Σάββατο, 04 Φεβρουαρίου 2023

Απόλυτη η Έλενα Χριστοπούλου για τον Ουγγαρέζο: «Αν είναι να έρθει εδώ ο Δημήτρης, εγώ...»

Τι της έκανε ο αγαπημένος παρουσιαστής

8 Δεκεμβρίου 2022 15:04
Απόλυτη η Έλενα Χριστοπούλου για τον  Ουγγαρέζο: «Αν είναι να έρθει εδώ ο Δημήτρης, εγώ...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Φαίη Σκορδά και Δημήτρης Ουγγαρέζος συναντήθηκαν το βράδυ της Τετάρτης 7/12 στην εκδήλωση για το Make a Wish. Εκεί η Φαίη έκανε κάποιες δηλώσεις για τον πρώην συνεργάτη της αλλά γενικότερα φίλο, Δημήτρη Ουγγαρέζο και δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να ξανά συνεργαστούν.

Δείτε επίσης γιατί η Φαίη Σκορδά είναι στα μαχαίρια με τον Αργυρό

Αυτή η απάντηση της Φαίης, έφερε σε δύσκολη θέση την Έλενα Χριστοπούλου που δεν φάνηκε να χάρηκε ιδιαίτερα στην ιδέα να είναι ο Δημήτρης στο ίδιο χώρο και στην ίδια εκπομπή με εκείνη.

«Τον Δημήτρη τον ξέρω πολλά χρόνια. Έχουμε συνεργαστεί επίσης πολλά πολλά χρόνια. Μπορεί να μην μιλάμε καθημερινά στο τηλέφωνο, μπορεί να μην βγαίνουμε για ποτό, γιατί έχουμε μία διαφορετική καθημερινότητα, ό,τι κι αν γίνει όμως είναι ένας άνθρωπος που αγαπώ πολύ. Δεν αλλάζει. Όσο μπορώ θα είμαι δίπλα του. Επειδή έχει γίνει όλο αυτό δεν θα πάω να τον αγκαλιάσω, να του μιλήσω, δεν θα πάω να κάτσω δίπλα του; Είναι μία σχέση που έχει χτιστεί με πολύ κόπο » είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά στους συνεργάτες της.


«Σε αυτή τη δουλειά, κάποιες φορές δημιουργούνται εντάσεις μέσα σε μία ομάδα, αυτά είναι τα σημαντικά; Με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο έχουμε συνεργαστεί και ήμασταν την ίδια χρονιά όταν έχασε τους γονείς του. Όλα τα άλλα είναι απλώς για να τα συζητάμε» πρόσθεσε η παρουσιάστρια, με τον Βασίλη Νομικό να της λέει πως «η ζωή κάνει κύκλους και μπορούν να συνεργαστούν ξανά».

«Ορίστε;» απάντησε η Φαίη Σκορδά. Η Έλενα Χριστοπούλου τότε αντέδρασε λέγοντας πως «πες το μας, αν είναι να φύγω εγώ σιγά –σιγά. Φεύγω. Παίρνω και το κινητό μου άμα είναι να έρθει εδώ ο Ουγγαρέζος. Εκείνος έχει κάνει block. Τότε μιλούσαμε όταν ήρθα στην εκπομπή και ήταν και εκείνος, μετά δε θυμάμαι».

Δες το σχετικό απόσπασμα από τον ΣΚΑΪ:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share