυστήριος με την έννοια ότι δεν φωτογραφίζεται, ενώ εγώ είμαι αγαπητός με τον κόσμο. Γι΄αυτό τον λόγο το είπα” δήλωσε ο κ. Μιχάλης Δημητρακόπουλος στον Alpha.

Πέτρος Φιλιππίδης: Γιατί η εισαγγελέας πρότεινε αθωότητα «λόγω αμφιβολιών» - Οι 3 διαφορετικές εκδοχές που έδωσε η καταγγέλλουσα (Video)

Με τις αγορεύσεις δικηγόρων συνεχίζεται η δίκη του ηθοποιού και παραγωγού Πέτρου Φιλιππίδη στις 19 Ιανουαρίου, με την εισαγγελέα να έχει προτείνει αθωότητα για βιασμό και ενοχή για 2 απόπειρες βιασμού. Παράλληλα, για τις ποινές, με τις οποίες βρίσκεται αντιμέτωπος ο Πέτρος Φιλιππίδης, μετά πρόταση της εισαγγελέως της έδρας, Στέλλας Στόγια, να κριθεί αθώος για τον βιασμό που κατηγορούνταν και ένοχος για τις δύο απόπειρες βιασμού, μίλησε o γνωστός ποινικολόγος, Γιάννης Μαρακάκης.

Την ίδια στιγμή, φυσικά μαίνεται και η «μάχη» των εντυπώσεων γύρω από τη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, με την πλευρά των γυναικών που τον κατήγγειλαν να προσπαθούν να πείσουν για την ενοχή του ηθοποιού, ενώ η πλευρά Φιλιππίδη να προσπαθεί να πείσει για την αθωότητά του.

Υπενθυμίζεται ότι η εισαγγελέας πρότεινε στο δικαστήριο να κηρυχτεί ο ηθοποιός αθώος λόγω αμφιβολιών για την κατηγορία του βιασμού που του αποδίδεται και ένοχος για τις απόπειρες βιασμού.

Η πρόταση της εισαγγελέως περί αθωότητας του Πέτρου Φιλιππίδη προκύπτει από στοιχεία που προσκομίσθηκαν. Το σημείο στο οποίο βασίζει η εισαγγελική λειτουργός την πρότασή της είναι ότι η καταγγέλλουσα για το βιασμό έδωσε τρεις διαφορετικές εκδοχές για το συμβάν στο ΣΕΗ, στην εισαγγελία και στην ανακρίτρια.

Ένα άλλο γεγονός στο οποίο στάθηκε η εισαγγελέας για την πρότασή της είναι ότι η καταγγέλλουσα δεν θυμήθηκε τον δεύτερο βιασμό της από την αρχή, παρά μόνο όταν τής το θύμισε κάποιος φίλος της. Κατά την εισαγγελέα, δεν εξηγείται αυτό σε ένα τέτοιο τραυματικό γεγονός.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share