Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

«Είναι τρομακτικό, αυτό το πλάσμα...» - «Βόμβες» του Τάκη Ζαχαράτου για τη Μαλβίνα Κάραλη

Η εξομολόγηση για την φίλη του

30 Νοεμβρίου 2022 19:45
«Είναι τρομακτικό, αυτό το πλάσμα...» - «Βόμβες» του Τάκη Ζαχαράτου για τη Μαλβίνα Κάραλη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Μαλβίνα Κάραλη ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος με αμέτρητους λάτρεις στον χώρο της κι ένας εξ αυτών ήταν ο Τάκης Ζαχαράτος, ο οποίος είχε αναφερθεί στο όνομά της.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης, που εσχάτως έγινε ξανά viral, είχε αναφερθεί στην ίδια με μεγάλη αγάπη, τονίζοντας και την υπερηφάνεια και για την καταγωγή του.

Τα λόγια του Τάκη για τη Μαλβίνα

«Αυτό το πλάσμα ήταν δώρο Θεού. Την Μαλβίνα τη γνώρισα στην Πάτρα σε ένα πάρτι. Δεν ήξερα καλά καλά ποια είναι. Ήμουν ένα παιδί από την επαρχία. Αν με έχει σώσει κάτι πιστεύω πως είναι αυτό το παιδί από την επαρχία που δεν έφυγε ποτέ από μέσα μου. Το λέω και το χαίρομαι: Είμαι χωριατόπαιδο και καμαρώνω γι’ αυτό. Είναι η άγκυρά μου και πάντα εκεί επιστρέφω. Έχω τις αξίες, τη συστολή και το ήθος που έχει ένα παιδί από το χωριό. Και δεν ξεχνάω ποτέ τις ρίζες μου.

Η Μαλβίνα, λοιπόν, με είδε σε εκείνο το πάρτι και μου πρότεινε να πάω στην εκπομπή της στο Seven X. Το βίντεο όπου εμφανίζομαι ως Μελίνα στην εκπομπή της Μαλβίνας είναι από τις τοπ τηλεοπτικές μου εμφανίσεις. Είναι τρομακτικό το πόσο διαβασμένος ήμουν και το πόσο σωστές απαντήσεις έδινα στη Μαλβίνα. Τώρα, δεν ξέρω αν θα μπορούσα να το επαναλάβω αυτό. Το καταπληκτικό της υπόθεσης είναι πως το συγκεκριμένο βίντεο το είχε δει και η ίδια η Μελίνα και είχε αναρωτηθεί σε συνεργάτιδές της “Μα πότε πήγα εγώ στη Μαλβίνα’’. Όταν γύρισε από το ταξίδι της στην Αμερική (όπου είχε πάει για το θέμα της υγείας της) είχαμε σκεφτεί με τη Φρόσω Ράλλη και τη Μανουέλα Παυλίδου ότι θα μπω στο σπίτι της και θα της κάνω έκπληξη ως Μελίνα. Δυστυχώς, δεν προλάβαμε» αποκαλύπτει στο People.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share