Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Σούσουρο πίσω από τις... κάμερες: Η άγνωστη σχέση της Έλντας Πανοπούλου με την Λιάνα Κανέλλη!

Ελάχιστοι το γνώριζαν!

23 Σεπτεμβρίου 2022 08:52
Σούσουρο πίσω από τις... κάμερες: Η άγνωστη σχέση της Έλντας Πανοπούλου με την Λιάνα Κανέλλη!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Έλντα Πανοπούλου ήρθε στον κόσμο στις 3 Μαρτίου του 1962. Είναι Ελληνίδα ηθοποιός, μουσικός, παρουσιάστρια, δημοσιογράφος, σεναριογράφος και σκηνοθέτης.

Η πιο πικρή και βαθιά επίπονη στιγμή ήταν η απώλεια των γονιών της, αλλά και η πολύ πρόσφατη απώλεια της πιο αγαπημένης της φίλης και κουμπάρας, που ήταν για την ίδια δεύτερη μάνα και δεύτερη αδερφή.

Η Έλντα Πανοπούλου είχε αποχαιρετίσει το 2016 τη μητέρα της στον ιερό ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στη Βάρκιζα

Η μητέρα της Αγγελική Πανοπούλου είχε φύγει την ημέρα των γενεθλίων της. Υπήρξε δασκάλα πολλών παιδιών, καθώς ήταν ιδρύτρια των εκπαιδευτηρίων «Μέλισσα». Το 1955, ο Νικόλαος Πανόπουλος και η σύζυγος του Αγγελική δημιουργούν το ιδιωτικό σχολείο «Μέλισσα» στην Καλλιθέα και ξεκινούν να προσφέρουν την αρτιότερη εκπαίδευση σε μικρούς μαθητές.

Από τα θρανία της είχε περάσει και η Λιάνα Κανέλλη, η οποία επανειλημμένως έχει δηλώσει σε συνεντεύξεις της ότι «οφείλει» πολλά στη δασκάλα της Αγγελική Πανοπούλου.

Η Έλντα και η αδελφή της Μαίρη ήταν συνεχώς στο πλευρό της.

Η τότε ανάρτησή της στο Facebook

Σούσουρο πίσω από τις... κάμερες: Η άγνωστη σχέση της Έλντας Πανοπούλου με την Λιάνα Κανέλλη!

«Μετά την κηδεία του πατέρα μου πήγα να παίξω στο Δελφινάριο»

Η Έλντα Πανοπούλου είχε πει σε συνέντευξή της: «Την μέρα της κηδείας του πατέρα μου, το βράδυ παίζαμε στο θέατρο και ήταν πάρα πολύ δύσκολη στιγμή. Ήταν αξεπέραστα δύσκολη στιγμή. Στο Δελφινάριο ήμουν τότε με τον πεθερό σου, ο οποίος μου στάθηκε σαν πατέρας σ’ εκείνη τη δύσκολη στιγμή. Το βράδυ που έπαιξα στο θέατρο ήταν η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου γιατί έβλεπα κάτω τον πατέρα μου. Νόμιζα ότι είναι στην πρώτη σειρά και με κοιτάει. Όταν τελείωσε το νούμερο -ήταν δύσκολο να κάνεις τον κόσμο να γελάσει όταν εσύ κλαις- μπήκα στα παρασκήνια και λιποθύμησα γιατί ήταν πολύ μεγάλη η ένταση για να μπορέσω να το φέρω εις πέρας.

Αυτές οι δύσκολες στιγμές είναι αφενός αυτές που πονάνε, αλλά είναι και αυτές που καθορίζουν τη σχέση σου με το κοινό. Το κοινό δεν κατάλαβε τίποτα εκείνη τη στιγμή. Κατάλαβε στον χαιρετισμό ότι εγώ έχω κάποιο πρόβλημα και ήρθαν στο καμαρίνι. Βγήκα στον χαιρετισμό αλλά δεν μπορούσα πια να συγκρατήσω τα δάκρυά μου. Ήρθαν στο καμαρίνι, τους είπα τι μου συμβαίνει κι αυτοί με ανακούφισαν περισσότερο από όλους τους άλλους» είχε αναφέρει η ηθοποιός».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share