Παρασκευή, 03 Φεβρουαρίου 2023

Το ξεκαθάρισαν από νωρίς: Ο όρος που έβαλαν πριν παντρευτούν Σία Κοσιώνη και Κώστας Μπακογιάννης

Τα μίλησαν και τα συμφώνησαν

27 Νοεμβρίου 2022 12:37
Το ξεκαθάρισαν από νωρίς: Ο όρος που έβαλαν πριν παντρευτούν Σία Κοσιώνη και Κώστας Μπακογιάννης
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης είναι ένα ευτυχισμένο ζευγάρι τα τελευταία χρόνια, έχοντας κι ένα παιδί, τον Δήμο, ωστόσο πριν παντρευτούν χρειάστηκε, όπως αποκάλυψε και η παρουσιάστρια, να προχωρήσουν σε μια συμφωνία.

Στο απόσπασμα που έπαιξε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα», η Σία Κοσιώνη αναφέρει: «Τα είπαμε και τα συμφωνήσαμε με τον Κώστα. Διακριτικά εμείς είμαστε μαζί, αλλά δεν χρειάζεται να προβάλουμε την προσωπική μας ζωή.

Ο καθένας στη δουλειά του, ο καθένας στο πιάτο του. Εσύ κάνεις αυτό κι εγώ κάνω αυτό».

Για το αν του ζητάει ρουσφέτια, η Σία Κοσιώνη, που απάντησε και στις «μπηχτές» για τη δουλειά της, λέει: «Να βοηθήσω ανθρώπους στη γειτονιά μας, π.χ. «Κυρία Κοσιώνη κοιτάξτε τη λακκούβα και τον δρόμο», φυσικά. Προφανώς, συνέχεια, κάθε μέρα. Τ’ ακούει ο δήμαρχος, τ’ ακούω κι εγώ μαζί. Αλλά είμαι και αποτελεσματική, τα διεκπεραιώνω. Δεν θα έρθει ποτέ να μου πει «παίξε αυτό το θέμα» ή «βοήθησε τον άλλον». Επ’ ουδενί».

«Όταν μεγαλώσει ο γιος μας...»: Αποκαλυπτικός ο Κώστας Μπακογιάννης για το γάμο του με τη Σία Κοσιώνη

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» ο Κώστας Μπακογιάννης, ο οποίος μίλησε για τη ζωή με τέσσερα παιδιά, τη σπουδαιότητα της συζύγου του, Σίας Κοσιώνη και τη γενναιότητα της μητέρας του.

Σχετικά με το αν έχει κατοικίδιο στο σπίτι δήλωσε πως δεν έχει, αν και δυσκολεύεται να πει όχι γιατί τα παιδιά του, με αρχηγό τη μεγάλη του κόρη, έχουν… συνδικαλιστεί για να αποκτήσουν ένα κατοικίδιο ζώο.

«Ο μικρός γιος μου, ο Δήμος, λατρεύει τους Θεούς του Ολύμπου, ενώ τα μεγαλύτερα παιδιά θα τα έφερνα σε μία συναυλία ή μία παράσταση εναλλακτικών καλλιτεχνών», είπε.

«Ο δήμαρχος ξυπνάει και κοιμάται με την πόλη, αλλά όπως όλοι οι γονείς ακούμε κι εμείς το «μπαμπά, μαμά, ξύπνησα» γύρω στις επτά ή και νωρίτερα. Όσο χρόνο και να βρίσκεις, ποτέ δεν αισθάνεσαι ότι ο χρόνος αυτός είναι αρκετός για τα παιδιά σου… Τα παιδιά μου είναι και σε διαφορετικές ηλικίες, από 15 που είναι ο μεγάλος μέχρι πέντε που είναι ο μικρός και κάθε παιδί θέλει κάτι διαφορετικό».

Για εκείνον είναι σημαντικό να γνωρίζει ανά πάσα στιγμή που είναι τα παιδιά του και να νιώθουν την άδολη αγάπη του γονιού και την τυφλή εμπιστοσύνη που τους έχει.

«Είμαι τόσο cool με τον έφηβο 15χρόνο γιο μου, που δεν θα απαντήσω σε τίποτε δημοσίως γιατί θα το μετανιώσω και οποίος έχει παιδί στην εφηβεία με νιώθει», είπε.

Ο ίδιος δεν κρύβει ότι νιώθει να ενοχλείται όταν βλέπει φωτογράφο απέναντι από τον μικρό Δήμο, ωστόσο δεν είναι κάτι που τον έχει τρομάξει. «Δικαιούμαστε κι εμείς να φάμε ένα παγωτό, να κάνουμε μία βόλτα ή να καθίσουμε κάπου να φάμε, χωρίς να νιώθουμε ότι μας παρακολουθούν. Παρακάλεσα να μη μας φωτογραφίσουν, εισακούστηκα και θέλω να πω δημοσίως ένα μεγάλο ευχαριστώ. Εξάλλου τη δουλειά του προσπαθεί να κάνει ο φωτογράφος».

Ο έγγαμος βίος με τη Σία Κοσιώνη

Με την Σία Κοσιώνη είναι 8 χρόνια μαζί και ο ίδιος νιώθει πως όλα όσα είχε πιστέψει και οραματιστεί εκπληρώθηκαν και μάλιστα με το παραπάνω.

«Η Σία είναι μία σπουδαία μαμά. Καταφέρνει να χτίζει έναν κόσμο για το παιδί μας, που όταν μεγαλώσει θα αντιληφθεί ποσό τυχερός είναι που έχει αυτή τη μαμά. Ανοίγει μονίμως πόρτες και παράθυρα μέσα στο μυαλό του Δήμου. Με την Σία δεν είχαμε προγραμματισμό, ούτε στρατηγική για τη ζωή μας. Όλα ήρθαν πολύ φυσικά, γλυκά και όμορφα, ήταν ένα ποτάμι».

«Το μυστικό βρίσκεται στην αγάπη. Η γιαγιά μου έλεγε πως «από την πολλή αγάπη, δεν έπαθε κάνεις τίποτα», το έκανε πράξη και το μετέδωσε από γενιά σε γενιά. Σε μία οικογένεια χρειάζεται αγάπη, αλλά και πολλή προσπάθεια, πρέπει να καταπίνεις τον εγωισμό σου και να κάνεις παραχωρήσεις και συμβιβασμούς».

Αυτό το καλοκαίρι η οικογένεια σχεδιάζει να κάνει κάτι όλοι μαζί, το οποίο σημαίνει, όπως τόνισε, πως θα πρέπει να υπάρχει μία φυσική απόσταση από τον υπόλοιπο κόσμο.

Ο Κώστας Μπακογιάννης αναφέρθηκε και στην περιπέτεια της υγείας της μητέρας του, Ντόρας Μπακογιάννη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share