Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Αποκάλυψη-βόμβα για την Γκερέκου: «Η Άντζελα είναι πολύ τρυφερή με...»

Το σχόλιο που προκάλεσε αίσθηση

2 Δεκεμβρίου 2022 14:00
Αποκάλυψη-βόμβα για την Γκερέκου: «Η Άντζελα είναι πολύ τρυφερή με...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Άντζελα Γκερέκου πενθεί εδώ και έναν χρόνο τον χαμό του Τόλη Βοσκόπουλου, βρίσκοντας παρηγοριά στη συμμετοχή της στη «Γη της Ελιάς», όπου στο σενάριο ένας έρωτας προκάλεσε αίσθηση στο τηλεοπτικό κοινό, με την ίδια να εμπλέκεται.

Με αφορμή τη σειρά αυτή, παραχώρησε συνέντευξη ο Σπύρος Νικολαϊδης στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα». Μεταξύ άλλων, μάλιστα, απάντησε και για τις ερωτικές σκηνές που είχε με την Άντζελα Γκερέκου.

Ο ρόλος που τον σημάδεψε και οι σκηνές με την Γκερέκου

«Ο ρόλος μου φέτος στη Γη της Ελιάς μού ταίριαξε γάντι. Τον αγάπησα το ρόλο αυτό. Δεν περίμενα να έχω πρωταγωνιστικό ρόλο στη Γη της Ελιάς», είπε αρχικά ο Σπύρος Νικολαϊδης.

Ο Σπύρος Νικολαϊδης μίλησε στη συνέχεια για τις ερωτικές σκηνές με την Άντζελα Γκερέκου, η οποία επίσης τοποθετήθηκε: «Επειδή είμαι πολύ σεμνός άνθρωπος, ήμουν πολύ ντροπαλός στην αρχή. Το ίδιο και η κυρία Γκερέκου. Σιγά σιγά το βρήκαμε, αλλά η πρώτη επαφή ήταν δύσκολη».

Κλείνοντας, ο Σπύρος Νικολαϊδης ανέφερε: «Η Άντζελα Γκερέκου είναι κυρία. Πολύ σοβαρή και πολύ τρυφερή με τους ανθρώπους».

«Σε ευχαριστώ...» - Σπαραγμός της Άντζελας Γκερέκου για πασίγνωστο ηθοποιό έναν χρόνο μετά το θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλου

Η Άντζελα Γκερέκου έχει καταφέρει να βρίσκει στήριγμα στα γυρίσματα για τη «Γη της Ελιάς», μετά το θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλου, με την ίδια να αποχαιρετά με το δικό της τρόπο έναν ηθοποιό, με τον οποίο συνδέθηκε άρρηκτα στη σειρά του Mega.

Συγκεκριμένα, με μια ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η ηθοποιός θέλησε να αποχαιρετήσει τον συμπρωταγωνιστή της στη σειρά «Η Γη της Ελιάς», Στέφανο Κυριακίδη.

Το δημόσιο «αντίο» της «Αθηνάς» στον «Ιάκωβο»

Ο χαρακτήρας του, Ιάκωβος Βρεττάκος, έφυγε οριστικά από την Μάνη, καθώς είναι βαριά άρρωστος και δεν ήθελε να μείνει εκεί και να πληγώσει την αγαπημένη του, Αθηνά.

Έτσι, πριν λίγο η Άντζελα Γκερέκου, για την επαφή με την οποία μίλησε άλλος ηθοποιός της σειράς, κοινοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο με κοινές της σκηνές με τον Στέφανο Κυριακίδη. «Εις το επανιδείν! Σ' ευχαριστώ!», έγραψε η Άντζελα Γκερέκου στη λεζάντα της ανάρτησής της.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share