Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Είναι παιδάκια! Δεν βλέπω...»: Το «καυστικό» σχόλιο της Δωροθέας Μερκούρη για την σχέση του Άγγελου Λάτσιου με την κόρη της, Γαία

«Δίκασε» τον γιο της Μενεγάκη η «πεθερά» του

4 Δεκεμβρίου 2022 08:45
«Είναι παιδάκια! Δεν βλέπω...»: Το «καυστικό» σχόλιο της Δωροθέας Μερκούρη για την σχέση του Άγγελου Λάτσιου με την κόρη της, Γαία
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Άγγελος Λάτσιος έγινε 20 ετών και δέχτηκε ευχές από την οικογένειά του, τους φίλους του και την σύντροφό του, Γαία Μερκούρη. Παράλληλα, διαβάστε εδώ για το ποιες είναι οι σχέσεις Ελένης Μενεγάκη και Δωροθέας Μερκούρη μετά το ειδύλλιο Λάτσιου και Γαίας

Η κόρη της Δωροθέας Μερκούρη δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό γράφοντας στη λεζάντα: «Χρόνια πολλά αγγελούδι μου, σ´αγαπω πολύ!»

Μάλιστα στη πρώτη φωτογραφία βλέπουμε το ερωτευμένο ζευγάρι να ανταλλάσσει ένα παθιασμένο υποβρύχιο φιλί. Η Γαία Μερκούρη και ο Άγγελος Λάτσιος γνωρίζονται από παιδιά, ωστόσο, η φιλία τους εξελίχθηκε σε έναν μεγάλο έρωτα.

Άγγελος Λάτσιος και Γάια Μερκούρη: Το παθιασμένο υποβρύχιο φιλί του ερωτευμένου ζευγαριού

Στις 30 Νοεμβρίου 2002, η Ελένη Μενεγάκη και ο Γιάννης Λάτσιος απέκτησαν το πρώτο τους παιδί.

Η όμορφη κόρη της Δωροθέας Μερκούρη ευχήθηκε και δημοσίως στον Άγγελο Λάτσιο αφού πέρασαν μαζί την μέρα των γενεθλίων του, ανεβάζοντας σχετικά στιγμιότυπα στο Instagram.

Παθιασμένο φιλί Άγγελου Λάτσιου και Γαίας Μερκούρη

Σημειώνουμε ότι η μητέρα της Γαίας Μερκούρη, Δωροθέα, διατηρούσε δεσμό με τον σύζυγο της Ελένης Μενεγάκη, Μάκη Παντζόπουλο, πριν πολλά χρόνια και διατηρούν πολύ καλές σχέσεις.

«Είναι παιδάκια! Δεν βλέπω...»: Το «καυστικό» σχόλιο της Δωροθέας Μερκούρη για την σχέση του Άγγελου Λάτσιου με την κόρη της, Γαία

Η Δωροθέα Μερκούρη είχε μιλήσει στην εκπομπή «Πρωινό Μας» και είχε σημειώσει πως δεν φοβάται καθόλου για τη δημοσιότητα που έχει πάρει η σχέση της κόρης της με τον γιο της Ελένης Μενεγάκη. «Δεν φοβάμαι για τη δημοσιότητα της σχέσης της κόρης μου. Είναι παιδάκια. Για εμένα είναι παιδάκια. Δεν βλέπω κάποια δημοσιότητα πίσω από αυτό, βλέπω δύο παιδιά που περνάνε πολύ ωραία μαζί. Ζουν κάτι δικό τους», είχε πει χαρακτηριστικά.

Πριν γνωρίσει τον Ματέο και... εμπλακεί με τη Μενεγάκη: Αυτός είναι ο διάσημος πρώην σύζυγος της Δωροθέας Μερκούρη και πατέρας της Γαίας

Η Δωροθέα Μερκούρη είναι γνωστή για την... εμπλοκή της με την Ελένη Μενεγάκη, καθώς τα παιδιά τους, η Γαία και ο Άγγελος Λάτσιος, είναι μαζί, ενώ κι εκείνη στο παρελθόν υπήρξε σε σχέση με τον Ματέο Παντζόπουλο.

Η Δωροθέα Μερκούρη, που πρόσφατα θρήνησε, βρέθηκε στην παρέα του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Μελιτά στην εκπομπή Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν της ΕΡΤ.

«Με τον Ολλανδό πρώην σύζυγό μου έκανα τα δυο παιδιά μου και ζούσαμε στην Νέα Υόρκη. Άμα δεν σου αρέσει το φαγητό μου δεν μπορούμε να είμαστε μαζί. Αν δεν σου αρέσει η ιταλική κουζίνα δηλαδή θες να είναι τα πάντα τηγανιτά παραδείγματος χάριν δεν μπορούμε να είμαστε μαζί. Είναι αυτό και τα ζώα! Ήθελα να γυρίσω στην Ευρώπη, να πάρουν τα κορίτσια αυτό που είχα και εγώ. Να είναι μεσογειακές. Δεν ξέρω αν ήταν σωστό, εκείνη τη στιγμή ένιωθα πως ήθελα να γυρίσω πίσω» αποκάλυψε η Δωροθέα Μερκούρη για τον χωρισμό με τον σύζυγό της.

Όσον αφορά στις κόρες της, η Δωροθέα Μερκούρη εξομολογήθηκε: «Μεγάλωσα μόνη μου τις κόρες μου. Ήταν δύσκολο. Η απόφαση να φύγω από την Αμερική, δεν το καταλάβαινα εκείνη τη στιγμή ότι θα το έκανα μόνη μου. Είναι μεγάλη η απόσταση».

Η ταυτότητα του πασίγνωστου στη showbiz πρώην συζύγου της Μερκούρη

Σε παλαιότερη συνέντευξη της η Δωροθέα Μερκούρη είχε επίσης μιλήσει για τον πρώην σύζυγο της, Γουάρντ Σρεγκεχοϊρντ, ο οποίος είναι κομμωτής στην Ολλανδία και απέκτησαν μαζί δύο κόρες. H Ηλέκτρα είναι 21 ετών, ζει στο Άμστερνταμ και σπουδάζει μόδα στο Amsterdam Fashion Institute και η Γαία είναι 18 ετών, ζει στην Αθήνα.

«Περνάγαμε πολύ ωραία μαζί. Είναι Ολλανδός, δεν ήθελε τη γυναίκα στο σπίτι. Όταν όμως έκανα την Ηλέκτρα, αισθάνθηκε και λίγο παραμελημένος. Φύγαμε αρκετά χρόνια μετά από τη Νέα Υόρκη. Ήρθε και ο σύζυγός μου εδώ, το προσπαθήσαμε. Εγώ όμως δεν μπορούσα άλλο να μένω στην Αμερική, ήθελα να μείνω στην Ευρώπη. Ο πρώην σύζυγός μου είναι πολύ καλός σε αυτό που κάνει, έχει μεγάλη καριέρα στην Αμερική, δεν θα άφηνε τη δουλειά του για να πάει σε μια άλλη χώρα».

Ο Γουάρντ Σρεγκεχοϊρντ είναι κομμωτής στο εξωτερικό έχει συνεργαστεί με μεγάλα περιοδικά και έχει επιμεληθεί τα looks διασήμων μοντέλων, μάλιστα πρόσφατα ο ίδιος κούρεψε και τον Άγγελο Λάτσιο, γεγονός που απαθανάτισε ο γιος της Ελένης Μενεγάκη στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη WARD (@ward_s_official)

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share