Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Στα μαχαίρια» Φαίη Σκορδά και Κωνσταντίνος Αργυρός: «Είμαι θυμωμένη μαζί του, δεν του μιλάω»

Η on air μπηχτή στον τραγουδιστή

8 Δεκεμβρίου 2022 10:49
«Στα μαχαίρια» Φαίη Σκορδά και Κωνσταντίνος Αργυρός: «Είμαι θυμωμένη μαζί του, δεν του μιλάω»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στα κόκκινα σήμερα (8/12) εμφανίστηκε στην εκπομπή της η Φαίη Σκορδά, ενώ δεν έλειψε και η μπηχτή στον Κωνσταντίνο Αργυρό.

Η ίδια μόλις μπήκε στο πλατό υπό τον ήχο του τραγουδιού του Κωνσταντίνου Αργυρού ρώτησε «Ποιον ακούμε;» και μόλις της απάντησαν ότι ακούνε Κωνσταντίνο Αργυρό τότε η ίδια σχολίασε: «Δεν του μιλάω, είμαι θυμωμένη. Έστειλα κάτι μηνύματα στον Σολδάτο και… που να σας τα λέω τώρα, δεν του μιλάω του Αργυρού».

Δημοσίευμα για εγκυμοσύνη της Φαίης Σκορδά: «Είναι 3 μηνών έγκυος από τον αρχιτέκτονα που κρύβει»!

Η Φαίη Σκορδά έχει αποτελέσει πολλές φορές αφορμή για διάφορα δημοσιεύματα, που αφορούν την προσωπική της ζωή, μιας και τόσο η ίδια όσο και η σχέση της με τον Γιώργο Λιάγκα, επαγγελματική ή ερωτική, έχουν βρεθεί στο επίκεντρο, πραγματοποιώντας μάλιστα και μια σπάνια εξομολόγηση.

Σύμφωνα με νέο δημοσίευμα του «Yes Magazine», λοιπόν, η γνωστή παρουσιάστρια είναι έγκυος στο τρίτο της παιδί, πλέοντας σε πελάγη ευτυχίας. Το ερώτημα είναι, βέβαια, το ποιος είναι ο πατέρας αυτού του παιδιού, εφόσον κάτι ισχύει, κάτι που μάλλον δε συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Όπως τονίζει το δημοσίευμα, πρόκειται για έναν αρχιτέκτονα, ο οποίος της έχει κλέψει την καρδιά και η εγκυμοσύνη αυτή δύσκολα μπορεί να κρυφτεί κι άλλο. Αναφέρεται, παράλληλα, ότι το ευχάριστο νέο ανακοινώνεται σύντομα, κάτι που... μάλλον δεν πρέπει να περιμένουμε.

Περήφανη η Φαίη Σκορδά: Αυτός είναι "άγνωστος" αδερφός της!

Αυτός είναι "άγνωστος" αδερφός της Φαίης Σκορδά! Για την ζωή της παρουσιάστριας ξέρουμε αρκετά, το πως ξεκίνησε από τη Θεσσαλονίκη, τον γάμο την με τον Γίωργο Λιάγκα, την επιτυχία στον ΑΝΤ1 και τον μετέπειτα χωρισμό της. Όμως δεν γνωρίζαμε τουλάχιστον οι περισσότεροι, πως η Φαίη είχε και έναν αδερφό τον οποίο υπεραγαπά!

Ο λόγος για τον Νότη Σκορδά ο οποίος γεννήθηκε στις 21 Ιουνίου του 1978, είναι γιατρός ακτινολόγος και δύο χρόνια μεγαλύτερος της παρουσιάστριας.

Σπούδασε Ιατρική στην Ιταλία και τα τελευταία χρόνια εργάζεται και ζει μόνιμα στη Θεσσαλονίκη. Μάλιστα, πολλοί είναι εκείνοι που τον μπερδεύουν κατά καιρούς με τον Γιώργο Λιάγκα, καθώς ο Νότης μοιάζει αρκετά με τον παρουσιαστή και πρώην σύζυγο της Φαίης, ενώ κι αυτός, όπως και ο Γιώργος, έχει αδυναμία στις μηχανές!

Ο Νότης είναι σχεδόν δίμετρος, έτσι εξηγείται και η ενεργή ενασχόλησή του με το μπάσκετ, ενώ αγαπά τη μουσική και παίζει ερασιτεχνικά κλαρίνο. «Ο Νότης είναι άνθρωπος χαμηλών τόνων, αγαπάει πολύ τη Φαίη, αλλά όχι τόσο τα φώτα της δημοσιότητας» εξομολογείται άνθρωπος που τον γνωρίζει. Από μικρά παιδιά με τη Φαίη, πήγαιναν στα ίδια σχολεία. Ήταν καλό παιδί και πολύ καλός μαθητής.

Ο Νότης ήταν πάντα ιδιαίτερα προστατευτικός με την αδελφή του και, ως μεγαλύτερος, ήταν εκείνος που τη συνόδευε όταν ξεκίνησαν να βγαίνουν με παρέες

Όπως καταλάβαμε όλοι πρόκειται για έναν καλό αδερφό και η Φαίη Σκορδά έχει τους λόγους της να τον αγαπά τόσο...

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share