Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Δεν συγκρίνεται με την Άντζελα Γκερέκου: Αυτή ήταν η μεγάλη αδυναμία του Τόλη Βοσκόπουλου (video)

Χύθηκε στην αγκαλιά της όταν την αντίκρυσε

20 Νοεμβρίου 2022 18:45
Δεν συγκρίνεται με την Άντζελα Γκερέκου: Αυτή ήταν η μεγάλη αδυναμία του Τόλη Βοσκόπουλου (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα σπάνιο τηλεοπτικό ντοκουμέντο παρουσιάστηκε πριν καιρό από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, όπου ο Τόλης Βοσκόπουλος υποδέχθηκε την μητέρα του στην εκπομπή «Αυτή είναι η ζωή σας» και συγκινήθηκε με τα λόγια της. Με την ευκαιρία, δείτε την σπάνια συνέντευξη του Τόλη Βοσκόπουλου και της Ζωής Λάσκαρη.

Το ντοκουμέντο προέρχεται από το προσωπικό αρχείο του Νίκου Μαστοράκη κι εκεί βλέπουμε τον ερμηνευτή να σφιχταγκαλιάζεται με την μητέρα του, με την ίδια να τον φιλά με αγάπη. Η μητέρα του δήλωνε ότι αγαπά πάρα πολύ τον μοναχογιό της κι ο Τόλης Βοσκόπουλος αφήνεται στην αγκαλιά της συγκινημένος.

Το ίδιο σκηνικό επαναλήφθηκε και με τον πατέρα του, όπου τρέχει να τον αγκαλιάσει, δείχνοντας πόσο δεμένος ήταν με την οικογένειά του. Αργότερα στην εκπομπή έκαναν είσοδο και τρεις από τις αδερφές του.

Στην ίδια εκπομπή, η Ζωή Λάσκαρη μιλούσε με τα καλύτερα λόγια για τον Τόλη Βοσκόπουλο και το πόσο καλός συνεργάτης ήταν ενώ εξομολογήθηκε και πόσο πολύ τον αγαπούσε.

Οι κληρονόμοι του Τόλη Βοσκόπουλου: Τι παίρνει από την περιουσία του η Άντζελα Γκερέκου

Σχεδόν ένας χρόνος έχει περάσει από τότε που ο ανεπανάληπτος Τόλης Βοσκόπουλος έφυγε από τη ζωή αφήνοντας φτωχότερο το ελληνικό τραγούδι.

Ο Τόλης Βοσκόπουλος ήταν ένας από τους σημαντικότερους τραγουδιστές στην ιστορία του ελληνικού τραγουδιού, και μακράν ο πιο εμπορικός.

Δείτε επίσης: Όλα στη φόρα για την Άντζελα Γκερέκου: Αυτός είναι ο σεφ που την έχει «τρελάνει» (photo)

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας ON Time, την εποχή που μεσουρανούσε, το μεροκάματό του δεν μπορούσε να το φτάσει κανείς και ούτε να το διανοηθεί κάποιος καλλιτέχνης των ημερών μας από τα πρώτα ονόματα. Όμως, παρόλο που πέρασαν εκατομμύρια από τα χέρια του τραγουδιστή, μετά το τέλος του γάμου του με την Τζούλια Παπαδημητρίου ήταν σε κακή οικονομική κατάσταση.

Όπως αναφέρει η ON Time, ο Τόλης Βοσκόπουλος έχει ρυθμίσει τα θέματα της ακίνητης περιουσίας του εδώ και πολλά χρόνια, με μοναδικούς κληρονόμους τη σύζυγό του, Άντζελα Γκερέκου και την κόρη τους, Μαρία Βοσκοπούλου.

Οι κληρονόμοι του Τόλη Βοσκόπουλου: Τι παίρνει από την περιουσία του η Άντζελα Γκερέκου

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share