Σάββατο, 04 Φεβρουαρίου 2023

Άφησε τις πίστες, αλλά δεν έχει ανάγκη: Αυτή είναι η συνολική περιουσία της Λίτσας Διαμάντη

Τι κατάφερε να αποκτήσει;

27 Νοεμβρίου 2022 11:38
Άφησε τις πίστες, αλλά δεν έχει ανάγκη: Αυτή είναι η συνολική περιουσία της Λίτσας Διαμάντη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τη λάτρεψαν οι συνθέτες, της χάρισαν από τα ωραιότερά τους τραγούδια κι εκείνη μίλησε στην καρδιά του κόσμου με τη φωνή της τραγουδώντας τα. Η Λίτσα Διαμάντη, η λαϊκή ερμηνεύτρια με το χαμηλό προφίλ που έκανε μία καριέρα γεμάτη επιτυχίες από τις αρχές της δεκαετίας του ’70 έως τα τέλη της δεκαετίας του ’90, έχει αποσυρθεί εδώ και χρόνια.

Σήμερα, ζει στο κέντρο της Αθήνας μακριά από τη δημοσιότητα, θέλοντας να ζει ήρεμα και κάνοντας ταξίδια που αγαπάει πολύ. επιλέγοντας την ηρεμία μακριά από κάθε είδους δημοσιότητα. Η οικονομική κρίση "χτύπησε" και τον δικό της τρόπο ζωής, όπως γράφει η espresso σε δημοσίευμά της, με αποτέλεσμα η Λίτσα Διαμάντη να ακολουθεί έναν πιο απλό τρόπο ζωής, προτιμώντας να κάνει εξόδους σε μικρά ταβερνάκια του Ψυρρή. Έως και πριν από επτά χρόνια, όπως αναφέρει στην εφημερίδα μία καλή φίλης της ερμηνεύτριας, οι προτάσεις για επανεμφάνισή ήταν πολλές.

Λίτσα Διαμάντη νέα

Η ίδια εκτός από τραγουδίστρια, κοίταξε να επενδύσει τα χρήματά της και στην εστίαση, δημιουργώντας νυχτερινά κέντρα και μπαρ. Η ντισκοτέκ Paramount ανήκε στη Λίτσα Διαμάντη και βρισκόταν στο Κολωνάκι επί της Αλεξάνδρου Σούτσου. Μάλιστα στο μαγαζί έπαιζε μουσική ο γνωστός στυλίστας φωτογράφος Τάκης Τσαντίλης.

Παράλληλα, η Λίτσα Διαμάντη ήταν και ιδιοκτήτρια της ντισκοτέκ Marquise στη Μύκονο.

Λόγω της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα, η γνωστή τραγουδίστρια αναγκάστηκε να πουλήσει το εξοχικό που είχε στη Μύκονο, μια αγορά που είχε κάνει, επειδή ήταν το αγαπημένο της νησί.

Σήμερα, έχει αποσυρθεί από το τραγούδι και ζει στο διαμέρισμά της στο κέντρο της Αθήνας.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share