Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Μέσα στα λούσα ο Γιώργος Νταλάρας: Αυτή είναι η συνολική περιουσία του τραγουδιστή - Τα πολυτελή ακίνητα και το σκάφος (photos)

Είναι πολλά τα λεφτά...

27 Νοεμβρίου 2022 10:12
Μέσα στα λούσα ο Γιώργος Νταλάρας: Αυτή είναι η συνολική περιουσία του τραγουδιστή - Τα πολυτελή ακίνητα και το σκάφος (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γιώργος Νταλάρας είναι από τους πιο δημοφιλείς και πετυχημένους τραγουδιστές στην Ελλάδα, ενώ η μακροχρόνια πορεία του στη μουσική βιομηχανία του έχει χαρίσει πολλές ανέσεις και του έχει δώσει την ευκαιρία να φτιάξει μια μεγάλη περιουσία.

Αν και όπως έχει δηλώσει ο ίδιος, ποτέ δεν τον ένοιαζαν τα λεφτά και τα υλικά αγαθά, ο Γιώργος Νταλάρας έχει καταφέρει να αποκτήσει στο όνομά του αξιοζήλευτα ακίνητα τόσο στην Αθήνα όσο και σε μερικά νησιά.

Ο γνωστός τραγουδιστής ζει μαζί με τη σύζυγό του, Άννα, σε μια πολυτελή βίλα στη Φιλοθέη, όπου πολλές φορές πηγαίνουν και τα δύο εγγόνια τους να τους δουν και να παίξουν.

Ωστόσο, ο Γιώργος Νταλάρας έχει στην κατοχή του και ένα εντυπωσιακό εξοχικό στη Σύρο, αλλά και τρεις μεζονέτες στην Αντίπαρο. Τη μία μάλιστα την έχει δώσει στην κόρη του, Γεωργιάννα.

Όσον αφορά τα εξοχικά στην Αντίπαρο δημιουργήθηκαν μέσα στην έκταση τρεις ανεξάρτητες κατοικίες 300 τετραγωνικών μέτρων η κάθε μία, φτιαγμένες από πέτρα, ώστε να ταιριάζουν απόλυτα με το κυκλαδίτικο τοπίο. Η αξία των κατοικιών φέρεται να ξεπέρασε το 1.500.000 ευρώ.

Οι τρεις αυτές βίλες χτίστηκαν σε µια έκταση 8.095 τ.µ. στην περιοχή Παναγιά, σε µικρή απόσταση από το λιµάνι του νησιού. Η έπαυλη διαθέτει έξι δωµάτια, χωρητικότητας 12 κρεβατιών, καθώς και πισίνα.

Εξοχικό Γιώργου Νταλάρα στη Σύρο
Εξοχικό στη Σύρο

εξοχικό νταλάρα αντίπαρος
Εξοχικό στην Αντίπαρο

Η αγάπη που έχει για τη θάλασσα έχει αναφερθεί πολλές φορές σε συνεντεύξεις που έχει δώσει. Άλλωστε πριν ασχοληθεί επαγγελματικά με το τραγούδι, ήταν μηχανικός στα καράβια. Έτσι δεν θα μπορούσε να λείπει από τα αποκτήματά του και ένα σκάφος. Μάλιστα, έχει βάλει και τους εγγονούς του στο ίδιο τριπάκι, μαθαίνοντας τους να το οδηγούν.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share