Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Κόλαφος η Λιάνα Κανέλλη 10 χρόνια μετά: Αποκάλυψε όσα δεν έδειξαν οι κάμερες από το επεισόδιο με τον Κασιδιάρη!

Δε φαντάζεστε τι έγινε μετά το απαράδεκτο περιστατικό

27 Νοεμβρίου 2022 09:25
Κόλαφος η Λιάνα Κανέλλη 10 χρόνια μετά: Αποκάλυψε όσα δεν έδειξαν οι κάμερες από το επεισόδιο με τον Κασιδιάρη!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Λιάνα Κανέλλη είναι μια από τις πιο δυναμικές γυναίκες στην Ελλάδα και, φυσικά, στον πολιτικό χώρο, με την ίδια να έχει δημιουργήσει τη δική της καριέρα μέσα, κυρίως, από τη δημοσιογραφία και την πολιτική. Φυσικά, όπως για κάθε μητέρα, μεγάλη αδυναμία της είναι ο γιος της.

Εκτός από την μακροχρόνια πορεία της στην πολιτική, το όνομά της είχε έρθει στην επιφάνεια πριν δέκα χρόνια, όταν στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του Γιώργου Παπαδάκη, ο Ηλίας Κασιδιάρης είχε χειροδικήσει εναντίον της, χαστουκίζοντάς την ζωντανά στον τηλεοπτικό αέρα.

Τότε είχε εξαγριωθεί αρκετός κόσμος, τονίζοντας πώς δεν είναι δυνατόν να συμβαίνουν τέτοιου είδους πράγματα εν έτει 2012.

Όσα δεν έδειξαν οι κάμερες από το επεισόδιο με τον Κασιδιάρη και την Κανέλλη

Τότε η Λιάνα Κανέλλη είχε δηλώσει πως κανένας άντρας δεν χτυπάει μια γυναίκα και μάλιστα μεγαλύτερη του! Αυτό το κάνουν μόνο «τα φασισταριά» και πρόσθεσε πώς ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής ήταν στις ειδικές δυνάμεις!

Μάλιστα δεν δίστασε να αποκαλύψει: «Ήταν κορίτσια νέα, παιδάκια που προσπαθούσαν να μην τον αφήσουν να φύγει, βάζοντας τις πλάτες τους στην πόρτα. Eίχε πάρει το κινητό και τις φωτογράφιζε και απειλούσε ότι θα στείλει καμιά εκατοστή να τους το κάνουν κολυμπιθρόξυλο»

Πολύ πιο πάνω από τα 60: Η Λιάνα Κανέλλη αποκάλυψε για πρώτη φορά την ηλικία της

Η Λιάνα Κανέλλη μας συστήθηκε μέσω της δημοσιογραφίας και, μάλιστα, ήταν η πρώτη γυναίκα που παρουσίασε δελτίο ειδήσεων στην κρατική τηλεόραση και εκφώνησε το πρώτο δελτίο ειδήσεων του Mega, ενώ από το 2000 έχει στραφεί στην πολιτική και εκλέγεται βουλευτής Α’ Αθήνας με το ΚΚΕ.

«Πάτησα τα 64, τον Μάρτη τα πατάω. Είναι όλα δικά μου, συναντώ φίλους που επιζούν. Είναι όλα δικά μου και είναι όλα ζωϊσμένα», είπε κατά την διάρκεια παρουσίασης βιβλίου το 2018. Πράγμα που σημαίνει πως πλέον είναι 68 και μάλιστα δεν της φαίνεται καθόλου ότι πλησιάζει τα 70. Με την ευκαιρία, αυτή είναι η άγνωστη σχέση της με την Έλντα Πανοπούλου.

Λιάνα Κανέλλη βουλή

Μάλιστα, κάνοντας χιούμορ με την ηλικία της, συνέχισε: «είναι όλα δικά μου και δεν τα χρωστάω σε κανέναν και δεν χρεώνονται ούτε με ΕΦΚΑ, ούτε με τίποτα. Δεν είμαι οικόπεδο κανενός. Ψυχή θα παραδώσω».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share