Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Μαρία Ολυμπία: «Είμαι μία "πριγκίπισσα" χωρίς βασίλειο» - Η πολυσυζητημένη συνέντευξη της "ατίθασης" 26χρονης εγγονής του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου (photo)

«Είμαι τυχερή γιατί μπορώ να κάνω ό, τι μου αρέσει, απλά τριγυρνώντας. Μπορώ να φοράω ό, τι θέλω»

15 Ιανουαρίου 2023 08:50
Μαρία Ολυμπία: «Είμαι μία
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Μαρία Ολυμπία, είναι η "ατίθαση" 26χρονη εγγονή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, ο οποίος την Τρίτη 10 Ιανουαρίου έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών. Παράλλλα, διαβάστε εδώ για το ειδύλλιο του τέως βασιλιάς Κωνσταντίνου με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, τις φήμες, το τούνελ και το "έχω ένα μυστικό στον Υμηττό"

Ο Παύλος Γλύξμπουργκ παντρεύτηκε τη Μαρί Σαντάλ με την οποία έχουν αποκτήσει μαζί πέντε παιδιά, μια κόρη και τέσσερις γιους. Η Μαρία Ολυμπία είναι το μεγαλύτερο παιδί της οικογένειας.

Η Μαρία Ολυμπία μετρά αρκετές συνεργασίες στον χώρο του modeling, ενώ στα social media συστήνεται ως «Olympia of Greece», δηλώνοντας και με αυτόν τον τρόπο την αγάπη της για την Ελλάδα.

«Είμαι μία πριγκίπισσα χωρίς βασίλειο (…) Είμαι τυχερή γιατί μπορώ να κάνω ό, τι μου αρέσει, απλά τριγυρνώντας. Μπορώ να φοράω ό, τι θέλω, μπορώ να κυκλοφορώ μίνι φούστες. Πρέπει να συμπεριφέρεσαι διαφορετικά αν είσαι μέρος της δημόσιας ζωής», είχε δηλώσει σε συνέντευξή της στην Telegraph για τη ζωή της και τα μέλη της τέως βασιλικής οικογένειας.

Η Μαρία Ολυμπία ξεκίνησε την πορεία της στο modeling το 2017 σε ηλικία 21 ετών, όπου και πρωταγωνίστησε σε διαφημιστικό σποτ για έναν από τους μεγαλύτερους οίκους μόδας παγκοσμίως. Έχει νονό τον Βασιλιά Κάρολο.

Η Μαρία Ολυμπία τα τελευταία χρόνια είναι ζευγάρι με τον Βρετανό Περεγκρίν Πίρσον, μια σχέση την οποία είχε αποκαλύψει και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Μαρία Ολυμπία η 26χρονη εγγονή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου

Τον περασμένο Οκτώβριο η Μαρία Ολυμπία δημοσίευσε μια τρυφερή ασπρόμαυρη φωτογραφία με αφορμή τα γενέθλια του συντρόφου της! «Happy Birthday» έγραψε στην λεζάντα από κάτω προσθέτοντας μια κόκκινη καρδιά.

Τον Ιούλιο του 2021, η Μαρί Σαντάλ με τον Παύλο Γλύξμπουργκ, την κόρη τους, Μαρία-Ολυμπία, και όλα τα άλλα παιδιά τους, έφτασαν στη χώρα μας και πρώτος σταθμός τους ήταν η Ακρόπολη. Στους λογαριασμούς τους στο Instagram, τόσο η Μαρία Ολυμπία όσο και οι γονείς της ανάρτησαν φωτογραφίες από την επίσκεψή τους στην Αθήνα. Σε μία από αυτές φαίνεται το νεαρό μοντέλο αγκαλιά με τον σύντροφό της.

Η Μαρία Ολυμπία είχε δώσει συνέντευξη στην Telegraph, αναφέροντας πως ο παππούς της, τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος, είχε περάσει μία μεγάλη περίοδο θλίψης όταν από το 1974, καταργήθηκε και επισήμως η μοναρχία στην Ελλάδα, αφού προκηρύχθηκε το δημοψήφισμα προκειμένου να επιλέξει ο ελληνικός λαός το πολίτευμα που επιθυμεί.

Μαρία Ολυμπία: «Είμαι μία "πριγκίπισσα" χωρίς βασίλειο»

Η Μαρία Ολυμπία ζει στο Λονδίνο, έχει πτυχίο από το πανεπιστήμιο Νέας Υόρκης. Στα social media αποφεύγει να δημοσιοποιεί φωτογραφίες από τις πιο προσωπικές στιγμές, κάνοντας συχνά αναρτήσεις με στιγμιότυπα από φωτογραφίσει της αλλά και ταξίδια σε αγαπημένους της προορισμούς και φυσικά την Ελλάδα.

Τι είχε δηλώσει για την παραμυθένια της ζωή; Τότε, το δημοσίευμα της Telegraph έκανε λόγο πως «είναι μία πριγκίπισσα χωρίς βασίλειο», χωρίς αυτό δεν την ενοχλεί καθόλου, ωστόσο φαίνεται να το απολαμβάνει.

«Είμαι κάτι ανάμεσα. Είμαι τυχερή γιατί μπορώ να κάνω ό, τι μου αρέσει, απλά τριγυρνώντας. Μπορώ να φοράω ό, τι θέλω, μπορώ να φοράω μίνι φούστες. Πρέπει να συμπεριφέρεσαι διαφορετικά αν είσαι μέρος της δημόσιας ζωής».

«Ο παππούς μου πάντα μου έλεγε: “Πρέπει να συνεχίσεις”, “ποτέ μη βαριέσαι”, “κάνε περισσότερα”» είχε δηλώσει στην ίδια συνέντευξη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share