Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Με ενοχλεί αυτό...» - Η λεπτομέρεια στο γάμο Σίας Κοσιώνη και Κώστα Μπακογιάννη που κανείς δε γνώριζε

Το... κρύβει αλλά με λόγο

2 Δεκεμβρίου 2022 12:18
«Με ενοχλεί αυτό...» - Η λεπτομέρεια στο γάμο Σίας Κοσιώνη και Κώστα Μπακογιάννη που κανείς δε γνώριζε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Κώστας Μπακογιάννης έχει υπάρξει στο παρελθόν αρκετά... διαφορετικός στο προφίλ, που παρουσιάζει, μιλώντας ενίοτε για το γάμο του με τη Σία Κοσιώνη.

Ο ίδιος, αναφερόμενος και στο τι προσφέρει στην οικογένειά τους, το είχε κάνει στο «The 2Night Show», όπου δε μίλησε μόνο για πολιτική αλλά αναφέρθηκε και στην αγάπη που αισθάνεται για τη σύζυγό του, Σία Κοσιώνη και τη σχέση στοργής που έχει με τα τέσσερα παιδιά του.

Η... βέρα που βγαίνει

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης ο παρουσιαστής παρατήρησε πως ο Κώστας Μπακογιάννης δεν φορούσε τη βέρα του. Τότε εκείνος σήκωσε το μανίκι του και έδειξε πως φορά τη βέρα του.

«Βεβαίως φοράω βέρα. Εδώ την έχω. Απλώς με ενοχλεί στο δάχτυλο. Δεν μπορώ να φοράω κάτι στο χέρι μου, στο δάχτυλό μου. Η Σία είναι πιο συνηθισμένη στα κοσμήματα από ότι εγώ».

Αναφερόμενος στη σύζυγό του μίλησε με πολύ τρυφερότητα και αποκάλυψε πως είναι καψούρης μαζί της: «Η Σία είναι εξαιρετική ως μητέρα. Είναι τρυφερή, εκδηλωτική και πολύ αγαπησιάρα. Η Σία και ο Δημούλης κάνουν κάποιες συνομωσίες. Τα πάνε εξαιρετικά οι δυο τους. Κάνουν σχεδόν παρέα παρόλο που ο γιος μας είναι τόσο μικρούλης», είπε αρχικά.

Τέλος αναφέρθηκε και στην εποχή που η σύζυγός του του είχε πάρει συνέντευξη και δεν γνωριζόντουσαν: «Η Σία μου έχει πάρει μια φορά συνέντευξη. Παλιά, το 2010. Τότε δεν γνωριζόμασταν. Σήμερα δεν ξέρω, μπορεί και να πήγαινα, μπορεί και να μην πήγαινα. Καταρχήν πρέπει να δούμε αν η ίδια και ο σταθμός της θα το ήθελαν να μου πάρει συνέντευξη».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share