Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Viral έγινε ο Τάκης Ζαχαράτος ως Σοφία Χατζηπαντελή - Σούσουρο με την μεταμφίεση (video)

Απλά απολαυστικός!

25 Σεπτεμβρίου 2022 20:28
Viral έγινε ο Τάκης Ζαχαράτος ως Σοφία Χατζηπαντελή - Σούσουρο με την μεταμφίεση (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Τάκης Ζαχαράτος, είναι γνωστός για τα πολλά ταλέντα του, όμως έχει το σπάνιο χάρισμα να καταφέρνει να μιμείται ακριβώς τους ανθρώπους.

Αυτή τη φορά, δεν γλίτωσε ούτε η κριτής του GNTM, Σοφία Χατζηπαντελή για τη γνωστή της φράση για unique και diverse στο γνωστό ριάλιτι μόδας. Ο ταλαντούχος ηθοποίος μιμήθηκε τις εκφράσεις της ενώ επέλεξε ακόμη και τα έντονα χαρακτηριστικά του γνωστού μοντέλου. Με την ευκαιρία, δείτε τις καυστικές δηλώσεις του Λάκη Γαβαλά για το μοντέλο.

Δείτε την απολαυστική μίμηση:

GNTM 5: «Δηλητήριο» για την Σοφία Χατζηπαντελή - «Αυτό το τέρας που έχουν εκεί...» (video)

«Δηλητήριο» για την Σοφία Χατζηπαντελή, που συμμετέχει στο GNTM, από τον Νίκο Αποστολόπουλο.

«Καρφάρες», βέβαια, εξαπέλυσε ο Νίκος Αποστολόπουλος και κατά της Βίκυς Καγιά αλλά και της Μαρίνας Πατούλη για τις δηλώσεις της σχετικά με το ριάλιτι μόδας.

Χαρακτηριστικό απόσπασμα όσων είπε ο Νίκος Αποστολόπουλος στο OPEN:

«Η περσινή επιτροπή του GNTM ήταν χίλιες φορές καλύτερη. Όταν θα φύγει από το GNTM ο Καράβας τι θα κάνει; Βαρκούλες αρμενίζουν. Θα πάει πάλι να κάνει τον γυμναστή και να ανοίξει με τη γυναίκα του ένα μανικιούρ.

Η Βίκυ αυτό που κάνει είναι πραγματικά γελοίο. Ο τρόπος που μιλάει, η φωνούλα της, η υστερικότητα. Ειλικρινά είναι θέμα αξιοπρέπειας να σταματήσει να το κάνει αυτό το πράγμα. Καλύτερα να πάει στο σπιτάκι της κι έχει τον άντρα της και τα παιδάκια της… Πρέπει να έχεις ανάγκη να το κάνεις αυτό, να μην έχεις να φας. Να ξεφτιλίζεσαι;

Αυτό το τέρας που έχουν εκεί τη γυναίκα με το μούσι. Αυτή είναι να την πας σε τσίρκο και να γελάς. Ή λες Παναγιά μου θα με φάει. Να της βάλουμε μια αλυσίδα στο λαιμό και να τη βγάλουμε. Ντροπή. Σιγά μην την είχαν αυτή να πηγαίνει κόντρα στην Καγιά. Η Καγιά θέλει να έχεις μια γλώσσα και να τη γλείφεις.


«Η Μαρίνα Πατούλη δεν βλέπει τον εαυτό της στον καθρέφτη; Να δει το GNTM; Είναι η επιτομή του GNTM, όπως το κατάντησαν. Είναι γελοίο να μιλάει αυτή».

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share