Παρασκευή, 03 Φεβρουαρίου 2023

"Καταιγιστική" η Σία Κοσιώνη: "Εξομολογήθηκα στον Κώστα..." - Ομολόγησε την αλήθεια για τον Κώστα Μπακογιάννη

"Δε θα μπορούσα να μεγαλώνω ένα παιδί..."

4 Δεκεμβρίου 2022 16:43
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε μία από τις σπάνιες δημόσιες εξομολογήσεις της προχώρησε πριν λίγους μήνες η Σία Κοσιώνη. Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου του ΣΚΑΪ αποκάλυψε πως όταν ξέσπασε ο πόλεμος στην Ουκρανία το πρώτο πράγμα που σκέφτηκε ήταν να πάει εκεί και να καλύψει το ρεπορτάζ. Ωστόσο η σκέψη ότι μπορεί να κινδυνέψει ήταν που τη φρέναρε. Με την ευκαιρία, δείτε το μυστικό του γάμου της Σίας Κοσιώνη με τον Κώστα Μπακογιάννη.

«Σαφώς είναι δύσκολο όταν έχεις παιδιά, γι’ αυτό και θα δείτε ότι οι περισσότερες ανταποκρίτριες δεν έχουν. Προσωπικά, ήμουν σαν το θηρίο στο κλουβί, από τη στιγμή που ξέσπασε ο πόλεμος. Η πρώτη μου φυσική παρόρμηση, και το λέω με ειλικρίνεια, ήταν να πάω, το εξομολογήθηκα και στον Κώστα (σ.σ. Μπακογιάννη), αλλά μετά σκέφτεσαι εάν έχεις το δικαίωμα να το κάνεις αυτό στο παιδί σου και στην οικογένειά σου. Σκέφτεσαι ότι λόγω παρόρμησης και επαγγελματικής διαστροφής, αν σου συμβεί το οτιδήποτε, ένα παιδί μπορεί να μεγαλώσει χωρίς τη μητέρα του. Αυτό με φρέναρε», είπε η Σία Κοσιώνη.

'Καταιγιστική' η Σία Κοσιώνη: 'Εξομολογήθηκα στον Κώστα...' - Ομολόγησε την αλήθεια για τον Κώστα Μπακογιάννη

Η δημοσιογράφος σε άλλο σημείο αποκάλυψε πως τον γιο της τον έχει παντού μαζί της. «Είναι παντού, στον Σκάι μού κάνουν πλάκα που είμαι στον διάδρομο και τον ρωτάω με βιντεοκλήση αν έφαγε το φρούτο του. Όταν μιλάω με το παιδί, δεν μπαίνει κανείς στο γραφείο. Κι όχι μόνο έχει εισχωρήσει για τα καλά, αλλά έχω δημιουργήσει ελεύθερο χρόνο γι’ αυτόν. Δε θα μπορούσα να μεγαλώνω ένα παιδί με πλήρη απουσία μου. Το θέμα είναι να κάνεις ένα παιδί και να του δώσεις ό,τι μπορείς. Εγώ μπήκα σε αυτήν τη διαδικασία. Τα πρωινά μου, μέχρι να πάει στο σχολείο, του ανήκαν, κι ήταν όλες οι ώρες δημιουργικές. Όπως είναι πλέον τα Σαββατοκύριακά μας. Οι φίλες μου λένε ότι τον ταλαιπωρώ: θα πάμε στο πάρκο, στο μουσείο, του εξηγώ τι είναι το κάθε φυτό, από τι είναι φτιαγμένο το οτιδήποτε, τι είναι το νερό, πολλές πληροφορίες! Το μεσημέρι τον παίρνω πάντα εγώ από το σχολείο, βάζουμε διαπασών μουσική στο αυτοκίνητο, τραγουδάμε, τρώμε μαζί, παίζουμε και μετά φεύγω. Τον πιάνει, μάλιστα, και αγωνία, με ρωτάει: “Μαμά, πόση ώρα έχουμε μέχρι να φύγεις για τη δουλειά;”» αποκαλύπτει.

Στη συνέχεια μιλώντας για το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού λέει: «Δε μου περνάει από το μυαλό, γιατί ποτέ δεν ονειρευόμουν μια οικογένεια με πολλά παιδιά, παρόλο που τελικά την απέκτησα (σ.σ. ο Κώστας Μπακογιάννης ήταν ήδη πατέρας τριών παιδιών). Είμαστε μία μικτή και αληθινή οικογένεια, τα τρία παιδιά του Κώστα είναι παιδιά μου, τα νιώθω σαν παιδιά μου. Όταν είναι όλα μαζί, σαφώς και δεν τα ξεχωρίζω. Αλλά επειδή με τον Δήμο έχω κάνει πολύ κόπο, του έχω αφοσιωθεί και έχω προσπαθήσει να του δώσω ό,τι περισσότερο έχω μέσα μου, πιστεύω πως δεν έχω τη δύναμη να το κάνω δεύτερη φορά. Επομένως, εάν έκανα ένα δεύτερο παιδί, πιστεύω πως θα το αδικούσα πάρα πολύ σε σχέση με το πρώτο, λόγω κουράγιου και αντοχής».

Τυχερή νύφη η Σία Κοσιώνη: Της έπλεξε το απόλυτο εγκώμιο η Ντόρα Μπακογιάννη - Θα ζήλευε μέχρι και ο Κώστας Μπακογιάννης

Εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη είχε παραχωρήσει πρόσφατα η βουλευτής της ΝΔ και πρώην υπουργός, Ντόρα Μπακογιάννη, κατά τη διάρκεια της οποίας μίλησε και για την νύφη της Σία Κοσιώνη, που έχει αποκτήσει τον μικρό Δήμο μαζί με τον γιο της, Κώστα Μπακογιάννη. Με την ευκαιρία, δείτε την λεπτομέρεια στον γάμο της Σίας Κοσιώνη και του Κώστα Μπακογιάννη.

«Είμαι πάρα πολύ τυχερή γιατί έχω μια καταπληκτική νύφη! Είμαι πολύ τυχερή γιατί έχω μία νύφη που μόνο την καμαρώνω πολύ! Την καμαρώνω ως γυναίκα, ως επαγγελματία, ως σύντροφο και ως μάνα. Όταν σας λέω την καμαρώνω, την καμαρώνω πραγματικά. Την βλέπω να βγαίνει στην τηλεόραση και να είναι όμορφη, λαμπερή. Την βλέπω να είναι με τη φόρμα της να παίζει με τον Δημούλη και με όλα τα παιδιά του Κώστα. Είμαι πάρα πολύ τυχερή. Δεν είμαι παρεμβατική, αλλά βεβαίως θα πω τη γνώμη μου».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share