Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σωστό ανάκτορο: Αυτή είναι η βίλα της Τατιάνας Στεφανίδου και του Νίκου Ευαγγελάτου - Η επιτομή της χλιδής (photos)

Η υπέροχη βίλα στην Κηφισιά, με την τεράστια κουζίνα και τη χλιδάτη κρεβατοκάμαρα

26 Νοεμβρίου 2022 17:18
Σωστό ανάκτορο: Αυτή είναι η βίλα της Τατιάνας Στεφανίδου και του Νίκου Ευαγγελάτου - Η επιτομή της χλιδής (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το πιο διάσημο ζευγάρι της ελληνικής τηλεόρασης, η Τατιάνα Στεφανίδου με τον Νίκο Ευαγγελάτο έχουν χτίσει το σπίτι των ονείρων τους στην Κηφισιά με την παρουσιάστρια να μοιράζεται συχνά στα social media τις αγαπημένες γωνίες του σπιτιού της.

Με την ευκαιρία, δείτε επίσης: Κατερίνα Καινούργιου: Πήρε την καλύτερη ευχή από την Τατιάνα Στεφανίδου - Δε φαντάζεστε τι της είπε!

Οι δυο τους μετρούν πολλά χρόνια κοινής πορείας. Μάλιστα, έχουν δημιουργήσει μαζί μία υπέροχη οικογένεια, με τα παιδιά τους. Οι διάσημοι γονείς έχουν αποκτήσει ένα αγόρι και ένα κορίτσι. Πρόκειται λοιπόν για τον Νικόλα Ευαγγελάτο και τη Λυδία Ευαγγελάτου.

Η παρουσιάστρια της τηλεόρασης του «Alpha» διαθέτει έναν πάρα πολύ ισχυρό λογαριασμό στο Instagram. Ο λογαριασμός της Τατιάνας Στεφανίδου απαριθμεί εκατοντάδες χιλιάδες followers,. Αυτό είναι πολύ λογικό αν αναλογιστεί κανείς πως η ίδια αναρτά συχνά φωτογραφίες.

Έτσι, η Τατιάνα Στεφανίδου παραμένει ιδιαίτερα ενεργή, ενώ παράλληλα φροντίζει να ενημερώσει και τους ακολούθους της. Εκτός από την αισθητική και το γούστο της όσον αφορά τις ενδυματολογικές της επιλογές και τα outfits που επιλέγει, στο account της μπορούμε να δούμε και τον τρόπο με τον οποίο έχει διακοσμήσει το σπίτι της οικογένειας.

Φωτογραφίες από το σπίτι της

Η βίλα της Στεφανίδου και του Ευαγγελάτου στην Κηφισιά

Η βίλα της Στεφανίδου και του Ευαγγελάτου στην Κηφισιά

Η βίλα της Στεφανίδου και του Ευαγγελάτου στην Κηφισιά

"Αγύριστο κεφάλι" ο Νίκος Ευαγγελάτος - Τον έδωσε στεγνά η Τατιάνα Στεφανίδου

Η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος είναι πολλά χρόνια μαζί και η σχέση τους όπως όλων των ζευγαριών έχει περάσει από διάφορες φάσεις. Με την ευκαιρία, δείτε το σπίτι του γιού τους στο Λονδίνο.

Σε μία από τις συνεντεύξεις της η γνωστή δημοσιογράφος μίλησε για τα προβλήματα στην σχέση τους και τι είναι αυτό που δεν αντέχει με τίποτα στον σύζυγό της.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα:

«Έχω φρίξει...» - Συντετριμμένη η Τατιάνα Στεφανίδου

«Καταπέλτης» υπήρξε η Τατιάνα Στεφανίδου στην τελευταία της εκπομπή, όπου μίλησε για το θέμα των ημερών και δεν έκρυψε την πικρία της για τις αποκαλύψεις, όπως έγινε και σε άλλη περίπτωση στον αέρα.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια δεν μας συνηθίζει να παίρνει τόσο ανοιχτά θέση, ωστόσο αυτή τη φορά φαίνεται πως οι εξελίξεις την αναγκάζουν να εκφράσει την αγανάκτησή της για την «Κιβωτό του Κόσμου».

«Όσοι με παρακολουθείτε και με ξέρετε τόσο καλά, πολλά χρόνια στην τηλεόραση κάθε μέρα κοντά σας, δεν διαμορφώνω άποψη για μία τόσο σοβαρή υπόθεση από την πρώτη μέρα. Ψάχνω, καταγράφω, ακούω μέχρι να αρχίσω να με οδηγούν οι πληροφορίες και το ένστικτό μου, για να καταλάβω τι έχει συμβεί», δήλωσε η Τατιάνα Στεφανίδου.

«Έχω αρχίσει και φρίττω με την υπόθεση της Κιβωτού θέλω να σας πω. Έχω αρχίσει να φρίττω. Αυτό έχω να σας πω. Κι αυτό το παιδάκι το 19χρονο, αν το είχα μπροστά μου, θα του έκανα την πιο δυνατή αγκαλιά του κόσμου», αρκέστηκε να σχολιάσει η δημοσιογράφος, συνεχίζοντας τη ροή της εκπομπής της.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share