Τρίτη, 14 Μαΐου 2024

Νίκος Μουτσινάς: Πάντα στο πλευρό της Ζέτας Μακρυπούλια - Η αντίδραση του για τον γάμο της με τον Κωνσταντίνο Δέδε (Video)

Τι δήλωσε;

17 Δεκεμβρίου 2022 11:30
Νίκος Μουτσινάς: Πάντα στο πλευρό της Ζέτας Μακρυπούλια - Η αντίδραση του για τον γάμο της με τον Κωνσταντίνο Δέδε (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στα δημοσιεύματα που θέλουν τη Ζέτα Μακρυπούλια να παντρεύεται με τον Κωνσταντίνο Δέδε, ενώ είναι έγκυος αντέδρασε ο Νίκος Μουτσινάς.

Ο γνωστός παρουσιαστής είχε καλεσμένο στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» τον Λευτέρη Ελευθερίου.

Δείτε επίσης: Γλυκός σαν τον Κωνσταντίνο Δέδε: Αυτός είναι ο πεθερός της Ζέτας Μακρυπούλια (photos)

Όταν λοιπόν, η κουβέντα έφτασε στον γάμο του, τον οποίο ο Νίκος Μουτσινάς ξεχνά συνέχεια, αναφέρθηκαν και στην καλή φίλη του παρουσιαστή, η οποία φημολογείται ότι είναι έγκυος και σύντομα παντρεύεται τον οδοντίατρο, Κωνσταντίνο Δέδε.

«Εδώ παντρεύτηκαν οι φίλοι μας, ο Κωνσταντίνος και η Ζέτα, εγώ δεν θα παντρευόμουν;», δήλωσε χιουμοριστικά ο Λευτέρης Ελευθερίου.

Ο Νίκος Μουτσινάς τότε του απάντησε με το γνωστό του χιούμορ: «Τι βλάκας. Όχι μόνο παντρεύτηκαν, αλλά η Ζέτα θα κάνει και το παιδί του. Είναι οδοντίατρος όμως ο άνθρωπος, δεν μπορεί να την ξεγεννήσει και να μην το μάθουν οι κάμερες. Αυτό είναι μεγάλη αλήθεια».

Δείτε το απόσπασμα μετά το 6ο λεπτό:

Το βιογραφικό του Κωνσταντίνου Δέδε

Ο Κωνσταντίνος Δέδες κατάγεται από το Καπανδρίτι και είναι μόνιμος κάτοικος του Θησείου. Σπούδασε Χειρουργός Οδοντίατρος και από το 2002 διατηρούσε το ιατρείο του στον Ωρωπό, ενώ τα τελευταία χρόνια δημιούργησε την οδοντιατρική κλινική Golden Smile στην Κηφισιά! Ενεργό μέλος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αθηνών, έχει συμμετάσχει σε δεκάδες σεμινάρια και ημερίδες σε όλους τους τομείς της οδοντιατρικής. Αγαπάει τις τέχνες, τα ταξίδια και την ζωή στο κέντρο της πόλης! Η αφοσίωσή του στο επάγγελμα τον έκανε γρήγορα να ξεχωρίσει και έτσι έγινε ο άνθρωπος πίσω από πολλά διάσημα χαμόγελα. Υπήρξε ο οδοντίατρος των μεταμορφώσεων στη τηλεοπτική εκπομπή Yfsf του Αντ1, ενώ τα τελευταία χρόνια είναι ο οδοντίατρος στο «Πρωινό» με τη Φαίη Σκορδά, στη στήλη αισθητικών βελτιώσεων! Το κίνητρο του για να ασχοληθεί με τα κοινά του Δήμου; «Βαρέθηκα να ακούω, αυτό δεν γίνεται»!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share