Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Ποτέ δεν αισθάνομαι αρκετός...» - Η εξομολόγηση του Κώστα Μπακογιάννη για το παιδί του με την Κοσιώνη

Τα είπε όλα!

28 Νοεμβρίου 2022 12:19
«Ποτέ δεν αισθάνομαι αρκετός...» - Η εξομολόγηση του Κώστα Μπακογιάννη για το παιδί του με την Κοσιώνη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Κώστας Μπακογιάννης δεν είναι μόνο πολιτικός, μα και σύζυγος και πατέρας, έχοντας ένα παιδί στο γάμο του με τη Σία Κοσιώνη και ακόμη τρία από τις δύο προηγούμενες γυναίκες στη ζωή του.

Ο Δήμαρχος Αθηναίων είχε μιλήσει πρόσφατα για τη ζωή με τέσσερα παιδιά, αλλά και τη σπουδαιότητα της συζύγου του, με την οποία είχαν θέσει ένα συγκεκριμένο όρο πριν παντρευτούν.

Η ζωή με τα τέσσερα παιδιά

«Ο δήμαρχος ξυπνάει και κοιμάται με την πόλη, αλλά όπως όλοι οι γονείς ακούμε κι εμείς το «μπαμπά, μαμά, ξύπνησα» γύρω στις επτά ή και νωρίτερα. Όσο χρόνο και να βρίσκεις, ποτέ δεν αισθάνεσαι ότι ο χρόνος αυτός είναι αρκετός για τα παιδιά σου… Τα παιδιά μου είναι και σε διαφορετικές ηλικίες, από 15 που είναι ο μεγάλος μέχρι πέντε που είναι ο μικρός και κάθε παιδί θέλει κάτι διαφορετικό», δήλωσε ο Κώστας Μπακογιάννης.

Για εκείνον είναι σημαντικό να γνωρίζει ανά πάσα στιγμή που είναι τα παιδιά του και να νιώθουν την άδολη αγάπη του γονιού και την τυφλή εμπιστοσύνη που τους έχει. «Είμαι τόσο cool με τον έφηβο 15χρόνο γιο μου, που δεν θα απαντήσω σε τίποτε δημοσίως γιατί θα το μετανιώσω και οποίος έχει παιδί στην εφηβεία με νιώθει», είπε.

Ο ίδιος δεν κρύβει ότι νιώθει να ενοχλείται όταν βλέπει φωτογράφο απέναντι από τον μικρό Δήμο, ωστόσο δεν είναι κάτι που τον έχει τρομάξει. «Δικαιούμαστε κι εμείς να φάμε ένα παγωτό, να κάνουμε μία βόλτα ή να καθίσουμε κάπου να φάμε, χωρίς να νιώθουμε ότι μας παρακολουθούν. Παρακάλεσα να μη μας φωτογραφίσουν, εισακούστηκα και θέλω να πω δημοσίως ένα μεγάλο ευχαριστώ. Εξάλλου τη δουλειά του προσπαθεί να κάνει ο φωτογράφος».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share