Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Θέλω να την παντρευτώ!» - Όταν ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος είχε ερωτευθεί την Αλίκη Βουγιουκλάκη - Οι φήμες, το τούνελ και το "έχω ένα μυστικό στον Υμηττό" (Video)

Ο λόγος που χωρίσανε και ο ρόλος της "πεθεράς" Φρειδερίκης

15 Ιανουαρίου 2023 08:19
«Θέλω να την παντρευτώ!» - Όταν ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος είχε ερωτευθεί την Αλίκη Βουγιουκλάκη - Οι φήμες, το τούνελ και το
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο θάνατος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου φέρνει ξανά στο προσκήνιο το ειδύλλιο με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και όλο το παρασκήνιο αλλά και τις φήμες που είχαν ακουστεί. Παράλληλα, δείτε εδώ σε ποιοι σημείο θα ταφεί στο Τατόι ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος. Ποιοι υπουργοί, βουλευτές και «γαλαζοαίματοι» θα πάνε στην κηδεία αλλά και τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας

Από τη Ρώμη φαίνεται πως ξεκίνησαν όλα. Τότε ήταν που ο Κωνσταντίνος ερωτεύτηκε την Αλίκη Βουγιουκλάκη στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1960. Εκείνος τότε ακόμη διάδοχος του βασιλικού στέμματος, που μόλις είχε κλείσει τα 20 του χρόνια. Κι εκείνη η απόλυτη Ελληνίδα σταρ, που στα 26 της χρόνια είχε πλέον απόλυτη επίγνωση της γοητείας της.

Οι φήμες διαδίδονται από στόμα σε στόμα για αυτό το φλογερό ειδύλλιο, για το οποίο μιλούσαν άπαντες στις αρχές του 60’, με τον Μάνο Χατζηδάκι να φημολογείται πως έγραψε το τραγούδι «εκεί ψηλά στον Υμηττό, υπάρχει κάποιο μυστικό» για τις μυστικές συναντήσεις τους στον Υμηττό.

Το μυστικό ήταν κοινό. Όλοι συζητούσαν ότι μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα, σε μια εξοχική κατοικία ψηλά στον Υμηττό με πολλά παράθυρα και μεγάλο τζάκι ο πρίγκιπας Κωνσταντίνος και η Αλίκη Βουγιουκλάκη περνούσαν αρκετό χρόνο μαζί, μιας και γρήγορα συνειδητοποίησαν πως στα στούντιο της «Φίνος Φίλμ» επικρατούσε πολυκοσμία.

«Τότε λέγανε ότι ο πρίγκιπας Κωνσταντίνος είχε ερωτευτεί την Αλίκη. Κάθισε ήπιε καφέ. Έκατσε τρία τέταρτα και φεύγοντας είχε την BMW ανοιχτή, βγάζει ένα δισκάκι και άρχιζε να παίζει το «νιάου βρε γατούλα»», αναφέρει ο κινηματογραφιστής, Νίκος Καβουδίκης.

Το Live News βρέθηκε στον Υμηττό, εκεί όπου έκαναν τις φημολογούμενες συναντήσεις, ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος με την Αλίκη Βουγιουκλάκη:

Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Ποια είναι η εξήγηση για το «K13 GRE» - Τι σημαίνουν ο αριθμός και τα γράμματα στην πινακίδα του αυτοκινήτου του (Video)

Την απάντηση για το τι σημαίνουν τα γράμματα και οι αριθμοί της πινακίδας του αυτοκινήτου του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου έδωσε ο Κωνστανίνος Μπογδάνος μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα.

Παράλληλα, χαμός γίνεται στο eBay καθώς μεγάλο ενδιαφέρον σημειώνεται στις διαδικτυακές πλατφόρμες αγοραπωλησίας μεταχειρισμένων αντικειμένων, για αναμνηστικά (σουβενίρ) του εκλιπόντος και της βασιλικής οικογένειας, διότι μπορείτε να "πιάσετε" από 178 έως... 1115 ευρώ στην τσέπη σας!

Η πινακίδα του αυτοκινήτου με το οποίο κυκλοφορούσε ο τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος γράφει «K13 GRE». Το Κ13 σημαίνει «Κωνσταντίνος 13ος», γιατί όπως εξήγησε ο δημοσιογράφος: «Είναι ο 13ος Βασιλιάς Κωνσταντίνος, αν ακολουθήσεις το βυζαντινό τυπικό».

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share