Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Δεύτερος γάμος για τον Γιάννη Τσιμιτσέλη: Το πήρε απόφαση 4 χρόνια μετά το διαζύγιο με τη Βάσω Λασκαράκη

Τι είπε δημόσια για το ενδεχόμενο αυτό;

8 Δεκεμβρίου 2022 12:11
Δεύτερος γάμος για τον Γιάννη Τσιμιτσέλη: Το πήρε απόφαση 4 χρόνια μετά το διαζύγιο με τη Βάσω Λασκαράκη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Βάσω Λασκαράκη υπήρξαν ένα αγαπημένο ζευγάρι της showbiz, αν και πριν από τέσσερα χρόνια τράβηξαν χωριστούς δρόμους, με τον πρώτο να απαντά στην πιθανότητα ενός δεύτερου γάμου.

Στο πλαίσιο της πρεμιέρας του «Black Bachelor», ο Τσιμιτσέλης, πρωταγωνιστής της ταινίας αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο για συνέχειά της. Στο ίδιο μήκος κύματος είναι και σκηνοθέτης της ταινίας Γιάννης Παπαδάκος, ο οποίος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξει και 5ο και 6ο Bachelor.

Η εμφάνιση της Γερονικολού στο πλάι του και το ενδεχόμενο γάμου

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης παρουσιάζει το Fishy στο Mega και δήλωσε πως δεν θα ήθελε να είναι στη Φάρμα ή στο Survivor. Μάλιστα, έκανε μία μικρή αποκάλυψη για το Fishy, λέγοντας πως άφησε τελευταία και καλύτερη την αγαπημένη του, Κατερίνα Γερονικολού, ως καλεσμένη στην εκπομπή.

Όσο για το αν θα παντρευτεί την τωρινή του σύντροφό; Ο Τσιμιτσέλης έκανε τρομερή επίδειξη του χιούμορ του, λέγοντας πως είναι πιο πιθανό να δούμε... νέα ταινία Bachelor, παρά το δικό του στην πραγματικότητα, αν και, με την πρώτη μεγάλη κρίση να έχει έρθει, πρόσθεσε πως ποτέ δεν πρέπει να λέμε ποτέ.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share