Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Γέλασε το... χειλάκι του Παπακαλιάτη: Η Ελένη Μενεγάκη αυτοπροτάθηκε να παίξει σε σειρά του – «Μη γελάς» (Video)

«Δεν βιάζομαι» σημείωσε η παρουσιάστρια κοιτάζοντας την κάμερα

7 Δεκεμβρίου 2022 23:48
Γέλασε το... χειλάκι του Παπακαλιάτη: Η Ελένη Μενεγάκη αυτοπροτάθηκε να παίξει σε σειρά του – «Μη γελάς» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τον Τάκη Ζαχαράτο υποδέχθηκε η Ελένη Μενεγάκη στο τηλεοπτικό της σπίτι το μεσημέρι της Τετάρτης (07/12) και η παρουσιάστρια της εκπομπής «Ελένη», κατά τη διάρκεια της συζήτησής τους, εξέφρασε την επιθυμία της να επιστρέψει στα καλλιτεχνικά δρώμενα, ως ηθοποιός.

Με την ευκαιρία, δείτε επίσης: "Καταιγισμός" από την Ελένη Μενεγάκη - Η αποκάλυψη "βόμβα" της παρουσιάστριας

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Τάκης Ζαχαράτος τόνισε στην Ελένη Μενεγάκη την επιθυμία του να τη δει στο μέλλον σε μία σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

«Να αυτοπροταθούμε. Χριστόφορε, εγώ κι ο Τάκης, ο Τάκης με προτείνει κι εγώ αυτοπροτείνομαι. Μη γελάς τώρα. Θέλω να ξεπεράσεις το πρώτο γέλιο και να μπεις σε μια δεύτερη, τρίτη ανάγνωση. Πάρε τον χρόνο σου και το βλέπουμε και σε μια δεκαετία. Δεν βιάζομαι» είπε, κοιτάζοντας τον τηλεοπτικό φακό η Ελένη Μενεγάκη.

«Ίδια θα είσαι, αγάπη μου, και σε 10 χρόνια» σχολίασε ο Τάκης Ζαχαράτος, με την παρουσιάστρια να απαντά: «Είπαμε, αυτά δεν γίνονται. Αυτό πια πάει στα θαύματα».

Σημειώνεται πως η Ελένη Μενεγάκη είχε πρωταγωνιστήσει στη σειρά «Πάτερ Ημών» στα μέσα της δεκαετίας του 1990 με τον Κώστα Καρρά ενώ έχει κάνει guest εμφανίσεις στις σειρές «Αχ Ελένη», «Τα Μπακούρια», «Από Άλλο Ανέκδοτο» και «Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα».

Δείτε το βίντεο στο 3:30:

Έρχεται παιδί για τον Άγγελο Λάτσιο και τη Γαία Μερκούρη; Το ανακοίνωσαν στη Μενεγάκη ανήμερα των γενεθλίων του

Η Ελένη Μενεγάκη είναι μια... χαρούμενη πεθερά, καθώς παρότι το κλίμα ανάμεσα στην ίδια και τη Δωροθέα Μερκούρη δεν είναι και το πιο αγαστό, έχει λατρέψει την κόρη της, Γαία, που κάνει πια χαρούμενο τον Άγγελο Λάτσιο.

Το ζευγάρι περνά υπέροχες στιγμές και εδώ και αρκετό καιρό έχουν ακουστεί φήμες ακόμη και για γάμο μεταξύ τους, όπως και εγκυμοσύνη του όμορφου μοντέλου. Ένα τέτοιο δημοσίευμα ακόμη ήρθε να προσθέσει το «Yes Magazine», που αναφέρεται σε εγκυμοσύνη της Γαίας, με τη Δωροθέα πάντως να τοποθετείται για τη σχέση τους.

Yes Magazine εγκυμοσύνη Γαίας Μερκούρη

Το ζευγάρι, βέβαια, πολλές φορές έχει διαψεύσει κατηγορηματικά τέτοια δημοσιεύματα, που αποτελούν περισσότερο αποκύημα φαντασίας, κάτι που μένει να φανεί αν ισχύει και αυτή την φορά. Το περιοδικό, πάντως, αναφέρει πως ο Άγγελος πραγματοποίησε την ανακοίνωση στη μητέρα του με αφορμή τα 20ά του γενέθλια και μένει να φανεί κατά πόσο κάτι τέτοιο μπορεί να ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Αυτός ανεπάγγελτος και εκείνη...: Αυτή τη δουλειά κάνει η σύντροφος του Άγγελου Λάτσιου, Γαία Μερκούρη

Ο Άγγελος Λάτσιος και η Γαία Μερκούρη έχουν βρει τον έρωτα ο ένας στα μάτια του άλλου τον τελευταίο καιρό, ωστόσο οι φήμες για «σύννεφα» στη σχέση τους ολοένα και πληθαίνουν.

Μέχρι πρότινος οι κοινές τους αναρτήσεις ήταν συχνές, ωστόσο τις τελευταίες μέρες είχαν «αποσυρθεί» από τα social media, ενώ γιος πασίγνωστου ηθοποιού έχει έρθει πολύ κοντά με την 18χρονη Γαία.

Παρ' όλα αυτά το ζευγάρι έβαλε τέλος στις φήμες καθώς η Γαία Μερκούρη δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από μια βόλτα στην παραλία στην οποία συνοδευόταν από το γιο της Ελένης Μενεγάκη.

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε

Αυτή τη δουλειά κάνει η σύντροφος του Άγγελου Λάτσιου, Γαία Μερκούρη

Είναι γνωστό πως ο Άγγελος Λάτσιος ετοιμαζόταν να φύγει στην Αμερική για σπουδές και γι 'αυτό μάλιστα η Ελένη Μενεγάκη απουσίαζε έναν χρόνο από την τηλεόραση.

Παρ' όλα αυτά κάτι τέτοιο δε συνέβη και ο γιος της παρουσιάστριας έμεινε μαζί με τη Γαία Μερκούρη στην Αθήνα. Αν και είχε ακουστεί πως θα ασχοληθεί με το Youtube και τα extreme sports που του αρέσουν, κάτι τέτοιο δε συνέβη.

Για τον Άγγελο Λάτσιο γνωρίζουμε, για τη Γαία Μερκούρη όμως μάλλον όχι. Η 18χρονη κόρη της Δωροθέας Μερκούρη ασχολείται με το modeling και πρόσφατα κιόλας έκανε την πρώτη της πασαρέλα.

Η Γαία Μερκούρη είναι μέλος του «In the fab», ένα πρακτορείο μοντέλων της Έλενας Χριστοπούλου. Μάλιστα, μια νέα της συνεργασία ανέβηκε και στο Instagram.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share