Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

«Ξεγυμνώθηκε» ο Νίκος Μουτσινάς: «Ο πρώην μου έχει περάσει δύσκολα...»

Τι αποκάλυψε;

27 Δεκεμβρίου 2022 16:25
«Ξεγυμνώθηκε» ο Νίκος Μουτσινάς: «Ο πρώην μου έχει περάσει δύσκολα...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μία σπάνια αναφορά έκανε ο Νίκος Μουτσινάς στην προσωπική του ζωή, στον τηλεοπτικό αέρα, αποκαλύπτοντας κάτι για πρώην σύντροφό του. Παράλληλα, δείτε με ποιον παραδέχτηκε πως είναι σε σχέση.

Μετά την προβολή ενός αποσπάσματος στην στήλη «Χρυσή Τηλεόραση» της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι» που παρουσιάζει, ο ίδιος εξομολογήθηκε ότι έχει συμβεί να πάρει τηλέφωνο πρώην σύντροφό του και να του ζητήσει συγγνώμη, επειδή είχε περάσει δύσκολα.

«Δεν θεωρώ ότι ήθελε να ζητήσει συγγνώμη η Κωνσταντίνα, τι εννοώ… Ότι απλά έγινε πάνω στην κουβέντα… Φαντάζομαι, εύχομαι, ελπίζω ότι στους ανθρώπους αυτούς είπε πως ότι κι αν είπαμε νερό κι αλάτι. Κάποια συγγνώμη δεν έχει ζητηθεί, αν είναι αυτή η ερώτησή σας, που θα έπρεπε» είπε αρχικά ο Νίκος Μουτσινάς, με αφορμή μία συζήτηση για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Εγώ έχω πάρει τηλέφωνο κι έχω ζητήσει συγγνώμη σε πρώην μου που έχει περάσει δύσκολα. Πήρα και του ζήτησα συγγνώμη. Αυτό είναι πιο δύσκολο από μια δουλειά. Συγγνώμη ζητάμε όταν συνειδητοποιούμε τι έχουμε κάνει. Δεν είναι όμως εύκολο, να ξέρετε. Πάντα, όταν κάνουμε κάτι, εκείνη τη στιγμή έχουμε δικαιολογήσει τον εαυτό μας. Μετά γίνεται κάτι αυτόματα και λες όχι, θα πάρω και θα πω συγγνώμη».

Δείτε το βίντεο

Ξεκαθάρισε τα πράγματα ο Λάκης Λαζόπουλος - "Ο Νίκος Μουτσινάς δεν κάνει..."

Ο Λάκης Λαζόπουλος έχει τοποθετηθεί πολλές φορές δημόσια τα τηλεοπτικά δρώμενα. Μάλιστα, σε πρόσφατη συνέντευξή του συζητήθηκε αρκετά η δήλωση του ότι ο Νίκος Μουτσινάς δεν κάνει σάτιρα. Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψη του για την Χαρούλα Αλεξίου.

Επί λέξει, ο ηθοποιός είπε: «Ποιες εκπομπές κάνουν σάτιρα; Το είπαμε χίλιες φορές, ο Νίκος Μουτσινάς δεν κάνει σάτιρα. Κάνει μια πολύ ωραία εκπομπή, τέλεια, έχω πάει κιόλας, αλλά δεν είναι σατιρική εκπομπή».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share